Download
slide1 n.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Miljana Matic I 6 PowerPoint Presentation
Download Presentation
Miljana Matic I 6

Miljana Matic I 6

104 Views Download Presentation
Download Presentation

Miljana Matic I 6

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

 1. Miljana Matic I6

 2. O emisiji Tvoje lice zvuči poznato, ili skraćeno TLZP, je muzički šou koji se već godinama emituje u Kini, Rusiji, Ukrajini, Italiji, Turskoj, Grčkoj i Estoniji, a od ove godine prikazivaće se i u Srbiji, SAD i Velikoj Britaniji. U njemu se takmiči deset poznatih ličnosti koje imitiraju popularne domaće i svetske muzičke zvezde, a čiji nastup ocenjuje žiri, publika i drugi takmičari. Ono što ga bitno razlikuje od drugih šou programa jeste to što je humanitarnog karaktera – novac prikupljen glasovima pobednik određene epizode dodeljuje onima kojima je pomoć potrebna, a po svom ličnom izboru. Takođe ga izdvaja i odsustvo eliminacije takmičara. Iste VIP ličnosti učestvuju u svim epizodama šou programa, ali se svaki put transformišu u drugu muzičku zvezdu i tako nedeljno sakupljaju poene na osnovu kojih se vrši rangiranje takmičara do polufinala.

 3. Nastupe takmičara ocenjuje tročlani žiri sa jednim različitim gostujućim članom svake nedelje. Stalan žiri čine: Ziri Ivan Ivanović Katarina Radivojević Marija Mihajlović

 4. Takmicari Ana Kokić, Goca Tržan, Snežana Babić Sneki, Tamara Dragičević, Sara Jovanović, Boris Milivojević, Nenad Knežević Knez, Đorđe Miljenović (Sky Vikler), Željko Šašić i Aleksa Jelić jesu imena VIP takmičara koji učestvuju u ovom šou programu. s leva na desno

 5. Ana Kokic i Aleksa Jelic Takmičari čije ću nastupe ja pratiti tokom ovog šou programa jesu Ana Kokić i Aleksa Jelić, jer su oni dosad pokazali najveće umeće i u glasovnom, a i u ,,transformerskom’’ pogledu. Pored sjajnih performansa, uspevaju i potpuno da ,,skinu’’ muzičku zvezdu koju imitiraju i to je ono što bi šou ovakvog karaktera trebalo najviše da ceni.

 6. Prva epizoda ovog dugoočekivanog spektakularnog šoua emitovala se na televiziji Prva u subotu 12. oktobra, a otvorili su je voditelji Marija Kilibarda i Petar Strugar. Nakon objašnjenja pravila takmičenja, predstavljeni su stalni članovi žirija, kao i gostujući član Dragana Mirković. Svi učesnici zablistali su na sceni i kod publike, kao i žirija, izazvali veliko oduševljenje. Već sa prvim nastupom videlo se da je u izradu šoua uložen veliki trud i da će transformacije učesnika biti odvedene na najveći mogući nivo. Epizoda 1 Ana Kokić u prvoj epizodi imitirala je Slađanu Milošević, pevačicu specifičnih pokreta i glasa. Kako se ova pevačica vrlo malo kreće na sceni, odnosno nimalo, sve što je Ana morala da uradi jeste da stoji, peva i ne mrda se s mesta. Zbog nezahtevne koreografije, njenog kostima i boje glasa izazvala je brojne polemike u žiriju, ali pošalice je prekinula Katarina Radivojević koja je pohvalila Aninu rok transformaciju. Dobila je minimalan broj poena od Dragane Mirković, Ivana Ivanovića i Katarine, ali četiri poena od Marije Mihajlović i pet poena od takmičara Borisa Milivojevića. U prvoj epizodi nije imala prilike da pokaže svoje vokalne i glumačke sposobnosti, te je u narednoj sve iznenadila svojim neverovatnim nastupom.

