slide1 n.
Download
Skip this Video
Download Presentation
pass4sureOfficial

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 4

pass4sureOfficial - PowerPoint PPT Presentation


  • 44 Views
  • Uploaded on

http://www.pass4sureOfficial.com. 642-272. Cisco. Meeting Place Design Specialist (DMPS). Visit: http://www.pass4sureofficial.com/exams.asp?examcode=642-272. Pass4sureofficial.com is a reputable IT certification examination guide, study guides and.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'pass4sureOfficial' - conan-hooper


Download Now An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
slide1

http://www.pass4sureOfficial.com

642-272

Cisco

Meeting Place Design Specialist (DMPS)

Visit: http://www.pass4sureofficial.com/exams.asp?examcode=642-272

Pass4sureofficial.com is a reputable IT certification examination guide, study guides and

audio exam provider, we not only ensure that you pass your 642-272 exam in first attempt,

but also you can get a high score to acquire Cisco certification.

If you use pass4sureofficial 642-272 Certification questions and answers, you will experience

actual 642-272 exam questions/answers. We know exactly what is needed and have all the exam

preparation material required to pass the exam. Our Cisco exam prep covers over 95% of the

questions and answers that may be appeared in your 642-272 exam. Every point from pass4sure

642-272 PDF, 642-272 review will help you take Cisco 642-272 exam much easier

and become Cisco certified. All the Questions/Answers are taken from real exams.

Here's what you can expect from the Pass4sureOfficial Cisco 642-272 course:

* Up-to-Date Cisco 642-272 questions taken from the real exam.

* 100% correct Cisco 642-272 answers you simply can't find in other 642-272 courses.

* All of our tests are easy to download. Your file will be saved as a 642-272 PDF.

* Cisco 642-272 brain dump free content featuring the real 642-272 test questions.

Cisco 642-272 certification exam is of core importance both in your Professional

life and Cisco certification path. With Cisco certification you can get a good

job easily in the market and get on your path for success. Professionals who passed

Cisco 642-272 exam training are an absolute favorite in the industry.

You will pass Cisco 642-272 certification test and career opportunities will be

open for you.

slide2

Exam Name:

Meeting Place Design Specialist (DMPS)

Exam Type:

Cisco

Exam Code:

642-272

Certification:

Total Questions:

74

CiscoSpecialist

Question: 1

What are two capacity-planning guidelines for voice and web conferencing customers? (Choose two.)

A. Build in growth factor of 1030 percent.

B. Consider customer LDAP vendor and number of profiled users.

C. When sizing on-premises web conferencing needs, assume only the internal WAN and LAN are accessed.

D. Schedule and dedicate "crisis management" meetings.

E. Increase the number of ports by 40 percent if customers use resevationless-only meetings.

Answer: A, D

Question: 2

Which four of these are used when planning capacity requirements for on-premises voice conferencing? (Choose

four.)

A. Estimated external voice conferencing traffic percentage

B. CISCO Unified Communications Manager and PBX deployment locations and size

C. Estimated internal voice conferencing traffic (WAN and LAN)

D. Estimated external and internal video traffic

E. VoIP endpoint types

F. Fax machine endpoint types and locations

Answer: A, B, C, D

Question: 3

Which two of these should you consider when planning capacity requirements for on-premises web conferencing?

(Choose two.)

A. WAN bandwidth between offices and a Cisco Unified Meeting Place internal web server

B. WebEx bandwidth sizing for external web traffic

C. INTERNET bandwidth available to external web servers

D. Estimated separate internal web user licenses

E. Fully qualified domain name and DNS requirements

Answer: A, C

Question: 4

Which two of these are used for gathering customer network information for deploying onpremises Cisco Unified

Meeting Place voice/video and web conferencing? (Choose two.)

A. Remote worker locations

B. Video endpoint location and bandwidth requirements

C. Multicast data traffic requirements

D. MPLS deployment requirements

E. Communities of voice traffic

Answer: B, E

Question: 5

What are three Cisco Unified Meeting Place Media Server network requirements? (Choose three.)

