slide1
Download
Skip this Video
Download Presentation
090-076 Exam Certification Questions

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 4

090-076 Exam Certification Questions - PowerPoint PPT Presentation


  • 36 Views
  • Uploaded on

CertsChief products pass your IT Certification Exam with 100% money back guaranteed. Using Confirmed test practice questions and preparation material from CertsChief. Please visit at: http://www.certschief.com

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about '090-076 Exam Certification Questions' - certschief


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
slide1
http://www.certschief.comCertification Preparation Material

SCO

090-076

UNIXWARE 7 ADMINISTRATION I & II V1.0

Demo Product - For More Information - Visit:

http://www.certschief.com/exam/090-076/

Edition = DEMO

ProductFull Version Features:

 90 Days Free Updates

 30 Days Money Back Guarantee

 Instant Download Once Purchased

 24/7 Online Chat Support

Page | 1

http://www.certschief.com/exam/090-076/

slide2
http://www.certschief.comCertification Preparation Material

Question: 1.

Which two programs can you use to add new software packages to your system after it is installed and running?

A. scoadmin(1M) Application Installerand pkgtrans(1)

B. scoadmin(1M) Application Installerand pkgadd(1M)

C. scoadmin(1M) SCO ARCServe/Open Backup Managerand pkgtrans(1M)

D. scoadmin(1M) SCO ARCServe/Open Backup Managerand pkgadd(1M)

Answer: B

Question: 2.

Which command line creates a character special device file with a major number=19 and a minor number=1?

A. mknod /dev/devicename c 19 1

B. mknod /dev/devicename c 1 19

C. mkdev /dev/devicename c 19 1

D. mkdev /dev/devicename c 1 19

Answer: A

Question: 3.

Which command allows you to directly connect to a modem that is connected to COM1.

A. cu -d /dev/term/00m

B. cu -d /dev/term/01m

C. cu -l /dev/term/00m

D. cu -l /dev/term/01m

Answer: C

Question: 4.

Which command is used to assign users to an administrative role?

A. adminuser(1M)

B. adminrole(1M)

C. useradd(1M)

D. usermod(1M)

Answer: B

Question: 5.

Which command can you use to lock a user account in UnixWare 7?

A. accton(1M)

B. acct(1M)

C. lock(2xnx)

Page | 2

http://www.certschief.com/exam/090-076/

slide3
http://www.certschief.comCertification Preparation Material

D. passwd(1)

Answer: D

Question: 6.

Which directory structure contains important system accounting and log files?

A. /etc/acct

B. /etc/security

C. /var/adm

D. /var/spool

Answer: C

Question: 7.

What is the maximum vxfs (VERITAS) filesystem size?

A. 2 terabytes

B. 1 terabyte

C. 2 gigabytes

D. 1 gigabyte

Answer: B

Question: 8.

Which answer best describes the bfs filesystem type?

A. It is a special-purpose filesystem that contains all of the stand-alone programs and files for booting your system.

B. It provides resource sharing between machines of different architectures and operating systems.

C. It lets users boot DOS floppies.

D. It uses intent logging and supports extent-based allocation.

Answer: A

Question: 9.

Which filesystem provides NetWare file services to a UnixWare 7 platform?

A. cdfs

B. dosfs

C. nfs

D. nucfs

Answer: D

Page | 3

http://www.certschief.com/exam/090-076/

slide4
http://www.certschief.comCertification Preparation Material

Demo Product - For More Information - Visit:

http://www.certschief.com/exam/090-076/

20% Discount Coupon Code:

20off2016

Page | 4

http://www.certschief.com/exam/090-076/

ad