analyse af rejsekortet for www rejsekort dk n.
Download
Skip this Video
Download Presentation
Analyse af rejsekortet for rejsekort.dk

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 28

Analyse af rejsekortet for rejsekort.dk - PowerPoint PPT Presentation


 • 123 Views
 • Uploaded on

Analyse af rejsekortet for www.rejsekort.dk. Gennemført af markman customer management Januar 2012 . 1. Baggrund og metode 2. Baggrundsvariable 3. Samlede resultater 4 . Konklusion – samlede resultater. 1 . Baggrund og metode.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Analyse af rejsekortet for rejsekort.dk' - calla


Download Now An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
analyse af rejsekortet for www rejsekort dk
Analyse af rejsekortet

forwww.rejsekort.dk

Gennemført af markmancustomer management

Januar 2012

slide2

1. Baggrund og metode

 • 2. Baggrundsvariable
 • 3. Samlede resultater
 • 4. Konklusion – samlede resultater
1 baggrund for analysen
Analysen er gennemført på baggrund af elektronisk spørgeskema udsendt via mail

Analysen er gennemført i løbet af december 2011 og januar 2012

Analysen er initieret af Aalborg Kommune (Archimedes sekretariatet) og NT med afsæt i et ønske om at evaluere tilfredsheden med rejsekortet samt anvende evalueringen i markedsføringsøjemed.

Spørgerammen er udarbejdet i samarbejde mellem NT og Aalborg Kommune.

Der blev totalt sendt mail med link til spørgeskemaet til 835 kunder, der har sagt ja tak til serviceinformation fra NT. Der er modtaget svar fra 396 kunder svarende til en svarprocent 47,4%.

1. Baggrund for analysen

Baggrund og metode

slide7

Aldersgrupperne 0-15 år, 16-19 år og over 65 år er underrepræsenteret i forhold til de andre aldersgrupper. For gruppen 0-15 år er der kun én respondent, hvilket betyder, at resultater for denne gruppe ikke vil blive vist separat i den segmentopdelte analyse

slide9

Der er en jævn fordeling af respondenter i forhold til, hvor hyppigt de benytter offentlig transport.

slide10

Der er jævn fordeling mellem at respondenterne har et personligt rejsekort med og uden foto. Til gengæld er der ikke så mange der har et flexkort.

slide11

I alt 76,6 procent er tilfredse eller meget tilfredse. Kun 12 procent er utilfredse eller meget utilfredse.

slide13

Grafen viser, hvor mange % der har markeret hvert enkelt spørgsmål, ud af de samlede respondenter. Nemt og billigt er de svarmuligheder, der vægtes højest. Den vigtigste årsag for 65,7 procent af respondenterne er at det er nemt.

slide15

De fleste har købt deres rejsekort på hjemmesiden www.rejsekort.dk eller ved personlig henvendelse ved NT kundecenter.

slide16

Grafen viser, hvor mange % der har markeret hvert enkelt spørgsmål, ud af de samlede respondenter. Det er igennem infoskærme og reklamer i bus eller tog at størstedelen af respondenterne er blevet bekendt med rejsekortet.

slide17

56,5 procent af respondenterne har oplevet tekniske problemer ved brug af rejsekortet, men kun 28,8 procent har oplevet det mere end én gang.

slide18

Langt størstedelen 78,8 procent, er tilfredse eller meget tilfredse med den automatiske prisberegning. Kun 6,2 procent er utilfredse eller meget utilfredse med prisberegningen.

slide20

Langt størstedelen af respondenterne er tilfredse eller meget tilfredse med det indbyggede rabatsystem. Kun 6,5 procent er utilfredse eller meget utilfredse.

slide22

Størstedelen af de adspurgte, 43,8 %, mener ikke at rejsekortet vil få dem til at benytte offentlig transport i højere grad. Herimod mener 31,8 % at de vil benytte offentlig transport i højere grad.

slide23

Grafen viser, hvor mange % der har markeret hvert enkelt spørgsmål, ud af de samlede respondenter. Over halvdelen - 55,7 procent - benytter sig af automatisk tank-op aftale, og den næststørste andel 34,9 procent benytter selvbetjening på www.rejsekort.dk.

slide24

Størstedelen af respondenterne følger med i deres forbrug på www.rejsekort.dk og dertil vil 8,9 procent følge deres forbrug fremover.

slide25

Hjemmesiden www.rejsekort.dk udskiller sig mest med 68 % tilfredse og meget tilfredse, men dette skyldes sikkert, at der næsten ikke er nogen, der svarer ved ikke. Det målepunkt, der er mest utilfredshed med, er den telefoniske betjening, med samlet 10 procent utilfredse og meget utilfredse, men det er også her, vi ser den største andel af kunder, der svarer ved ikke.Den høje andel af respondenter der svarer ved ikke skyldes højst sandsynligt at respondenten ikke har været i kontakt med det specifikke målepunkt.

konklusion samlede resultater
Konklusion – samlede resultater

Tilfredshed

 • I alt 76,6 procent er tilfredse eller meget tilfredse med deres rejsekort. Kun 12 procent er utilfredse eller meget utilfredse.
 • Langt størstedelen 78,8 procent, er tilfredse eller meget tilfredse med den automatiske prisberegning. Kun 6,2 procent er utilfredse eller meget utilfredse med prisberegningen.
 • Størstedelen af respondenterne er desuden tilfredse eller meget tilfredse med det indbyggede rabatsystem. Kun 6,5 procent er utilfredse eller meget utilfredse.
 • Mange af respondenterne har svaret ”Ved ikke” til tilfredshedsspørgsmålene, hvilket højst sandsynligt skyldes, at respondenten ikke har været i kontakt med det specifikke målepunkt. Ser man bort fra dette udskiller hjemmesiden www.rejsekort.dk sig mest med 68 % tilfredse og meget tilfredse. Det målepunkt der er mest utilfredshed med, er den telefoniske betjening, med samlet 10 procent utilfredse og meget utilfredse.
slide28

Anvendelse og køb af kortet

 • Den vigtigste årsag til at vælge rejsekortet er for 65,7 procent af respondenterne, at det er nemt.
 • De fleste har købt deres rejsekort på hjemmesiden www.rejsekort.dk eller ved personlig henvendelse ved NT kundecenter.
 • Det er igennem infoskærme og reklamer i bus eller tog at størstedelen af respondenterne er blevet bekendt med rejsekortet.
 • 56,5 procent af respondenterne har oplevet tekniske problemer ved brug af rejsekortet, men kun 28,8 procent har oplevet det mere end én gang.
 • Størstedelen af de adspurgte, 43,8 %, mener ikke at rejsekortet vil få dem til at benytte offentlig transport i højere grad. Herimod mener 31,8 % at de vil benytte offentlig transport i højere grad.
 • Over halvdelen 55,7 procent benytter sig af automatisk tank-op aftale, og den næste største andel 34,9 procent benytter selvbetjening på www.rejsekort.dk.
 • Størstedelen af respondenterne følger med i deres forbrug på www.rejsekort.dk og dertil vil 8,9 procent følge deres forbrug fremover.