slide1 n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
8. Årgang Nr. 32 12 .12.2012 www.solsikken13.dk PowerPoint Presentation
Download Presentation
8. Årgang Nr. 32 12 .12.2012 www.solsikken13.dk

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 2

8. Årgang Nr. 32 12 .12.2012 www.solsikken13.dk - PowerPoint PPT Presentation


  • 111 Views
  • Uploaded on

8. Årgang Nr. 32 12 .12.2012 www.solsikken13.dk . Så er Solsikken nyhedsbrev igen på gaden. Nedenfor kan I se noget af det vi har oplevet de sidste måneder. Vi henviser ligeledes til vores hjemmeside hvor vi har opdateret inddragelse af børn og unge og forældre og netværk .

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about '8. Årgang Nr. 32 12 .12.2012 www.solsikken13.dk' - fai


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
slide1

8. Årgang Nr. 3212.12.2012 www.solsikken13.dk

Så er Solsikken nyhedsbrev igen på gaden. Nedenfor kan I se

noget af det vi har oplevet de sidste måneder. Vi henviser

ligeledes til vores hjemmeside hvor vi har opdateret

inddragelse af børn og unge og forældre og netværk.

Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul, samt et godt og

lykkebringende nytår

Fodboldgolf

Lørdag d. 6. oktober drog vi alle af sted mod Hårlev, ved

Køge. Her skulle vi spille fodboldgolf. Det er ligesom

golf, men i stedet for en golfkugle og køller bruger man en

fodbold og fødderne. Vi havde madpakker med og startede med

at fylde vores maver inden vi begav os ud på greenen. Vi var delt

op i to hold og var omkring 2 timer om at gå alle 18 huller. Ved de sidste 3 huller begyndte det at regne, så vi var en smule våde, da vi kørte hjem.

Lysfest

Torsdag d. 15. november var vi inviteret til Lysfest i Tivoli af Børnehjælpsdagen. Børnehjælpsdagener en landsdækkende og upolitisk hjælpeorganisation, der siden 1904 har arbejdet for børns vilkår i Danmark.

I dag støtter Børnehjælpsdagen de 15.000 anbragte børn og unge, der bor på en døgninstitution eller hos en plejefamilie i Danmark.

Vi kørte fra Solsikken kl. 15.30. Tobias, Emil, Trine, Steven, Tina og Gitte. Vi gjorde stop på en tankstation for at få lidt aftensmad, hvorefter vi fortsatte køreturen til Tivoli. Vi delte os i to hold og fik prøvet lidt forlystelser og set alle de smukke lys. Efter et par timer og lidt aftenhygge, vendte vi næsen hjemad igen. Vi havde en rigtig god tur.

Julefest

Tirsdag d. 27. november var vi inviteret til julefest på vikingeskibsmuseet i Roskilde. Vi var der kl. 12 og startede med at få noget frokost. Herefter blev vi vist rundt på museet. Så samledes vi alle for at synge en fælles julesang og tænde lysene på juletræet. Og så var det tid til at få gaver. I år havde Børnehjælpsdagen fået hjælp af bl.a. Basim, Katrine fra Lillenørd, Lars Hjortshøj og Pelle Hvenegård. De var med til at dele gaverne ud. Da alle havde fået gaver og autografer var det tid til at køre hjem igen.

slide2

Birkegårdens Haver

Lørdag d. 1 december var vi en tur i Birkegårdens Haver der ligger ca. 15 km fra RudsVedby. Det er nogle super flotte haver, som er pyntet op til jul med 130.000 lys. Vi var rundt os se alle lysene og deltog samtidig i en skattejagt, hvor man kunne vinde godteposer. Vi spiste aftensmad derude og var også rundt og kigge på de juleboder der var stillet op.

Familiedag

Søndag den 9. december holdt vi familiedag. Her var alle forældre inviteret til god mad og julehygge med deres børn. Vi startede med at spise og sang dernæst en julesang. Så blev det tid til den evigt tilbagevendende pakkeleg, hvor vi rafler om julepakker. Der blev gået til den og pakkerne skiftede hænder flere gange. Dagen sluttede af med lidt hjemmebagte småkager og hjemmelavet konfekt, hvorefter forældrene igen begav sig ud i vinterkulden. Det var en rigtig hyggelig dag.