10 t rkeint etua
Download
1 / 1

- PowerPoint PPT Presentation


  • 89 Views
  • Uploaded on

10 tärkeintä etua.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about '' - jaguar


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
10 t rkeint etua
10 tärkeintä etua

Uusi entistä yksinkertaisempi käyttöliittymä: Vedä ja pudota sisältöä tiedostokirjastoihin, hyödynnä sisällön reaaliaikaista esikatselua, muokkaa luetteloita suoraan ja luo sivustoja helposti muutamalla napsautuksella. SharePoint 2013:lla voit hallita ja hyödyntää sisältöä entistä paremmin.

Entistä parempaa ryhmätyöskentelyä: SharePointin ohjatuilla toiminnoilla voit luoda ryhmäsivustoja ja määrittää oikeuksia vaivattomasti. Ryhmäsivustojen avulla voit esimerkiksi tallentaa kokousmuistiinpanoja sekä ryhmän sähköposteja ja tiedostoja keskitetysti. SharePoint 2013 tekee ryhmien työstä entistä helpompaa.

1

6

  • Uudenlaiset yhteistyötavat: Uusilla yhteisötoiminnoilla voit jakaa työstämääsi sisältöä, kysyä kysymyksiä ja seurata sitä, mitä työtoverisi puuhaavat. SharePoint 2013 valjastaa myös yhteisöpalvelut hyötykäyttöön.

  • Entistä parempi projektinhallinta: SharePointilla voit organisoida projektit ja tehtävät siten, että näet tulevat toimitettavat kohteet kaikkialla SharePointissa, Outlookissa ja Microsoft Projectissa. SharePoint 2013 auttaa sinuaasioidenpriorisoinnissaja projektienläpiviennissä.

2

7

  • Laajemmat verkostot: Uudenprofiileihin perustuvanhaunavullavoit muodostaa yhteyksiä kaikkiin organisaatiosi käyttäjiin sekä etsiä helposti heidän mielenkiinnon kohteitaan ja aiempia projektejaan sekä tiedostojaan. SharePoint 2013:n avulla löydät vastauksia kysymyksiin sekä apua asiantuntijoilta, joiden olemassaolosta et aiemmin edes tiennyt.

  • Paremmat hakutoiminnot: SharePointillavoit nopeasti mukauttaa ja tarkentaa hakuja saadaksesi parempia tuloksia – se tarjoaa myös suosituksia ihmisistä ja tiedostoista, joita sinun ehkä kannattaisi seurata. SharePoint 2013:lla löydät helposti vastauksia, joiden perusteella voit ryhtyä tarvittaviin toimiin.

3

8

4

9

  • Tiedostojen tallennus ja synkronointi: SkyDrive Pro synkronoi sisältösi SharePointissa työasemaasi, joten tiedostot ovat aina vain napautuksen päässä, vaikka hyppäisit lentokoneeseen tai työskentelisit etänä. SharePoint 2013:n avulla voit pitää sisältösi synkronoituna miltei missä tahansa.

  • SharePointin mobiilikäyttö: Jos kiirehdit kokouksesta toiseen tai olet muuten vain muualla kuin työpisteesi äärellä, voit silti jakaa tiedostoja ja päivittää toimintosyötettäsi matkapuhelimella tai taulutietokoneella. SharePoint 2013:n avulla pysyt yhteydessä miltei missä tahansa.

5

Sisällön jakaminen: Uudenentistä helpomman jakamistavan ansiosta voit jakaa tiedostoja Officesta ja SkyDrive Prosta oman organisaatiosi ja sen ulkopuolisten henkilöiden kanssa vaivattomasti, joten jakaminen onnistuu aina vain muutamalla napsautuksella. SharePoint 2013:lla saat entistä enemmän aikaan.

10

  • Monipuolisempi käyttö SharePoint-sovellusten avulla: SharePoint-sovelluskaupassa (Apps for SharePoint) voitselata ja hankkia sovelluksia, jotka toimivat SharePointin kanssa. Jos tarvitset liiketoimintaasi jonkin tietyn ratkaisun, jolla voit hyödyntää SharePointia paremmin, muista, ettäkauppa on aina vain yhden napsautuksen päässä.


ad