Download
possu testi n.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Possu testi PowerPoint Presentation
Download Presentation
Possu testi

Possu testi

159 Views Download Presentation
Download Presentation

Possu testi

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. Possu testi Tarvitset vain kynän ja paperia. Jope - Putte vainaa

  2. 1. Ota puhdas paperiarkki ja piirrä siihen possu

  3. 2.. Älä katso tuloksia ennen kuin olet piirtänyt possun!!!

  4. ÄLÄ KURKI VASTAUKSIA ENNEN KUIN OLET SAANUT POSSUPIIRROKSEN VALMIIKSI!!! • Okei, onko valmista? Nyt piirtämään!!!

  5. Jos olet piirtänyt possun - paperin yläosaan: olet positiivinen ja optimistinen. - keskiosaan: olet realisti. - enimmäkseen alalaitaan: olet pessimisti ja sinulla on taipumusta nähdä asiat turhan negatiivisena.

  6. Jos possu katsoo - vasemmalle: arvostat perinteitä, ystävät ja perhe ovat tärkeitä ja muistat aina tärkeät päivämäärät (synttärit, hääpäivän...) - oikealle: olet innovatiivinen, aktiivinen, ulospäin suuntautunut, etkä juurikaan keskity perhe-elämään ja unohdat liian helposti "tärkeät" päivämäärät (kuten Valentinin päivän) - suoraan eteen/katsojaan: olet suorasukainen, pirullisen ironinen etkä karta hankalia keskusteluja.

  7. * Jos olet piirtänyt paljon yksityiskohtia, olet analyyttinen, kärsivällinen ja epäilevä. * Jos et ole uhrannut aikaa yksityiskohtiin, olet suurpiirteinen, tunteellinen, jopa herkkäuskoinen, et kovinkaan järjestelmällinen ja otat paljon riskejä.

  8. * Jos piirsit alle 4 jalkaa, olet epävarmassa elämänvaiheessa (tai koko elämäsi on aina jatkuvassa mullistustilanteessa) * Jos piirsit 4 jalkaa, olet itsevarma, itsepäinen ja pidät kiinni suunnitelmistasi. * Jos piirsit enemmän kuin 4 jalkaa, olet idiootti.

  9. * Possun korvien koko kertoo kyvystäsi kuunnella muita ihmisiä, mitä suuremmat sitä parempi... Ja lopuksi, saparo kertonee jotain seksuaalisuudestasi, jälleen kerran mitä suurempi ja kikkarampi, sitä... ... mitä, saparo unohtui???!!!!!! Ei, ei, testiä on ihan mahdotonta tehdä uudestaan...

  10. Hyvää Joulun odotusta!