slide1 n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
pass4sureOfficial PowerPoint Presentation
Download Presentation
pass4sureOfficial

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 5

pass4sureOfficial - PowerPoint PPT Presentation


  • 78 Views
  • Uploaded on

http://www.pass4sureOfficial.com. 1Y0-610. Citrix. Citrix Core Technologies and Architecture. Visit: http://www.pass4sureofficial.com/exams.asp?examcode=1Y0-610. Pass4sureofficial.com is a reputable IT certification examination guide, study guides and.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

pass4sureOfficial


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
slide1

http://www.pass4sureOfficial.com

1Y0-610

Citrix

Citrix Core Technologies and Architecture

Visit: http://www.pass4sureofficial.com/exams.asp?examcode=1Y0-610

Pass4sureofficial.com is a reputable IT certification examination guide, study guides and

audio exam provider, we not only ensure that you pass your 1Y0-610 exam in first attempt,

but also you can get a high score to acquire Citrix certification.

If you use pass4sureofficial 1Y0-610 Certification questions and answers, you will experience

actual 1Y0-610 exam questions/answers. We know exactly what is needed and have all the exam

preparation material required to pass the exam. Our Citrix exam prep covers over 95% of the

questions and answers that may be appeared in your 1Y0-610 exam. Every point from pass4sure

1Y0-610 PDF, 1Y0-610 review will help you take Citrix 1Y0-610 exam much easier

and become Citrix certified. All the Questions/Answers are taken from real exams.

Here's what you can expect from the Pass4sureOfficial Citrix 1Y0-610 course:

* Up-to-Date Citrix 1Y0-610 questions taken from the real exam.

* 100% correct Citrix 1Y0-610 answers you simply can't find in other 1Y0-610 courses.

* All of our tests are easy to download. Your file will be saved as a 1Y0-610 PDF.

* Citrix 1Y0-610 brain dump free content featuring the real 1Y0-610 test questions.

Citrix 1Y0-610 certification exam is of core importance both in your Professional

life and Citrix certification path. With Citrix certification you can get a good

job easily in the market and get on your path for success. Professionals who passed

Citrix 1Y0-610 exam training are an absolute favorite in the industry.

You will pass Citrix 1Y0-610 certification test and career opportunities will be

open for you.

slide2

Question: 1

Your customer initially purchased MetaFrame XPa because only Load Manager capabilities were

required. However, once you've demonstrated the benefits of Resource Manager and Installation

Manager, these capabilities are now viewed as requirements.

What is the best way to upgrade from MetaFrame XPa to XPe?

A.

Install the additional components and modify the product code.

B.

Go to the activation web site and choose "MetaFrame XPe" instead of "MetaFrame XPa".

C.

Purchase upgrade license(s) and apply the upgrade licenses to the current installation.

D.

Uninstall MetaFrame XPa, install MetaFrame XPe, and purchase new MetaFrame XPe

licenses.

E. Purchase and apply the Individual Resource Manager and Installation Manager license, and

apply those.

Answer: A. C

Question: 2

You have designed a MetaFrame XP farm that spans North American and Europe over a WAN

circuit that is heavily utilized with TCP traffic other than MetaFrame traffic.

Which of the following is best used to reduce the frequency of MetaFrame information transferred

across the network?

A. Increase the ICAKeepAlive interval.

B. Configure a dedicated data collector.

C. Increase the value of the DCN polling interval.

D. Restart the IMA Service with the PSRequired set to 0.

Answer: C

Question: 3

The ______ awaits incoming connection requests and forwards them to a newly created

_______.

A. idle session, listener stack

B. session stack, idle session

C. listener stack, session stack

D. disconnected session, session stack

Answer: C

Question: 4

Which of the following statements are true regarding a shadow key? (Choose two)

A. It contains the application specific default settings.

B. It contains user specific settings for an application.

C. It contains a backup copy of the users HKey_Current_User\Software key.

D. It is created by terminal services during the installation of a program.

Answer: A, D

Question: 5

Which of the following features does Install Mode use to make an application multi-user

compatible? (Choose two)

A. INI file mapping

Page 1 of 22

slide3

B. Registry key mapping

C. File system and directory links

D. Application compatibility scripts

Answer: A, B

Question: 6

Which one of the following is the "shadow key", where HKEY_CURRENT_USER changes are

stored during application installation?

A. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows

NT\CurrentVersion\TerminalServer\Unique\Software

B. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows

NT\CurrentVersion\TerminalServer\Install\Software

C. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOSTWARE\Microsoft\Windows

NT\CurrentVersion\TerminalServer\Install\UserSpecific

D. D. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows

NT\CurrentVersion\TerminalServer\Install\Security

Answer: B

Question: 7

Why does the Winlogon process not completely initialize within an idle session?

A. Idle sessions are low priority and do not get the processing time necessary to complete the

Winlogon.

B. The system detected that a user has attempted to logon with the same credentials that are

being used in an existing session.

