Kaniner er dyr
Download
1 / 5

kaniner er dyr - PowerPoint PPT Presentation


  • 102 Views
  • Uploaded on

kaniner er dyr. Det er mange som tror at kaniner alltid er fredlige dyr men det er ikke sant. Det er noe som egentlig er kanin men blir kalt hare. Hare har en farlig fiender, mensker, rev, ulv. Den farligste er mensker å rev. Fakta om harer.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'kaniner er dyr' - kalila


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
Kaniner er dyr

kaniner er dyr

Det er mange som tror at kaniner alltid er fredlige dyr men det er ikke sant. Det er noe som egentlig er kanin men blir kalt hare. Hare har en farlig fiender, mensker, rev, ulv. Den farligste er mensker å rev.


Fakta om harer
Fakta om harer

  • Harer skifter farge på pelsen. Om vinteren er den hvit om sommeren er den brun, det har farge til årstidene.

  • Det er også mange kaniner som ser ville ut men det er fordi den har røde øyner.

  • Harer kan komme opp i 40 kilometer i timen.Min kanin
Min kanin

Min kanin heter Perle og er 4 og et halvt år. Hun er en dverg kanin, og kjæresten heter Langøre. Hun hadde en søster som het Hermine, men henne døde når hun var 3 år. Perle er ganske ensom så kanskje hun skal få barn. Hennes livrett er løvetann, det vil hun ha hele tiden og får aldri nok av det. Hun har hvit/grå farge. Og det var min kanin Perle dere hørte om nå


Det kaniner liker
Det kaniner liker

Det kaniner liker er eple, korn, solsikke, knekkebrød, løvetann blad, paprika, gress, gullerot, salat, jordbær, agurk, broccoli, det er det som de flest kaniner liker, men det kan vere mer jeg har glemt. Men dette var det jeg husket, håper du har lerdt noe om kaniner og harer i dag, ha en fin dag.


ad