bronen van zoetheid n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
BRONEN VAN ZOETHEID PowerPoint Presentation
Download Presentation
BRONEN VAN ZOETHEID

play fullscreen
1 / 10

BRONEN VAN ZOETHEID

77 Views Download Presentation
Download Presentation

BRONEN VAN ZOETHEID

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. Leonardo da Vinci Partnership: “Kitchen and Restaurant Guide for Starters” BRONEN VAN ZOETHEID

  2. Suiker

  3. Kristalsuiker • Kristalsuiker is de meest gebruikelijke zoetstof en wordt gevormd uit kleine kristalen. Het wordt gebruikt voor zoetstof zowel bij het bakken en koken als met een kopje van koffie of thee.

  4. Bruine Suiker • Bruine suiker wordt vaak gebruikt in het koekrecepten, desserts, in sommige hoofdgerechten, sauzen en marinades.

  5. Nib suiker • Nibsuiker is een verharde suiker die eruit ziet als kleine hagelstenen. Nib suiker wordt meestal gebruikt als garnering bij taarten omdat het bij hoge temperatuur niet smelt.

  6. Poedersuiker • Poedersuiker wordt gebruikt als een zoetstof in snoep, gebak en drankjes, maar het wordt ook gebruikt voor decoratie op bijvoorbeeld taarten en cakes. U kunt ook glazuur met poedersuiker maken.

  7. Vanille suiker • Vanille suiker wordt gebruikt voor het toevoegen van een zoete, vanillearoma aan gebakjes.

  8. Andere Zoetstoffen

  9. Honing • Honing is een gebruikelijke zoetstof in thee. Het wordt ook gebruikt als een sandwich beleg, koken en roomijs. Bij het koken, wordt honing vaak gebruikt als beglazing.

  10. Foto's in de presentatie zijn afkomstig uit het publieke domein via het internet. De presentaties worden gebruikt voor non-profit educatieve doeleinden.