 7. Prva epizoda ovog dugoočekivanog spektakularnog šoua emitovala se na televiziji Prva u subotu 12. oktobra, a otvorili su je voditelji Marija Kilibarda i Petar Strugar. Nakon objašnjenja pravila takmičenja, predstavljeni su stalni članovi žirija, kao i gostujući član Dragana Mirković. Svi učesnici zablistali su na sceni i kod publike, kao i žirija, izazvali veliko oduševljenje. Već sa prvim nastupom videlo se da je u izradu šoua uložen veliki trud i da će transformacije učesnika biti odvedene na najveći mogući nivo. Epizoda 1 Aleksa Jelić već je u prvoj epizodi svima stavio do znanja da je ozbiljan takmičar, velikih vokalnih i glumačkih sposobnosti. Njegova neverovatna imitacija Cece Ražnatović i njene pesme ,,Da raskinem sa njom’’ dovela ga je do četvrtog mesta, a nastup je od strane Ivana Ivanovića okarakterisan kao ,,šokantan’’ i ,,uzbudljiv’’. Marija Mihajlović dala mu je maksimalnih dvanaest poena, Ivan devet, a Katarina i Dragana po sedam poena. Da glumiti ženu nije bilo lako kaže i sam Aleksa, koji je po kući konstantno morao da šeta u štiklama, da bi se navikao na osećaj. Iako nije pobedio, svakako zaslužuje sve pohvale, kako za ,,vrckanje na visokim potpeticama’’ tako i za odličnu vokalnu imitaciju poznate srpske pevačice.

 8. Drugi takmicari: pobednički nastup Tamare Dragičević Pobednica prve epizode bila je Tamara Dragičević u ulozi Lejdi Gage. Zahtevna koreografija, dobra imitacija i pre svega hrabrost da nastupa u donjem vešu bili su presudni faktori za visoko bodovanje ove, inače, glumice. Performans Skaj Viklera u prvoj epizodi, po mom mišljenju, bio je jedan od najboljih. Energičnost Mika Džegera i njegove specifične pokrete, kao i boju glasa, uspeo je da odglumi na neverovatan način. A pored vokalne imitacije, takođe je i fizički na trenutke dosta podsećao na poznatog pevača. Skaj Vikler kao Mik Džeger

 9. Epizoda 2 Drugu epizodu šoua „Tvoje lice zvuči poznato’’, emitovanu 19. oktobra, otvorila je članica žirija Marija Mihajlović sa imitacijom Adel, za koju je dobila gromoglasan aplauz.Gostujući član žirija bila je pevačica Severina. Ana Kokić otvorila je takmičenje izuzetno zahtevnom i opasnom koreografijom - na čeličnoj konstukciji uzdignutoj nekoliko metara iznad bine. Ali, njen performans nije proglašen za najbolji samo zbog kompleksne koreografije i neverovatnih akrobacija – takođe je uspela da ,,skine’’ i specifičnu boju glasa pevačice Pink u pesmi ,,Sober’’, čime je u potpunosti izmenila mišljenje žirija o njenim sposobnostima nakon statičnog prvog nastupa, kao i mišljenje publike i gledalaca. Osvojila je maksimalnih dvanaest poena od Ivana, Katarine i Marije i pet poena od takmičara Alekse Jelića, Viklera Skaja, Željka Šašiča i Sare Jovanović i tako pobedila u drugoj epizodi. Novčanu nagradu poklonila je devojćici Uni Savić, koja boluje od najtežeg oblika leukemije.

 10. Epizoda 2 Drugu epizodu šoua „Tvoje lice zvuči poznato’’, emitovanu 19. oktobra, otvorila je članica žirija Marija Mihajlović sa imitacijom Adel, za koju je dobila gromoglasan aplauz.Gostujući član žirija bila je pevačica Severina. Aleksa Jelić, koji je već u prvoj epizodi pokazao da je neverovatan umetnik, u ovoj epizodi probudio je sećanje na Tošeta Proeskog i još jednom iznenadio žiri svojim vokalnim sposobnostima, pogotovo Katarinu Radivojević koja je bila potpuno oduševljena, dok je Severina slušala izvedbu pesme ,,Gromovi na duša’’ zatvorenih očiju. Odlično se snašao u ulozi, a treba napomenuti da je pesmu izvodio na makedonskom jeziku. Dobio je devet poena od Ivana i Marije, osam od Severine, a sedam od Katarine i tako osvojio treće mesto.

