tervetuloa sotungin lukion abi infoon 10 2 2006 n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Tervetuloa Sotungin lukion abi-infoon 10.2.2006 PowerPoint Presentation
Download Presentation
Tervetuloa Sotungin lukion abi-infoon 10.2.2006

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 7
isabelle-barrett

Tervetuloa Sotungin lukion abi-infoon 10.2.2006 - PowerPoint PPT Presentation

84 Views
Download Presentation
Tervetuloa Sotungin lukion abi-infoon 10.2.2006
An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author. While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. Tervetuloa Sotungin lukion abi-infoon10.2.2006 Ohjeita YO-kuunteluihin

  2. Kuullun ymmärtämiskokeet(Sotungin lukiossa) ma 11.9. A-englanti klo 8.30 (reaaliluokissa) ti 12.9. A- ja B-ruotsi klo 8.30 (reaaliluokissa) ke 13.9. lyhyt ranska klo 11.00 lyhyt englanti klo 14.00 (Peuhulassa)

  3. Ennen kuuntelua - ajoissa paikalle, viimeistään 8.15 -tarkista istumapaikkasi ja kokelasnumerosi luokan ovesta - sisään luokkaan 8.20 • tarkista, että pöydälläsi on vain kynä, kumi, viivain ja paperit. Mahdollisissa juomapulloissa ei ole tekstejä. • Kaikki laukut ja takit ja mahdolliset audiovisuaaliset välineet ovat käytävässä. • täytä huolella papereihin omat tiedot ja Sotungin etälukion numero 1999. • odotetaan, että kaikki on valmista ja rehtori antaa luvan kuuntelulle - käytävävalvoja huolehtii viimeisenä, että kukaan ei enää tule luokkaan kuuntelun alettua.

  4. Kuuntelu • tehtävävihot avataan kuuntelun alettua. Tehtävävihossa on ohjeet kokeen suorittamisesta. • jos kuuntelun aikana tapahtuu jokin häiriö niin kuuntelu keskeytetään ja häiriön korjaamisen jälkeen kuuntelua jatketaan häiriötä edeltäneestä taukopaikasta. - kuuntelun lopussa on kahdeksan minuuttia aikaa, pitkäkestoisilla 16 minuuttia

  5. Kuuntelun jälkeen - kuunteluista poistutaan aulaan kakkosvalvojan johdolla hiljaa, koska pitkäkestoiset kuuntelut jatkuvat edelleen. Kuuntelujen tulokset - kuuntelujen alustavat tulokset näet luokan vieressä olevalta ilmoitustaululta

  6. Osallistumisoikeus yo-tutkintoon • Osallistumisoikeus syksyn ylioppilas-tutkintokokeisiin edellyttää, että tutkintoaineesta on saatu kaikkien pakollisten kurssien suoritukset maanantaina 4.9.2006 mennessä. Arvosanat viedään tietokantaan ke 13.9 mennessä • Myös tutkintoon valmentavien valinnaisten kurssien suorittaminen ennen yo-koetta on suositeltavaa.

  7. Opinto-ohjaus palvelee Ota yhteyttä opo Hanna Helmiseen, jos sinulla on kysyttävää hanna.helminen@edu.vantaa.fi