Botox Amsterdam, Botox Rotterdam - Dreamclinics - PowerPoint PPT Presentation

dreamclinics
slide1 n.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Botox Amsterdam, Botox Rotterdam - Dreamclinics PowerPoint Presentation
Download Presentation
Botox Amsterdam, Botox Rotterdam - Dreamclinics

play fullscreen
1 / 6
Download Presentation
Botox Amsterdam, Botox Rotterdam - Dreamclinics
159 Views
Download Presentation

Botox Amsterdam, Botox Rotterdam - Dreamclinics

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. +31685263226

  2. Wat is Botox? Botox® is de merknaam voor de stof botuline toxine, een natuurlijk eiwit dat geproduceerd wordt door de bacterie Clostridium Botulinum. Dit eiwit wordt gebruikt in de medische wereld voor verschillende doeleinden. Zo wordt Botox al sinds 1973 gebruikt bij allerlei neurologische aandoeningen. Botox is bekend geworden vanwege de toepassing binnen de cosmetica, om rimpels in het gezicht te verzachten. Het gunstige effect op gelaatsrimpels was een toevallige vondst gedurende de behandeling van een vrouw met ooglidspasmen. Dankzij zijn doeltreffendheid en veiligheid is het gebruik van Botox voor esthetische doeleinden sedert 1995 wereldwijd exponentieel toegenomen.

  3. Waarom kiezen voor Dream Clinics Behandelingen worden uitgevoerd door een cosmetisch arts De arts heeft aanzienlijke ervaring in alle behandelingen Dream Clinics werkt uitsluitend met de fijnste producten Met onze ruime openingstijden kunt u ook na uw werktijd of in het weekend bij ons terecht  Samen met u wordt er een uniek behandelplan opgesteld voor het mooiste resultaat  Wij bieden marktconforme prijzen

  4. Botox en fillers voor mannen Mannen zijn ook steeds meer bezig met hun uiterlijk. Mannen schamen zich niet meer voor het gebruiken van dagcrème, onder de zonnebank gaan of zelfs een bezoekje aan de schoonheidsspecialiste. Het verouderingsproces is voor de meeste mannen geen grote zorg, ook al is geen man blij met een terugtrekkende haarlijn of een uitgebluste uitstraling. Bijgevolg komen toch steeds meer mannen de cosmetische kliniek voor een Botox- of fillerbehandeling.

  5. Botox creëert een verzachting van de rimpels en voorkomt het ontstaan van nieuwe rimpels in de toekomst. Dream Clinics gebruikt Botox hoofdzakelijk voor de behandeling van kraaienpootjes, de fronsrimpel, voorhoofdsrimpels en wenkbrauwlift.

  6. Dream Clinics info@dreamclinics.nl +31685263226