 11. Drugi takmicari: nastup Goce Tržan Boris kao Đorđe Balašević Knez kao Josipa Lisac Sedmi nastup je u meni izazvao konfuziju. Goca Tržan primila je samo reči hvale žirija i voditelja za njenu imitaciju Dženifer Lopez. Međutim, u gornjim lagama glas joj je ,,pucao’’ i bio izuzetno nestabilan. Nije bila u stanju da se kreće koliko je to koreografija zahtevala i u isto vreme peva određene delove pesme. U par navrata izgubila je dah i fizički niji mogla da isprati brzinu pesme i stoga smatram da je žiri nerealno ocenio i nedovoljno kritički sagledao njen performans. Za razliku od Goce, Boris Milivojević imao je sjajan nastup i čak je uspeo da rasplače Katarinu Radivojević. Odlično je otpevao pesmu i dobro odglumio Đorđa Balaševića, dok je Knez kao Josipa Lisac svima izmamio osmeh na lice.

 12. Epizoda 3 U trećoj epizodi već popularnog šou programa, emitovanoj 26. oktobra, Mariji Mihajlović, Katarini Radivojević i Ivanu Ivanoviću pridružio se gostujući član žirija Miroslav Ilić. Ana Kokić, koja je u prethodnoj emisiji odnela pobedu imitacijom Pink, dobila je izuzetno težak zadatak da do savršenstva nauči tekst pesme „Gentlman" na korejskom jeziku i da stasom i glasom dočara popularnog dinamičnog Južnokoreanca Psaja. Ana je fantastično oponašala pevača i vokalno i vizuelno. Izazvala je oduševljenje kod publike, a Katarina i Marija su pohvalile njenu moć transformacije i posebno istakle da je Psajevo držanje glave i pućenje usana oponašala u originalu, dok je Ivan šaljivo dodao “Bila si odlična, ali si mi više ličila na Mariju Šerifović nego na Psaja”. Dobila je po deset poena od Marije i Katarine, devet od Ivana, a pet od Tamare Dragičević.

 13. Epizoda 3 U trećoj epizodi već popularnog šou programa, emitovanoj 26. oktobra, Mariji Mihajlović, Katarini Radivojević i Ivanu Ivanoviću pridružio se gostujući član žirija Miroslav Ilić. Aleksa Jelić dobio je tu čast da imitira Miroslava Ilića, i to pred samim pevačem. On je otpevao "Polomiću čaše od kristala" oponašajući karakteristične pokrete i mimiku "slavuja iz Mrčajevaca". Ubedljiv nastup podigao je publiku na noge, a Miroslav je izjavio da nije ni slutio da je bilo kome zanimljiv za imitaciju. Za frizuru, manir i oblizivanje usana, on mu je dao sedam poena, dok je Marija dodala da je zapanjuje Aleksina moć transfromacije i to što posebnu pažnju pridaje detaljima i dala mu devet poena, kao i Katarina Radivojević. Od Ivana je dobio deset poena, a po pet poena od Borisa Milivojevića i Snežane Babić i tako osvojio drugo mesto.

 14. Drugi takmicari: pobednički nastup Borisa Milivojevića kao Tine Tarner Boris Milivojević u trećoj epizodi imao je nastup za pamćenje. Na sceni se zapravo pojavila vatrena Tina Tarner, u kratkoj uskoj haljinici, zaigrala u brzom ritmu i besprekorno otpevala svoj veliki hit "Proud Mary’’. Boris je svojom imitacijom osvojio glasove žirija i takmičara, a koliko je truda uložio primetio je i Miroslav Ilić kada je prokomentarisao da se to vidi ispod njegovog pazuha, aludirajući da se Boris izdepilirao.

 15. Epizoda 4 Četvrtu epizodu, emitovanu 2. novembra, otvorio je specijalni član žirija, fudbaler i zaljubljenik u muziku Savo Milošević, koji je pre nego što se priključio stalnoj žirijskoj ekipi uskočio u lik Zdravka Čolića i zapevao njegov hit„ Pusti, pusti modu". U četvrtoj epizodi, Ana Kokić i Aleksa Jelić nastupali su zajedno i to kao duet Pavarotija, koga je imitirala Ana, i Erosa Ramacotija, u čijoj se ulozi našao Aleksa. Pesmu "Se Bastasse Una Canzone" izveli su vrhunski, iako je zadatak bio dosta težak, pogotovo za Anu, zbog teške maske na licu i dodataka oko stomaka radi fizičkog izgleda koji podseća na slavnog tenora. Međutim, kako je bilo, po mišljenju žirija, dosta boljih nastupa te večeri, nisu ostvarili poseban uspeh. Aleksa je bio deveti, a Ana šesta na rang listi.

