Office 365 downloaden en installeren op uw computer? - PowerPoint PPT Presentation

office 365 downloaden en installeren op uw computer n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Office 365 downloaden en installeren op uw computer? PowerPoint Presentation
Download Presentation
Office 365 downloaden en installeren op uw computer?

play fullscreen
1 / 6
Office 365 downloaden en installeren op uw computer?
4 Views
Download Presentation
elmagray69
Download Presentation

Office 365 downloaden en installeren op uw computer?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. Office 365 downloaden en installeren op uw computer?

  2. Office 365 is een toonaangevende tool voor het beheren van verschillende taken op uw computer. We weten allemaal dat Office van Microsoft wordt geleverd met veel tools, zoals Excel, Word, PowerPoint, Outlook, enz. Al deze tools kunnen worden gebruikt voor specifieke doeleinden. Om ze te gebruiken, moet u het Office-softwarepakket van Microsoft downloaden en installeren. Dus, hoe kan dit gebeuren? U kunt dit proces hieronder bekijken. Het enige dat u nodig hebt, is de telefoon opnemen en vervolgens Office 365 ondersteuning Team Nederland bellen  . Anders kunt u eenvoudig de stappen volgen die hieronder worden beschreven.

  3. Verbind uw computer met internet en open dan het bladerhulpmiddel. Ga nu naar de officiële website van MS-Office. • Hier moet je inloggen door de juiste gebruikersnaam en wachtwoord in te voegen. • Ga naar uw account en klik vervolgens op “Office installeren”. • U krijgt de optie “Bestand opslaan”. U hoeft alleen op deze optie te klikken om bestanden te downloaden.

  4. Na het downloaden wordt de installatieprocedure gestart. Voor de installatie moet je voorzichtig zijn om de stappen op het scherm te volgen. Lees de scherminstructies zorgvuldig en reageer vervolgens perfect op de schermprompts. • De installatie zal enige tijd duren. Het moet echter niet meer dan een paar minuten duren. Als het plotseling traag is, moet u uw internetverbinding controleren. Waarschijnlijk een slechte verbinding is de reden waarom trage prestaties.

  5. Als je klaar bent, zul je dit bericht op het scherm vinden: “Je bent helemaal klaar! Office is nu geïnstalleerd. “ • De laatste fase is activering van deze software. Daarvoor moet u gewoon de licentieovereenkomst lezen en ermee akkoord gaan, zoals getoond op uw computerscherm.

  6. Dus dit hele proces is uiterst eenvoudig en ook handig voor gebruikers. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van verschillende aspecten van deze tool om deze op de juiste manier te gebruiken. Downloaden, installeren en activeren zijn primaire dingen die gebruikers moeten weten. Als u helemaal nieuw bent en u hebt geen goed idee met deze toepassing, moet u uw telefoon opnemen en contact opnemen met het telefoonnummer van  Office 365 Support Helpdesk Nummer +31-433020283 . Praat met professionele leidinggevenden en vind passende antwoorden op uw vragen.  Lees ook dit blog: Hoe maak je een CV- of CV-sjabloon met je Office 365 aan? Source