Open School Pilot Project
Download
1 / 15

Open School Pilot Project Shkolla Azem Hajdari Shkoder, Shqiperi - PowerPoint PPT Presentation


 • 169 Views
 • Uploaded on

Open School Pilot Project Shkolla Azem Hajdari Shkoder, Shqiperi. Posteri i deshirave te femijeve. prezantim.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Open School Pilot Project Shkolla Azem Hajdari Shkoder, Shqiperi' - eliza


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

Open School Pilot Project

Shkolla Azem Hajdari

Shkoder, ShqiperiPrezantim
prezantim

 • Shkolla 9-vjecare “Azem Hajdari” ushtron veprimtarine e saj ne lagjen Guerrile-Kiras qe ndodhet ne veriperendim te qytetit te Shkodres ne afersi te brigjeve te liqenit me te njejtin emer.

 • Qe nga krijimin i saj ne vitin 1917 kjo shkolle ka nxjerre breza te tere sportistesh e sidomos futbollistesh qe nderuan jo vetem qytetin, por edhe kombin.


Prezantim1
prezantim

 • Jane 710 nxenes qe frekuentojne kete shkolle cila vendodhet ne periferine e qytetit tone.

 • Rreth 50 % e femijeve jane femije te cilet kane levizur drejt qytetit tone ne kuadrin e levizjeve te pakontrolluara demografike.

 • Fakti qe ata vijne nga zonat e thella malore kerkojne dhe vemendje e trajtim te vecante ne lidhje me arsimimin e shoqerizimin e tyre.

 • Eshte tashme i njohur fakti qe shkollat pasi realizojne veprimtarine e tyre shkollore jane te mbyllura per nxenesit gjate pasditeve.

 • Arsy eshte qe shkolla te mos demtohet nga femijet pasi dhe nuk ka stafe qe te ndjekin femijet e veprimatrite e tyre.


Cfare do te thote open school idea
Cfare do te thoteOpen school idea?

 • Ne deshirojme qe sebashku me stafin mesimor te organizojme veprimatri te ndryshme social kulturore duke u fokusuar tek femijet e zones perreth duke e transformuar shkollen nga nje shkolle e mbyllur ne nje shkolle te hapur, duke i sherbyer me mire komunitetit qe ajo i sherben.


Target grupi
Target grupi:

 • femije 10 - 14 vjec nxenes dhe jo nxenes te Shkolles A.Hajdari.


Shtrirja gjeografike e projektit
Shtrirja gjeografike e projektit

 • Femije te zones per rreth nderteses se Shkolles.


Aktivitet formime e argetimi open school idea
aktivitet formime e argetimi:open school idea

 • Deshirojme qe te realizojme keto kurse:

 • Futboll

 • Volejboll

 • Musik

 • vizatim

 • Mekanik

 • marangoz

 • vallezim

 • Kompjuter


Cilat jane nevojat tona
Cilat jane nevojat tona?

 • Dysheke gjimnastike

 • Rrjeta volejbolli

 • Paralele

 • Unaza

 • Porta futbolli

 • Rrjeta per dritaret e palestres

 • Rrjeta per llampat

 • Rafte

 • Tavoline Pin pongu

 • Topa (volleyball and football)

 • Kaluc

 • Shkalla suedeze

 • PedanaA do ta realizojme kete ide
A do ta realizojme kete ide???

 • Vetem nese jemi te bindur per te bashkepunuar sebashku ne te mire te femijeve.

 • Ju faleminderit per vemendjen dhe mbeshtetjen.


ad