 16. Drugi takmicari: Skaj Vikler kao Will I Am Skaj Vikler je u četvrtoj epizodi oduševiožiri i publiku u studiju dinamičnim nastupom. Repovao je, stepovao, igrao i uspeo da svojim glasnim žicama proizvede identično promuklo crnačko pevanje, na šta se on našalio: „Radio sam kao crnac’’. Pobednik ove epizode bio je Željko Šašić u imitaciji Ace Lukasa. On se potpuno transformisao u poznatog srpskog pevača i oponašao ga od glasa i stasa do fizičkog izgleda. pobednički nastup Željka Šašića

 17. Epizoda 5 U petoj epizodi , emitovanoj 9. novembra, stalnom žiriju pridružia se pobednica eurosonga 2007. godine - Marija Šerifović. Ana Kokić se u ovoj epizodi transformisala u Eltona Džona, a na sceni su joj se pridružili još i Željko Šašić kao Aksel Rouz i Nenad Knežević kao Fredi Merkjuri. Ana je dobro oponašala mimiku i pokrete engleskog pevača, kompozitora i pijaniste i sa Željkom Šašićem otpevala ’’Boemsku rapsodiju’’. Međutim, u ovom performansu se nije toliko istakla, jer je Knez imao znatno bolji nastup – i po pitanju koreografije i po pitanju vokalne interpretacije. On je izveo ’’We will rock you’’ i ’’Who wants to live forever’’. Ivan Ivanović je prokomentarisao "Vas troje ste jedan vrlo zanimljiv i inspirativan prizor’’. Bila je osma na rang listi.

 18. Epizoda 5 U petoj epizodi , emitovanoj 9. novembra, stalnom žiriju pridružia se pobednica eurosonga 2007. godine - Marija Šerifović. Aleksa Jelić je u petoj epizodi imitirao jednog od najpoznatijih pevača na ovim prostorima Vladu Georgijeva. Međutim, nije dobio pozitivne komentare na nastup, jer je previše plesao, na šta je Katarina Radivojević rekla: ’’Ovo je bio razigrani Vlado Georgijev’’. Sa njenim mišljenjem složili su se i ostali članovi žirija, pa se Aleksa, u ovoj epizodi, našao na poslednjem mestu.

 19. Drugi takmicari: Skaj Vikler kao Marija Šerifović Pobednica pete epizode bila je Snežana Babić Sneki, koja je uspela da oponaša energičnost, kao i boju glasa pop ikone Madonne. Izvela je moderni aranžman pesme ,,Like a prayer’’ i svojim nastupom oduševila žiri. Snežana Babić u ulozi Madonne

 20. Epizoda 6 Na mesto četvrtog člana žirija ovoga puta došao je Bora Đorđević. Ana Kokić je do šeste epizode pevala na korejskom, italijanskom i engleskom, a ove epizode morala je i na francuskom – i to kao Zaz. Pesmu ’’Je Veux’’ izvela je fantastično, potpuno oponašajući specifičnu promuklu boju glasa francuske pevačice. U studio je donela duh Pariza i potpuno oduševila žiri i publiku svojom interpretacijom. Dobila je deset poena od Bore Đorđevića i Marije Mihajlović, a devet od Ivana i Katarine i tako osvojila četvrto mesto na rang listi.

 21. Epizoda 6 Na mesto četvrtog člana žirija ovoga puta došao je Bora Đorđević.  U šestoj epizodi Aleksa Jelić je odneo pobedu neverovatnom imitacijom Bijonse. On je započeo svoju tačku spektakularnom, neverovatno zahtevnom koreografijom ne izostavljajući do kraja nastupa nijedan njen pokret izveden uz pesmu "Single ladies". Bora Đorđević rekao je da  „i koreografija i pevanje i sam nastup zaslužuju najviše ocene„ i zaista, od njega, kao i Marije Mihajlović, dobio je maksimalnih dvanaest poena. Ivan Ivanović i Katarina Radivojević desetkom su ocenili njegov nastup, dok je od Tamare Dragičević, Ane Kokić i Sare Jovanović dobio po pet poena. U generalnom plasmanu delio je prvo mesto sa Anom Kokić.

