slide1 n.
Download
Skip this Video
Download Presentation
Make Web Not War

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 11

Make Web Not War - PowerPoint PPT Presentation


 • 85 Views
 • Uploaded on

Make Web Not War. Tungjatjeta p ë r Microsoft Web Platform Installer. Adem Gashi – ex MCT. Kush o qiky kuesha !!!. Adem Gashi N ë IT biznes prej 200 0 Pjesë e ekipeve t ë njohura t ë zhvillimit softuerik n ë trojet shqiptare ( Cacttus , Appdec ) MCT & MCPD. @dudemqe.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Make Web Not War' - jatin


Download Now An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
slide1

Make Web Not War

Tungjatjeta përMicrosoft WebPlatform Installer

Adem Gashi – ex MCT

kush o qiky kuesha
Kush o qikykuesha !!!
 • Adem Gashi
  • Në IT biznes prej 2000
  • Pjesë e ekipeve të njohura të zhvillimit softuerik në trojet shqiptare (Cacttus, Appdec)
  • MCT & MCPD

@dudemqe

adem.8.gashi

ademg@live.com

slide3

WebPlatformInstaller

KUJT I DEDIKOHET

TEMAT

SHPRESOJ QE KENI ME PAS

 • Çka është Web PIHistoriku i Web PI
 • Demo (Instalimi)Çka mund të bëjmë me të
 • Zhvilluesve të ri.NET zhvilluesve
 • Administratorëve
 • Një përshkrim të mirë se çka është Web PI
 • Dëshire te madhe për ta përdorë
ka sht web platform installer

Çka është WebPlatformInstaller?

Set i fuqishëm i veglave, serverëve dhe teknologjive tëoptimiziuara për ndërtimin dhe hostimin e gjeneratës së re tëweb aplikacioneve

krejt ka nevojitet p r t nd rtuar web aplikacione t fuqishme dhe t pasura

{

Çka ka nëWeb PI

Krejt çka nevojitet për të ndërtuar webaplikacione të fuqishme dhe të pasura.

Jo vetëm kaq…

ku mujm me marr
Ku mujm me marr?

http://www.microsoft.com/web/downloads/platform.aspx

historiku

Versionii pare – 21 Janar2009

  • Visual Web Developer/SQL Server 2008 Express Edition
  • .NET Framework, Silverlight Tools, Php

Historiku

 • Versioni i dyte – 24 Shtator 2009
  • WordPress, Umbraco, dotnetnuke
  • Drupal, Orchard, Joomla!
 • Versioni i tret – 7 Korrik 2010
  • Përmbi 50 aplikacione
  • Vegla te reja IIS express, WebMatrix Beta
i gatsh m free microsoft com web platform aspx

Përmbledhje e shkurtër - WebPlatformInstaller

Instalon versionet e fundit te veglave, serverëve, teknologjive dhe framework-ave

Je ne hap me kohen dhe eksploronteknologjite/produktete reja

Punon me Windows XP, Windows Vista, Windows Server 2003 dheWindows Server 2008

I gatshëm FREE Microsoft.com/Web/Platform.aspx

slide11

ytjet

if (KaPytje()) {

//vetni

}

else {

//tjera here

}