Plan BBQ en rafting FENIKS 2011
Download
1 / 1

Plan BBQ en rafting FENIKS 2011 - PowerPoint PPT Presentation


  • 104 Views
  • Uploaded on

Plan BBQ en rafting FENIKS 2011. Gaat door op het terrein van de zeescouts “De Wilde Eend” in de Veerstraat 82 , 9031 Drongen De plaats waar je je auto kwijt kan is ook in de Veerstraat. Daar geraak je door :

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Plan BBQ en rafting FENIKS 2011' - jaunie


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

Plan BBQ en rafting FENIKS 2011

  • Gaat door op het terrein van de zeescouts “De Wilde Eend” in de Veerstraat 82 , 9031 Drongen

  • De plaats waar je je auto kwijt kan is ook in de Veerstraat.

  • Daar geraak je door :

  • komende van Gent over de brug te rijden van de Ringvaart en aan het eerstvolgende rond punt naar centrum Drongen te rijden ( er zal bewegwijzering aanwezig zijn vanaf het rond punt )

  • komende van de E40 af te rijden aan de afrit Drongen ( net voorbij het tankstation op de autosnelweg E40) . Rechts afslaan , baan blijven volgen over de brug , voorbij de lichten tot aan rond punt en daar opnieuw rechtsaf

  • Komende vanaf het rond punt rij je tot aan het plein , daar linksaf en dan altijd rechtdoor de Veerstraat in. Parkeren en tot aan het eind van de Veerstraat stappen. Daar de pijlen volgen.

Belangrijk : er is geen parkeerplaats op het domein zelf , de dichtstbijzijnde parkeergelegenheid is de Veerstraat ! Wie parkeert aan de R4 zelf of aan de oprit riskeert een boete en takelkosten !!


ad