 22. Drugi takmicari: Nastup koji je izazvao dosta medijske pažnje, kao i polemika u žiriju izveli su Skaj Vikler kao Robin Tik i Sara Jovanović kao Majli Sajrus. Provokativan, senzionalistički i vulgaran, po mišljenju Katarine Radivojević, ovaj nastup nije osvojio visoke poene. Nezaboravna evergrin pesma "Nije htela" bila je ovonedeljni duetski zadatak za Kneza i Šašića. Knez se ozbiljno potrudio da uđe u lik i oponaša karakterističan vibrato Kemala Montena i za to je dobio visoke ocenei pozitivne komentare žirija. Sara kao Miley Cyrus i Skaj Vikler kao Robin Thicke Željko Šašić kao Oliver Dragojević i Knez kao Kemal Monteno

 23. Epizoda 7 U sedmoj epizodi, emitovanoj 23. novembra, specijalni gost četvoročlanog žirija bio je Toni Cetinski. Ana Kokić je u ovoj epizodi oponašala ovogodišnju pobednicu Evrovizije – Loren. Pesmu ,,Euforija’’ nije izvela najsjanije, zbog prehlade. Glas joj je bio nestabilan, ali uprkos tome otpevala je pesmu i dokazala da je hrabra i uporna. Naizgled ne tako zahtevnu koreografiju u potpunosti je savladala i vizuelno dosta ličila na Loren. Osvojila je sedmo mesto na rang listi.

 24. Epizoda 7 U sedmoj epizodi, emitovanoj 23. novembra, specijalni gost četvoročlanog žirija bio je Toni Cetinski. Aleksa Jelić i Skaj Vikler su u sedmoj epizodi izveli tačku iz mjuzikla ’’Moulin Rouge’’. Apsolutno su oduševili sve prisutne. Neverovatne vokalne sposobnosti oba takmičara, a pogotovo Skaj Viklera, tek su sada došle do izražaja. Uz pratnju 30 igrača Aleksa i Skaj su napravili spektakl na sceni. U performans su uneli emocije i zaista briljirali. Skaj je posebno iznenadio i publiku i žiri svojim jakim glasom i zbog toga sasvim zasluženo osvojio prvo mesto u ovoj epizodi, sa maksimalnim brojem poena od svih članova žirija. Takođe je dobio po 5 poena od Tamare Dragičević, Borisa Milivojevića, Sare Jovanović, Kneza i Goce Tržan.

 25. Epizoda 8 Sergej Trifunović, kao specijalni gost žirija u osmoj epizodi, nestrpljivo je iščekivao početak spektakularnog muzičkog šou programa. Ana Kokić dobila je i u osmoj epizodi dobila težak zadatak. Kaliopi i pesma "Bato" izazov su za svakog pevača, ali se Ana, iako još delimično prehlađena, dobro snašla. "Anin nastup je bio perfektan. Meni je drago da vidim da si ponovo u formi" rekao je Ivan. "To jeste užasno teška pesma, voleo bih je čujem u savršenoj verziji kada ti je glas potpuno odmoran, nažalost" prokomentarisao je Sergej.  U ovoj epizodi nije ostvarila poseban uspeh.

 26. Epizoda 8 Sergej Trifunović, kao specijalni gost žirija u osmoj epizodi, nestrpljivo je iščekivao početak spektakularnog muzičkog šou programa. Nakon Ane, na scenu su izašli Aleksa Jelić i Tamara Dragičević – i to kao dva Majkl Džeksona. Fantastična koreografija, sjajni plesači i naravno poznata vokalna i instrumentalna melodija, kreirali su sjajnu energiju na sceni. "Ovo je bilo u rangu Mulen ruža iz prošle epizode i zaista ovo počinje da liči na izuzetno dobro pozorište gde se izvode fantastični mjuzikli. Pevali ste super, a igrali ste super na kvadrat" rekao je Ivan. Aleksa je osvojio šesto mesto, a Tamara četvrto.

 27. Drugi takmicari: Pobednica osme epizode bila je Goca Tržan, sa imitacijom Kristine Agilere i numerom ’’ Show me how you Burlesque’’, koja je tek u ovoj epizodi uspela da pokaže svoje talente, jer je do tada imala uglavnom statične uloge muškaraca. Njen nastup je Sergej Trifunović pozdravio vriskom, a kasnije i komentarisao ’’ Digla si letvu visoko, ne znam šta će da rade ovi posle tebe’’.