A. Collocated on same VLAN with Applications Server

B. Collocated on same VLAN with internal web server

C. Collocated on same VLAN with voice RTP traffic

Page1of17

slide3

Exam Name:

Meeting Place Design Specialist (DMPS)

Exam Type:

Cisco

Exam Code:

642-272

Certification:

Total Questions:

74

CiscoSpecialist

D. Less then ~350 ms round-trip latency

E. Less than ~100 ms round-trip latency

Answer: A, C, E

Question: 6

What are two Cisco Unified Meeting Place on-premises web conferencing network requirements? (Choose two.)

A. One NIC only with one static IP address and FQDN with DNS resolution assigned

B. Two NICs with two static IP addresses and FQDNs with DNS resolution assigned

C. Third-party load balancers in front of clustered Cisco Unified Meeting Place web servers

D. WebEx Meeting Center TSP connection using port 443 outbound

E. SQL Server 2005 servers deployed as external, using TCP port 1433, but not collocated with web conferencing

servers

Answer: B, E

Question: 7

What are the two supported audio-only deployment options with Cisco Unified Meeting Place 7.0? (Choose two.)

A. PBX (TDM) with T1 or E1 trunks to Application Server

B. Cisco Unified Communications Manager 5.X+ front end to Cisco Unified Call Manager 4.X clusters

C. Cisco Unified Border Element front end SIP trunks to Media Server

D. Cisco Unified Border Element front end SIP to Application Server

E. Cisco Unified Communications Manager 6.1+ front end with intercluster trunk to Cisco Unified Call Manager 4.X

clusters

Answer: D, E

Question: 8

What three network components are required for Cisco Unified Meeting Place 7.0 audio deployments? (Choose

three.)

A. Cisco Unified Meeting Place internal web servers

B. Cisco Unified Meeting Place Media Server

C. Cisco Unified Meeting Place external web servers

D. Cisco IOS voice gateways for PSTN external traffic

E. Cisco Unified Meeting Place Application Server

F. Cisco Unified Videoconferencing 3545 ISDN Gateway

Answer: B, D, E

Question: 9

Which of these protocols is used between Cisco Unified Meeting Place Application Server and Cisco Unified

Communications Manager for voice and video conferencing?

A. H.323 and SIP

B. H.323 only

C. ICT only

D. SIP

Answer: D

Page2of17

slide4

Pass4SureOfficial.com Lifetime Membership Features;

-

Pass4SureOfficial Lifetime Membership Package includes over 2500 Exams.

-

All exams Questions and Answers are included in package.

-

All Audio Guides are included free in package.

-

All Study Guides are included free in package.

-

Lifetime login access.

-

Unlimited download, no account expiry, no hidden charges, just one time $99 payment.

-

Free updates for Lifetime.

-

Free Download Access to All new exams added in future.

-

Accurate answers with explanations (If applicable).

-

Verified answers researched by industry experts.

-

Study Material updated on regular basis.

-

Questions, Answers and Study Guides are downloadable in PDF format.

-

Audio Exams are downloadable in MP3 format.

-

No authorization code required to open exam.

-

Portable anywhere.

-

100% success Guarantee.

-

Fast, helpful support 24x7.

View list of All exams (Q&A) downloads

http://www.pass4sureofficial.com/allexams.asp

View list of All Study Guides (SG) downloads

http://www.pass4sureofficial.com/study-guides.asp

View list of All Audio Exams (AE) downloads

http://www.pass4sureofficial.com/audio-exams.asp

Download All Exams Samples

http://www.pass4sureofficial.com/samples.asp

To purchase $99 Lifetime Full Access Membership click here

http://www.pass4sureofficial.com/purchase.asp

3COM

CompTIA

Filemaker

IBM

LPI

OMG

Sun

ADOBE

ComputerAssociates

Fortinet

IISFA

McAfee

Oracle

Sybase

APC

CWNP

Foundry

Intel

McData

PMI

Symantec

Apple

DELL

Fujitsu

ISACA

Microsoft

Polycom

TeraData

BEA

ECCouncil

GuidanceSoftware

ISC2

Mile2

RedHat

TIA

BICSI

EMC

HDI

ISEB

NetworkAppliance

Sair

Tibco

CheckPoint

Enterasys

Hitachi

ISM

Network-General

SASInstitute

TruSecure

Cisco

ExamExpress

HP

Juniper

Nokia

SCP

Veritas

Citrix

Exin

Huawei

Legato

Nortel

See-Beyond

Vmware

CIW

ExtremeNetworks

Hyperion

Lotus

Novell

SNIA