de haney groep wti crude tegen een lage met eu probing prijsafspraken l.
Download
Skip this Video
Download Presentation
De Haney Groep: WTI Crude tegen een lage, met EU Probing Pri

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 4

De Haney Groep: WTI Crude tegen een lage, met EU Probing Pri - PowerPoint PPT Presentation


  • 91 Views
  • Uploaded on

De Haney Group is het bijhouden van West Texas ruwe olie als de prijzen gedaald tot het laagste cijfer in bijna twee weken, met de markt in het algemeen tekenen van voorraden stijgen. EU-ambtenaren onderzoeken oliemaatschappijen met betrekking tot inbreuken op de antitrustregels met betrekking tot manipulatie van de prijzen. Beide ontwikkelingen zijn spelling uit om solide rendementen attente belegger.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'De Haney Groep: WTI Crude tegen een lage, met EU Probing Pri' - honeybliff70


Download Now An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
slide2

De Haney Group is het bijhouden van West Texas ruwe olie als de prijzen gedaald tot het laagste cijfer in bijna twee weken, met de markt in het algemeen tekenen van voorraden stijgen.

De Haney Group is het bijhouden van West Texas ruwe olie als de prijzen gedaald tot het laagste cijfer in bijna twee weken, met de markt in het algemeen tekenen van voorraden stijgen.

slide3

"De voorraden zijn hoog, er zijn geen geopolitieke problemen op het moment, en met de industrie nodig om een ​​laag profiel te wijten aan het onderzoeken olie moet dalen houden," David

Holmes verklaarde voegen, "Wij horen rapporten voorspellen dat West Texas zal dalen tot $ 92,50 of minder per vat. "

WTI leveren in juni was op $ 94,01 per vat, een daling van 20 cent vandaag. Het volume van alle contracten was 59 procent onder het 100-daags gemiddelde. Daalden 96 cent tot $ 94,21 gisteren, de grootste daling sinds 1 mei. Brent Crude leveren in juni daalde 25 cent tot $ 102,35 per vat in Londen. De EU-benchmark was op een premie van $ 8,34 tot WTI, een daling van $ 8,39 op de dag voor. De Europese Commissie onderzoekt informatie die bedrijven kunnen hebben samengespannen in de rapportage vervormde prijzen een prijs rapportage agentschap aan de gepubliceerde prijzen voor een aantal van de olie en andere producten te manipuleren.

slide4

Shell en de anderen natuurlijk zeggen dat ze zijn "volledige medewerking" bij het onderzoek. De mogelijke schendingen hebben betrekking op de prijzen op Platts.

"Dit is een solide trend te volgen met nu dat de tijd om aan boord, strategische planning leidt tot het bereiken van een winstgevende einde voor onze investeerders is het doel" eindigde Senior Vice President David Holmes 'observatie De Haney Groep.

Contact: = De Haney Group

73 Sai Yeung Choi Street South, Hong Kong

Telefoon: +852-580-807-33

Fax: +852-301-506-09

E-mail: info@thehaneygroup.com

Website: http://thehaneygroup.com/