C. The user logon must be authenticated before the desktop and display drivers are loaded.

D. The memory allocated to the process is not sufficient to initialize.

Answer: C

Question: 8

Which one of the following Terminal Services Kernel Mode components is responsible for

transferring remote keystrokes and mouse movements to the Windows kernel?

A. Display Driver

B. WinStation Driver

C. Listern/Session Stack

D. Graphics Device Interface

E. Terminal Server Device Driver

Answer: E

Question: 9

Which of the following have only a single instance running on a terminal server? (Choose two)

A. SMSS.EXE

B. CSRSS.EXE

C. WFSHELL.EXE

D. TERMSERV.EXE

E. WINLOGON.EXE

Answer: A, D

Page 2 of 22

slide4

Question: 10

Why are load managed groups important for load management? (Choose two)

A. Load managed groups allow end-user to control what applications they can access.

B. Load managed groups can be used to enhance high availability of application.

C. Load managed groups allow access to published server applications across server farm.

D. Load managed groups help isolate critical business applications form other applications.

Answer: B, D

Question: 11

You are working as an administrator at Company. You are adding a new enterprise application,

App C, to your MetaFrame XP farm. The new application links to several applications, such as a

word processing application, App A, and an email client, App B. Both App A and App B are

currently hosted in your first load managed group, LMG 1.

Which of the following are valid load managed group designs that provide for the application's

linking functionality? (Choose two)

A. Create a new load managed group, LMG 2, which hosts App A, App B, and App C and

publish App A and App B.

B. Add App C to LMG 1 and publish App C.

C. Create a new load managed group, LMG 2, which hosts App A, App B, and App C, but only

publish App C.

D. Create a new load managed group, LMG 2, which hosts and published App C only.

Answer: B, C

Question: 12

Your customer has asked you to assist with minimizing the user logon time to the MetaFrame

servers. The environment consists of Windows 2000 and Windows XP client devices only. You

review Terminal Service Licensing to ensure that it has been configured correctly. Which of the

following is most likely to cause a logon delay?

A. Terminal Services Licensing is installed on every server.

B. Terminal Services Licensing is only installed on one server.

C. There are only 10 Terminal Services Client Access Licenses available.

D. Infrequent (monthly) backups are made of the Terminal Services Licensing data.

Answer: A

Question: 13

You are using the Default load evaluator, yet your environment is experiencing inconsistent load

balancing. You are also experiencing auto-created printing problems.

Which of the following is most likely the cause?

A. Corrupted user profiles.

B. Load Manager is not enabled.

C. Session sharing has been disabled.

D. Blank or non-unique ICA client names.

E. One of the servers has more hardware resources

Answer: D

Question: 14

Page 3 of 22

slide5

Pass4SureOfficial.com Lifetime Membership Features;

-

Pass4SureOfficial Lifetime Membership Package includes over 2500 Exams.

-

All exams Questions and Answers are included in package.

-

All Audio Guides are included free in package.

-

All Study Guides are included free in package.

-

Lifetime login access.

-

Unlimited download, no account expiry, no hidden charges, just one time $99 payment.

-

Free updates for Lifetime.

-

Free Download Access to All new exams added in future.

-

Accurate answers with explanations (If applicable).

-

Verified answers researched by industry experts.

-

Study Material updated on regular basis.

-

Questions, Answers and Study Guides are downloadable in PDF format.

-

Audio Exams are downloadable in MP3 format.

-

No authorization code required to open exam.

-

Portable anywhere.

-

100% success Guarantee.

-

Fast, helpful support 24x7.

View list of All exams (Q&A) downloads

http://www.pass4sureofficial.com/allexams.asp

View list of All Study Guides (SG) downloads

http://www.pass4sureofficial.com/study-guides.asp

View list of All Audio Exams (AE) downloads

http://www.pass4sureofficial.com/audio-exams.asp

Download All Exams Samples

http://www.pass4sureofficial.com/samples.asp

To purchase $99 Lifetime Full Access Membership click here

http://www.pass4sureofficial.com/purchase.asp

3COM

CompTIA

Filemaker

IBM

LPI

OMG

Sun

ADOBE

ComputerAssociates

Fortinet

IISFA

McAfee

Oracle

Sybase

APC

CWNP

Foundry

Intel

McData

PMI

Symantec

Apple

DELL

Fujitsu

ISACA

Microsoft

Polycom

TeraData

BEA

ECCouncil

GuidanceSoftware

ISC2

Mile2

RedHat

TIA

BICSI

EMC

HDI

ISEB

NetworkAppliance

Sair

Tibco

CheckPoint

Enterasys

Hitachi

ISM

Network-General

SASInstitute

TruSecure

Cisco

ExamExpress

HP

Juniper

Nokia

SCP

Veritas

Citrix

Exin

Huawei

Legato

Nortel

See-Beyond

Vmware

CIW

ExtremeNetworks

Hyperion

Lotus

Novell

SNIA