Hoe maak je een CV via Office 365-sjablonen? - PowerPoint PPT Presentation

slide1 n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Hoe maak je een CV via Office 365-sjablonen? PowerPoint Presentation
Download Presentation
Hoe maak je een CV via Office 365-sjablonen?

play fullscreen
1 / 7
Hoe maak je een CV via Office 365-sjablonen?
2 Views
Download Presentation
elmagray69
Download Presentation

Hoe maak je een CV via Office 365-sjablonen?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. Hoe maak je een CV via Office 365-sjablonen? Microsoft heeft onlangs Office 365 geïntroduceerd, dat is niets anders dan een webversie van traditionele kantoorhulpmiddelen. In dit geval hoeft u niets te downloaden of hoeft u niets te installeren. U hoeft alleen maar online te werken en u kunt uw documenten opslaan in de cloud. Het beste is dat opgeslagen documenten overal toegankelijk zijn. Voor hulp moet u Office 365-ondersteuningsteam voor Nederland bellen.

  2. Verbind uw computer met internet en start vervolgens uw favoriete webbrowser-software. Op de URL-balk hoeft u alleen maar het officiële webadres voor Microsoft Office 365 te schrijven en vervolgens op de toets "Enter" op uw toetsenbord te drukken. • Zodra je op de "Enter" -toets op je toetsenbord hebt gedrukt, zul je zien dat de officiële website op je scherm is geladen. • Nu is het de tijd om met nauwkeurigheid in te loggen. Zorg ervoor dat er geen fout is in het inlogproces, anders zou u geen verdere stappen kunnen uitvoeren.

  3. Ga naar het hoofdmenu en klik vervolgens op "Bestand" en daaronder vindt u de optie "Nieuw van sjabloon". U hoeft alleen maar op die optie te klikken. • Je zult veel sjablonen op je scherm vinden. U kunt elk van hen kiezen volgens uw gemak. Een enkele klik op de sjabloon leidt naar de selectie en dubbelklik om deze te openen • Dubbelklik dus op uw gewenste sjabloon en dan zult u merken dat het op uw scherm is geopend.

  4. Nu is het tijd voor maatwerk. Voor het aanpassen, zou u bepaalde gedeelten moeten veranderen die u wilt. U kunt ook inhoud verwijderen of toevoegen. • Ga naar "Bestand" en klik op "Opslaan" om uw document op te slaan. • Sluit het daarna. Klik om een ​​bestand te selecteren en klik er met de rechtermuisknop op om meer opties te vinden. Selecteer "Hernoemen" en u kunt de naam wijzigen naar uw wens.

  5. Het beste kunt u doen om de telefoon op te halen en contact op te nemen met Office 365 klantenservice Nederland +31-303200810 . In het ondersteuningscentrum kom je experts tegen met uitzonderlijke kennis, vaardigheden en technische expertise. Dus, bel het nummer van de hulplijn op elk moment wanneer u vindt dat u begeleiding van experts nodig hebt. Lees ook dit blog: Office 365 downloaden en installeren op uw computer? Bron