kako uspe no ustanovimo in vodimo podjetje n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Kako uspešno ustanovimo in vodimo podjetje? PowerPoint Presentation
Download Presentation
Kako uspešno ustanovimo in vodimo podjetje?

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 4

Kako uspešno ustanovimo in vodimo podjetje? - PowerPoint PPT Presentation


  • 103 Views
  • Uploaded on

Kako uspešno ustanovimo in vodimo podjetje?. Finalisti: Outside the Box Barbara Kalar Luka Plavčak. Outside the Box (OTB). Študija primera Eggotrip Raziskovalno – svetovalno skupino Outside the box (OTB) sestavljajo:

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Kako uspešno ustanovimo in vodimo podjetje?' - ilyssa


Download Now An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
kako uspe no ustanovimo in vodimo podjetje

Kako uspešno ustanovimo in vodimo podjetje?

Finalisti:

OutsidetheBox

Barbara Kalar

Luka Plavčak

outside the box otb
Outside the Box (OTB)

Študija primera Eggotrip

Raziskovalno – svetovalno skupino Outsidethebox (OTB) sestavljajo:

  • Aljaž Ketiš, dipl.ekon.(UN) - analitsko usmerjen in obožuje izzive, ter rad pridobiva nova znanja na področju informacijske tehnologije.
  • Luka Berger, dipl.ekon.(UN) – trženjsko usmerjen in kreativen z organizacijskimi sposobnostmi, ki jih tudi pridobiva v praksi.
  • Matej Černe, mag. posl. ved. – doktorski študent, asistent in raziskovalec (COBIK) na področju managementa, inovativnosti in vodenja.
  • Darija Aleksić, dipl. ekon. (UN) – misli široko in cilja na visoko! Želi si priložnosti, da pokaže kdo je in kaj zmore.
  • Sandi Keber, abs. ekon. (UN) – podjetnik, usmerjen v informatiko, ter implementacijo informacijske tehnologije v poslovna okolja.
barbara kalar
Barbara Kalar

Družinsko podjetništvo: razvoj in preverba treh strukturnih modelov

“Moja želja, po končani gimnaziji, je bila vpis na Fakulteto za arhitekturo. Z razočaranjem, vendar vseeno optimistično, sem se namesto na arhitekturo vpisala na Ekonomsko fakulteto. Sedaj po parih letih na »mojem faxu« lahko zagotovo rečem, da je bila to prava odločitev. Po končanem dodiplomskem študiju in po letošnjem odličnem zagovoru diplomskega dela, svojo študijsko pot nadaljujem na podiplomskem študiju Ekonomske fakultete. Namreč želim si še več znanja in vem, da me bosta znanje in iznajdljivost usmerjala in vodila do mojih zastavljenih ciljev.”

luka plav ak
Luka Plavčak

Poslovni načrt Chiccorner.si

Rojen v Ljubljani je po končani tehnični gimnaziji – smer strojništvo, nadaljeval šolanje na Ekonomski fakulteti – poslovni oddelek. Med študijem se je kot odlična odločitev izkazala usmeritev na poslovnoinformacijsko smer, saj ga je iz družbenih ved vedno vleklo tudi v bolj tehnične vode. Leta 2010 končal študij z diplomskim delom Poslovni načrt Chiccorner.si. Z raznolikim šolanjem je tako pridobil širok spekter znanj.

Danes:

Idejni vodja, ustanovitelj in vodja ekipe, predvsem pa glavni motor podjetja Stiluks d.o.o., ki je ponosni lastnik blagovne znamke MissFina in upravitelj spletne trgovine www.missfina.si .

Na fakulteti pridobljeno teoretično zanje ekonomije in informatike združuje z praktičnimi izkušnjami iz poslovnega sveta in spletnega poslovanja tudi kot vodja trženja v podjetju Spletni Sistemi d.o.o..

Jutri:

Novim izzivom naproti.