my holiday travel n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
My holiday travel PowerPoint Presentation
Download Presentation
My holiday travel

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 12

My holiday travel - PowerPoint PPT Presentation


  • 266 Views
  • Uploaded on

My holiday travel. By : Jeron / 5b. Surabaya-Bali. I will go on Wednesday 7 October at 4:00 pm Flight time was 23 minute and Bali 1 hour ahead Surabaya I arrived on Bali 4:00 at 23 minute = 4:23 So in there the was 5:23 In there I will stay in Bali for 3 days. Bali-Singapore.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'My holiday travel' - brittnee-noble


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
my holiday travel

My holiday travel

By : Jeron/ 5b

surabaya bali
Surabaya-Bali
  • I will go on Wednesday 7 October at 4:00 pm
  • Flight time was 23 minute and Bali 1 hour ahead Surabaya
  • I arrived on Bali
  • 4:00 at 23 minute = 4:23
  • So in there the was 5:23
  • In there I will stay in Bali for 3 days
bali singapore
Bali-Singapore
  • I will go to Singapore on Saturday 10 October at 12 Pm
  • Flight time 2 hour and 4 minute
  • Bali and Singapore are same time
  • I arrived on Singapore
  • 12 pm at 2 hour and 4 minute = 2:04
  • Because there country different with my country his is 1 hour ahead us so the time in there are 3:04
  • I will stay on Singapore for 5 day
singapore tokyo
Singapore – Tokyo
  • I will go Tokyo on Thursday 15 October at 11:00 am
  • Flight time were 6 hour and 36 minute and Tokyo were 1 hour ahead Singapore
  • I arrived at Tokyo
  • 11:00 am at 6 hour and 36 minute = 5:36
  • Because Tokyo are 1 hour ahead so time was 6:36
  • So will stay on Tokyo for 7 day
tokyo paris
Tokyo – Paris
  • I will go to Paris in Thursday 22 October at 3:00 pm
  • Flight time were 12 hour and 6 minute and Paris is 1 hour ahead Tokyo
  • I arrived at Paris
  • 3:00 at 12 hour and 6 minute = 3:06 am
  • Because Paris is hour ahead the time was 4:06
  • I will stay at Paris for 6 day
paris spain
Paris – Spain
  • I will go to Spain on Wednesday 28 October at 7:00
  • Flight time 1 hour 22 minute and Paris and Spain is same time
  • I arrived at Spain
  • 7:00 at 1 hour and 22 minute = 8:22
  • I will stay Spain for 10 days
spain italy
Spain – Italy
  • I will go to Italy at Saturday 6 November at 9:02 am
  • Flight time 1 hour 47 minute and Spain and Italy was the same time
  • Arrived at Italy
  • 9:02 at 1 hour and 47 minute = 10:49 am
  • I will stay for 4 days
italy america
Italy – America
  • I will go to America on Wednesday 10 November at 1:00 pm
  • Flight time 10 hour 41 minute and America is 8 hour behind
  • Arrived at America
  • 1:00 pm at 10 hour and 41 minute = 11:41
  • Because America is 8 hour behind Italy so the time was 3:41 pm
  • I will stay in America in 10 days
america brazil
America – brazil
  • I will go to brazil on Saturday 20 November at 6:00 am
  • Flight time 8 hour and 33 minute and brazil is 3 hour behind America
  • Arrived at brazil
  • 6:00 am at 8 hour and 33 minute = 1:33 pm
  • So I will stay on brazil for 5 day
brazil papua
Brazil – Papua
  • I will go to Papua on Thursday 25 November at 1:00 am
  • Flight time 24 hour and 2 minute and Papua is 11 hour ahead brazil
  • Arrived at Papua
  • 1:00 am at 24 hour 2 minute = 1:02am
  • So Papua is 11 hour ahead so the time is 11:02 am
  • I will stay in Papua in 4 day
papua surabaya
Papua – Surabaya
  • I will go to my home town on Monday 29 November at 5:00 am
  • Flight time was 3 hour 13 minute and SBY is 1 hour ahead Papua
  • Arrived at Surabaya
  • 5:00 at 3 hour and 13 minute = 7:13 am
  • Because SBY is 1 hour ahead Papua the was 8:13
  • My conclusion
  • So I arrived at Surabaya at Monday 29 November at 8:13
my conclusion
My conclusion
  • So I arrived at Surabaya at Monday 29 November at 8:13