Download
tothom igual n.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Tothom igual. PowerPoint Presentation
Download Presentation
Tothom igual.

Tothom igual.

74 Views Download Presentation
Download Presentation

Tothom igual.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. Tothom igual. Amb la cançó “ Un món per a tothom”. Un grup format per: Javiera, Fátima, Anna, Andrea i Denise.

  2. Un món per a tothom. Heu vist el telediari?, A saber què han dit avui!, Que per culpa d’uns quants adults la gent hagi de patir. Hagi de patir! Jo ja n’estic dels vellets que van per allà i de sobte t’agafen la galta, te la poden arrencar! Te la poden arrencar! Tornada: Nosaltres el què volem, és un món per a tothom, per a petits i adults, per rucs i cults, que no es discrimini a ningú, que no ens prohibeixin, de dir paraulotes, si ells ho poden fer, nosaltres què farem? A mi em sembla malament, que la gent no em vulgui escoltar, els adults i polítics, de nosaltres volen passar, i es pensen que per portar una corbata i bons pantalons, la gent normal amb ells, són molt més inferiors. No! Tornada(X2) Nosaltres el què volem és un món per a tothom, per petits i adults, per rucs i cults, que no es discrimini ningú, que no ens prohibeixin, de dir paraulotes si ells ho poden fer, nosaltres també! Avui amb els meus pares m’he hagut de barallar, perquè amb els meus diners res no em deixen ni comprar. No et deixen ni comprar! Doncs mireu els polítics, es pot saber què fan? Pels nens no es preocupen, no ens deixen ni votar! No ens deixen ni votar! Tornada: Nosaltres, el que volem és un món per a tothom, per a petits i adults, per rucs i cults, que no es discrimini a ningú, que no ens prohibeixin, de dir paraulotes, si ells ho poden fer, nosaltres què farem?

  3. BIOGRAFÍA La Fàtima és la component més “fashion” del grup i ens va ajudar a escollir el maquillatge i el vestuari. La Javiera és la que té més experiència en comunicació i relació amb el públic. L’Andrea és la més creativa del grup i la creadora de la lletra i ritme de la cançó. L’Anna, la coreògrafa. La millor ballarina del món. La Denise és la mànager del grup i és la que estableix les relacions de contacte del grup.

  4. La creació de la nostra actuació... • A classe, per sorteig, es va formar el nostre grup. • De seguida, ens vam posar mans a l’obra i d’allà uns dies, teníem una cançó molt bonica. • El següent que vam posar-hi va ser el ritme... i... Que n’és d’enganxós! • El ball és el que més ens va costar, però, al final, vam aconseguir anar ben coordinades. • I al final, només van caldre uns retocs de no res i, llestos!

  5. Ballant al festival... A l’ombra de les cortines, l’únic soroll que se sentia era el soroll dels batecs dels nostres cors. Estàvem nervioses, actuaríem en pocs segons... Malgrat els nervis, tots vam gaudir molt del festival... Doneu un cop d’ull a la coreografia del nostre grup!

  6. I a la classe... • Ens vam esverar una mica... tothom, degut a l’èxit de la festa!