slide1 l.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
geld verdienen op internet PowerPoint Presentation
Download Presentation
geld verdienen op internet

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 9

geld verdienen op internet - PowerPoint PPT Presentation


 • 447 Views
 • Uploaded on

Hier vindt u verschillende mogelijkheden voor geld verdienen op internet. Graag delen we onze kennis en ervaringen met anderen op onze website: http://geldplein.com en op diverse E-books.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

geld verdienen op internet


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
  Presentation Transcript
  1. Geld Verdienen Op Internet In dit E-book worden verschillende manier van geld verdienen op internet beschreven. Methodes waar u gratis aan kunt beginnen voor een leuk zakcentje worden beschreven maar ook manieren om geld te verdienen met een eigen website of manieren om een eigen online onderneming te starten.

  2. Spaarprogramma’s Met spaarprogramma’s kunt u geld verdienen op verschillende manieren. Één van die manieren is het ontvangen van reclame per e-mail. U drukt dan in de e-mails op een bevestigingsbutton om zo per e-mail één eurocent te verdienen. Het is ook mogelijk om geld te verdienen voor het bezoeken van websites, door het klikken op banners, door spelletjes te spelen of door enquêtes in te vullen. Voor de activiteiten die wat meer tijd in beslag nemen als enquêtes invullen is de vergoeding wat hoger. Al met al een leuke manier om op een speelse wijze een leuk extraatje te verdienen variërend van € 30,- tot € 50,- per jaar per website. U kunt zich uiteraard bij meerdere websites aanmelden.

  3. Artikelen schrijven Het is nu ook mogelijk om in Nederland geld te verdienen met het schrijven van artikelen. Heeft u een hobby waarover u graag schrijft of schrijft u veel voor uw werk dan kunt u deze artikelen toevoegen aan websites als Infonu.nl. Dit soort websites plaatst vervolgens reclame bij uw artikelen waarover u 50% van de inkomsten ontvangt. Om hier echt iets mee te kunnen verdienen is het aan te raden om twee tot drie artikelen per week toe te voegen. Op die manier bouwt u een aardig bestand op. Wanneer uw artikelen veel worden gelezen zullen de inkomsten ook hoger zijn. Het is daarom ook aan te raden om niet één artikel te schrijven over één onderwerp maar meerdere die ook naar elkaar verwijzen. Op die manier worden ze beter vindbaar en meer waardevol. Wanneer u het leuk vindt om over een bepaald onderwerp te schrijven is dit zeker een erg leuke manier om met uw hobby ook geld te verdienen.

  4. Enquêtes invullen Een wereldwijd veel gebruikte methode voor geld verdienen op internet is enquêtes invullen. U meldt zich bijvoorbeeld aan bij een bedrijf als Global Test Market. Afhankelijk van uw persoonlijke gegevens/profiel ontvangt u vervolgens enquêtes. Per enquête krijgt u een vergoeding van € 0,50 cent tot € 1,50. Hoe vaak en hoeveel enquêtes u ontvangt varieert, dat is afhankelijk van het aanbod voor uw doelgroep. Vaak wordt er in plaats van geld met punten of tegoedbonnen voor bijvoorbeeld bol.com gewerkt. Wanneer u besluit geld te gaan verdienen op internet met het invullen van enquêtes kunt u zich natuurlijk ook bij meerdere websites aanmelden om op die manier meer enquêtes en dus inkomsten te genereren.

  5. Geld verdienen met een eigen website Heeft u een eigen website dan kunt u daarmee op verschillende manieren geld verdienen. Wanneer uw website veel bezoekers per maand heeft (1000 of meer) dan kunt u door middel van reclame geld verdienen met uw website. Een bekend voorbeeld is het advertentieprogramma Adsense van Google. Dit programma plaats relevantie advertenties op uw website afgestemd op de inhoud van de website. Uiteraard kunt u ook zelf met adverteerders afspraken maken over adverteren op uw website. Het kan voor een bedrijf dat voedingssupplementen verkoopt erg interessant zijn om op een website over voeding en/of diëten te adverteren.

  6. AffiliateMarketing Een andere mogelijkheid om geld te verdienen met uw website is door middel van affiliate marketing. Hiermee kunt u producten of diensten verkopen via uw website. Bijvoorbeeld op een website over voeding kunt u voedingssupplementen verkopen. Dit is dus anders dan reclame maken door middel van advertenties. Bij affiliate marketing krijgt u een percentage over een verkoop in de vorm van commissies. De bestellingen worden door het bedrijf dat het product of dienst verkoopt verzorgd. U hoeft dus geen voorraden aan te leggen of bestellingen te verwerken. Wanneer uw website veel bezoekers krijgt kan het interessant zijn om een product aan te bieden gerelateerd aan het onderwerp van de website. Andersom is het ook mogelijk. Wanneer u een mooi product vindt bij een affiliate marketing bedrijf dan kunt u een website maken rondom dat onderwerp. Op die manier kunt u uit één of meer website een vast maandelijks inkomen creëren.

  7. Eigen online onderneming Er zijn ook bedrijven die u de mogelijkheid bieden voor geld verdienen op internet door een eigen onderneming te starten. Global Domains International en Rolution zijn twee bedrijven die deze mogelijkheid bieden. Rolution en Global Domains International hebben een verschillend beloningssysteem maar in de kern zijn het identieke bedrijven. Wanneer u besluit om met Global Domains International of Rolution een eigen onderneming op te zetten dient u eerst lid te worden van deze bedrijven. Voor $ 10,- per maand bent u lid van Global Domains International en voor $ 13,- per maand bent u lid van Rolution. Hiervoor krijgt u toegang tot het leden gedeelte van deze bedrijven waar u gebruik kunt maken van verschillende promotiemiddelen en waar u uw bedrijfsstructuur kunt bekijken.

  8. U verdient geld door nieuwe leden voor Global Domains International of Rolution te vinden. Per persoon die door u is aangebracht ontvangt u $ 1,- per maand, iedere maand opnieuw. Wanneer de mensen die door u zijn aangebracht nieuwe leden aanbrengen krijgen niet alleen zij maar ook u $ 1,- voor deze persoon. U blijft verdienen tot vijf lagen diep. Een netwerk bestaande uit 300 personen betekend dus $ 300,- per maand voor u. U hoeft deze mensen niet allemaal zelf aan te melden. Wanneer u drie mensen vindt die er ook in slagen om drie mensen te vinden en zo voorts, dan heeft u al snel een netwerk van 243 mensen en dus verdient u $ 243,- Wanneer u een groot netwerk weet op te bouwen met deze bedrijven zult u niet alleen meer maar ook sneller en eenvoudiger geld verdienen op internet. Wanneer uw onderneming vijftig mensen in haar netwerk heeft die allen op zoek zijn naar nieuwe leden zullen er sneller er meer mensen worden aangebracht waarvoor u geld verdient. Het is in het begin hard werken maar wanneer u erin slaagt een netwerk op te bouwen en de nieuwe leden goed begeleidt om net zoals u een succesvolle online onderneming op te starten kunt u een vast maandelijks inkomen opbouwen. Hoe hoog uw inkomen is dat ligt in uw eigen handen.

  9. Veel plezier en succes met deze verschillende manieren van online geld verdienen. Kijk wat het ebste bij u past en wat uw doel is. Wilt u liever gratis beginnen met geld verdienen op internet door middel van spaarprogramma’s of wilt u een vast maandelijks inkomen opbouwen met uw eigen website of uw eigen online onderneming.