 28. Epizoda 9 Marija Kilibarda i Petar Strugar otvorili su i ovu epizodu i pozdravili gostujućeg člana žirija – Natašu Bekvalac. Ana Kokić je u devetoj epizodi izvela numeru Fergie ’’ A little party never killed nobody’’. U duhu dvadesetih godina, sa perjem u kosi, odlično je izvela ovu pesmu brzog tempa i zadovoljila očekivanja žirija. Dobila je dvanaest poena od Nataše Bekvalac, deset od Ivana Ivanovića i devet od Katarine i Marije i tako osvojila treće mesto.

 29. Epizoda 9 Aleksa Jelić imitirao je upravo Natašu Bekvalac, koja je bila apsolutno oduševljenja tačnošću koreografije i Aleksinim talentom. On je iveo numere ’’Dobro moje’’ i ’’300 stepeni’’ i samo potvrdio već stečen ugled kod stalnog žirija. Zanimljiv je bio deo u kome su plesači izneli ram ispred Nataše, naspram koga staje Aleksa, pa je to izgledalo kao da se Nataša gleda u ogledalu.Osvojio je peto mesto na rang listi.

 30. Drugi takmicari: Sara Jovanović kao Lajza Mineli i Tamara Dragičević kao Džoel Grej Zanimljiv nastup u ovoj epizodi imale su Tamara i Sara, koje su izvele pesmu ,,Money’’ iz filma Kabare. Bile su usklađene, tačne i pre svega vokalno ’’na mestu’’, međutim obe su na kraju izgubile dah, zbog brzine ove pesme. Žiri je sa oduševljenjem gledao tačku i osetio dobar spoj između Tamare i Sare. Ivanu nisu ni malo falili igrači na sceni, jer su Sara i Tamara kako je rekao, same fantastično dočarale ceo nastup. Pobednički nastup Kneza kao Meri Džej Blajdž

 31. Epizoda 10 U desetoj epizodi, emitovanoj 14. decembra, gostujući član žirija bio je Haris Džinović. Aleksa Jelić i Ana Kokić još jednom su nastupali zajedno i to u izvedbi scene iz genijalnog i višestruko nagrađivanog mjuzikla “Sav taj džez”. Aleksa se našao u ulozi Roja Šajdera dok se Ana transformisala u Bena Verina. Uz sjajnu koreografiju i plesače, njih dvoje su izveli čuvenu numeru “Bye, bye life”. “Ovo je jedna u nizu numera zbog kojih smo srećni što smo ovde. Blistali ste oboje, bili ste fenomenalni. Neverovatno dobra urađena Aleksina maska” rekla je Marija. “Ovo je za mene senzacionalno, apsolutno ste odgovorili zadatku, Aleksa nenormalno ličiš na glumca. Ana, sjajna energija, vrlo živo i zanimljivo na sceni”, prokomentarisala je Katarina.Oboje su osvojili visok broj poena. Ana je bila peta, a Aleksa četvrti.

 32. Drugi takmicari: Pobednički nastup Sare Jovanović kao Katy Perry Tamara Dragičević kao Ruslana Sara Jovanović je imala je komplikovan i zahtevan zadatak – morala je da se transformiše u Keti Peri i izvede numeru "Unconditionally„ i nastup sa ovogodišnje dodele MTV EMA nagrada u Amsterdamu tokom kojeg je Keti Peri visila nekoliko metara iznad bine obmotana šarenim trakama. Uprkos strahu od visine, vokalno je odlično izvela pesmu.

 33. Opšti plasman Alekse i Ane I Aleksa i Ana plasirali su se u finale muzičkog šoua ’’Tvoje lice zvuči poznato’’. Oboje su dokazali koliko su talentovani i uporni i uklonili su apsolutno sve predrasude predhodno stečene o njima. U ovom šou programu imali su priliku da se pokažu u najboljem svetlu i to su svakako iskoristili, za šta su nagrađeni prolaskom u finale. Pored njih, u finale su prošli i Boris Milivojević, Nenad Knežević Knez i Sara Jovanović.

 34. Miljana Matic I6