mit pit tiet iskunvaimentimista n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Mitä pitää tietää iskunvaimentimista? PowerPoint Presentation
Download Presentation
Mitä pitää tietää iskunvaimentimista?

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 7

Mitä pitää tietää iskunvaimentimista? - PowerPoint PPT Presentation


  • 5 Views
  • Uploaded on

Kun ostat ajoneuvon, sinun tulee huolehtia siitä, että se pidetään kunnossa. Erinomaisessa kunnossa oleva ajoneuvo ei pelkästään ​​takaa turvallisuutta tien päällä, vaan myös minimoi auton ylläpitokulut. Yksi asioista, jonka voit tehdä varmistaaksesi autosi turvallisuuden ja mukavuuden, on asentaa korkealaatuiset iskunvaimentimet. Huonolaatuisten iskunvaimentimien käyttäminen voi aiheuttaa erittäin epämiellyttävän ajokokemuksen erityisesti ajaessasi haastavilla teillä.\n

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Mitä pitää tietää iskunvaimentimista?' - hardeykyle


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
mit pit tiet iskunvaimentimista 1
Mitä pitää tietää iskunvaimentimista?
  • Kun ostat ajoneuvon, sinun tulee huolehtia siitä, että se pidetään kunnossa. Erinomaisessa kunnossa oleva ajoneuvo ei pelkästään ​​takaa turvallisuutta tien päällä, vaan myös minimoi auton ylläpitokulut. Yksi asioista, jonka voit tehdä varmistaaksesi autosi turvallisuuden ja mukavuuden, on asentaa korkealaatuiset iskunvaimentimet. Huonolaatuisten iskunvaimentimien käyttäminen voi aiheuttaa erittäin epämiellyttävän ajokokemuksen erityisesti ajaessasi haastavilla teillä.
mit pit tiet iskunvaimentimista 2
Mitä pitää tietää iskunvaimentimista?
  • Markkinoilla on saatavilla erilaisia ​​iskunvaimentimia. Ennen kuin ostat sellaiset autoosi, kannattaa tutustua saatavilla oleviin vaihtoehtoihin. Kolme päätyyppiä, joista voit valita, ovat pneumaattiset iskunvaimentimet, kaasutoimiset iskunvaimentimet sekä kierrejousilla toimivat iskunvaimentimet. Kaikki toimivat samalla periaatteella, joka on pehmentää autosi aiheuttamaa iskua, kun ajat kuoppien, töyssyjen tai muiden haastavien pintojen yli. Eri tyyppisiä​​iskunvaimentimia ei ole suositeltavaa sekoittaa keskenään, joten kun olet korvaamassa olemassa olevan iskunvaimentimen, kannattaa valita tyyppi, johon olet tyytyväinen.
mit pit tiet iskunvaimentimista 3
Mitä pitää tietää iskunvaimentimista?
  • Kun iskunvaimentimet on oikein asennettu, ne pehmentävät tien vaikutuksia, rajoittavat keinuntaa, estävät liiallisen ponnahtelun sekä parantavat yleistä käsiteltävyyttä ajettaessa. Ajoneuvosi pitää hyvän otteen tiehen jarruttaessasi, ajaessasi kuoppaisilla teillä, mutkissa sekä kovassa sivutuulessa. Iskunvaimentimien rooli osana ajoneuvosi jousitusta on tärkeä, ja siksi ne tulee vaihtaa, kun ne alkavat näyttää kulumisen merkkejä. Vaihtamatta jättäminen vaarantaa turvallisuutesi sekä mukavuutesi.
mit pit tiet iskunvaimentimista 4
Mitä pitää tietää iskunvaimentimista?
  • Voit selvittää, onko iskunvaimentimet vaihdettava tekemällä seuraavat asiat. Tartu ajoneuvosi puskurin kulmasta. Paina puskuria alas mahdollisimman kovaa ja tarkkaile, mitä tapahtuu. Jos iskunvaimentimet ovat kunnossa, puskurin kuuluu pudota alas, kimmota takaisin ylös ja pudota uudelleen alas. Jos sen sijaan puskuri liikkuu jatkuvasti, iskunvaimentimet eivät enää ole käyttökelpoiset. Varmista, että teet testin ajoneuvosi kaikissa neljässä kulmassa.
mit pit tiet iskunvaimentimista 5
Mitä pitää tietää iskunvaimentimista?
  • Lisää tietoja iskunvaimentimisista saat verkkosivultamme osoitteessavianor.fi.