Radu cinamar
Download
1 / 7

RADU CINAMAR - PowerPoint PPT Presentation


  • 63 Views
  • Uploaded on

RADU CINAMAR. Viitor cu cap de mort de Radu CINAMAR.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about ' RADU CINAMAR' - brett-mccarthy


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

Viitor cu cap de mort de radu cinamar
Viitor cu cap de mortde Radu CINAMAR

  • Viitor cu cap de mort uimestemai ales prinrevelareaunorrealitatinebanuite, care ne orienteazaatentiasiinteresulcatredomeniileenigmatice ale vietiisicivilizatieiumane. ServiciileRomane de Informatiiascundsecrete greu de patruns, care, odatadezvaluite, arputeaschimbacompletdestinulomenirii. Descoperireaepocala din MuntiiBucegi din varaanului 2003 transforma Romania in celmai important nod de interesmondial, dardeciziile la varf de stat suntdificil de luat... Expert in studiereasicercetareafenomenelorstraniisitotodataconducatorulunoroperatiuni de importantastrategicaexceptionalapentrustatul roman, Cezar Brad esteeroulevenimentelorsocante care s-au petrecut in MuntiiBucegi, darsi al celordouaintalnirimemorabile cu un reprezentant de frunte al iluminatilor, membru al grupuluiBilderberg.


12 zile o initiere secreta de radu cinamar
12 ZILE - o initieresecretade Radu CINAMAR

  • "Este uimitor cum lantul de evenimente care a inceput cu mareadescoperire din MuntiiBucegisi a continuat cu expeditia de amploareprintunelurilesubpamantene a modificataproape integral atatgandirea, cat sidestinulunoroameni. Printreacestia ma numarsieu, care am fostnevoitsa ma adaptez cu rapiditate la o transformare de proportii in existenta mea. (...) Aproapesunttentatsacred ca intalnirilesidiscutiilemele cu Cezar, explicatiileinitiaticepe care el mi le-a oferit, chiarprezenta mea la loculmariidescoperiri din MuntiiBucegisiaflareaelementelorprincipale ale expeditieipe care el a condus-o, nu au constituit la urmaurmelordecat un fel de "antecamera", o pregatireabsolutnecesarapentruceeaceaveamsatraiesc ulterior. (...) Evenimentele cu care m-am confruntat au depasit cu multchiarsi "iluzia" pe care o traim in timpulunui vis. Marturisescfaptul ca pe tot parcursulacestorevenimente, care au avut loc intr-o perioada de aproximativdouasaptamani, starea de totalauluireaproape ca nu m-a parasitnici o clipa.”- RaduCinamar


Misterul din egipt primul tunel de radu cinamar
MISTERUL DIN EGIPT primultunelde Radu CINAMAR

  • In text descoperim uimitoare dezvaluiri despre un grup secret de fiinte care conduc din umbra si manipuleaza viata oamenilor, dar aflam si despre metodele cele mai potrivite de contracarare a grupului, perceput ca un veritabil guvern mondial. Descrierile remarcabile ale unor realitati din trecutul indepartat al omenirii, dar mai ales claritatea cu care sunt expuse unele aspecte initiatice, fac din aceasta carte o bijuterie a cunoasterii esoterice.


Pergamentul secret de radu cinamar
Pergamentul secretde Radu CINAMAR

  • Al patruleavolum din serieeste o revelatiebulversanta, care ne arata ca RaduCinamar are inca multi asiascunsi in manecaobscura a serviciilor secrete. Dupa o absentaeditorialaindelungata, scriitorul ne prezinta o succesiuneuimitoare de elementebiografice, care include modificarispectaculoase la nivelulDepartamentului Zero, colaborarea cu Pentagonulintr-o misiunefoarteimportanta in Antarctica, ”cheia” Pergamentului Secret simai ales esentadezvaluirilorpe care Cezar Brad le face cu privire la unadintrecelemaicontroversatedescoperiri din muntiiCarpati, in anii 90. O mina de informatii care nu trebuieignorata...


Pentru cei interesati
Pentruceiinteresati:

  • http://www.scribd.com/doc/24373419/Radu-CinamarViitor-Cu-Cap-de-Mort

  • http://www.scribd.com/doc/24373425/Radu-Cinamar12-ZileO-Initiere-Secreta

  • http://www.scribd.com/doc/24380580/1532007-Radu-CinamarMisterul-Din-EgiptPrimul-Tunel

  • http://www.scribd.com/doc/24380630/Pergamentul-Secret-RADU-CINAMAR


ad