questions n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Questions PowerPoint Presentation
Download Presentation
Questions

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 2

Questions - PowerPoint PPT Presentation


  • 109 Views
  • Uploaded on

Questions. Q1.Why did Jimmy Jasper get Susan to O and how? Ans : Jimmy Jasper meet with Susan so he could trap her then take her to O. He forced Susan to smell this yellow smoke Q2. How did Susan get her colour sight back? Ans : Susan had to smell this flower called Shy to get her sight back.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Questions' - idalia


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
questions

Questions

Q1.Why did Jimmy Jasper get Susan to O and how?

Ans: Jimmy Jasper meet with Susan so he could trap her then take her to O. He forced Susan to smell this yellow smoke

Q2. How did Susan get her colour sight back?

Ans: Susan had to smell this flower called Shy to get her sight back.

Q3. How did jimmy Jasper kill the Blood Cat?

Ans: Jimmy jasper killed the Blood Cat by throwing his axe at it’s chest.

Q4.Why did Marna have to stab Living Hill? Why?

Ans: Marna stab Living Hill to stop Odo Cling. To save Susan, Nick, Brand, Breeze, and Jimmy Jasper.

Q5. How did Susan get the first half?

She got the first half by going to the Birdfolks home and then they flew to Morning Hall to retrieve the half.

Q6. Why did Jimmy Jasper want to stay at O?

Ans: Jimmy Jasper wanted to stay so he could explore the whole of O.

Q7. How did Susan get the second half?

Ans: Susan went to the Stonefolks home to retrieve the second half

slide2

Q8. What present did she get from the Birdfolks and Stonefolks?

Ans: Susan got a blue and red feather from the Birdfolk. She got Storm Worm Silk from the Stonefolk.

Q9. Why did Jimmy Jaspers want to kill Odo Cling so much?

Ans: Jimmy Jasper wanted to kill Odo Cling so much because Odo Cling broke a promise with Jimmy and Odo Cling injured him a lot.

Q10. How did Susan and Nick get back to Earth?

Ans: They went back to earth by smelling Shy and went through the tunnel and chose there time and day.