Projekat postavljanja ru nih promotivnih presa za limenke prijava lokacije za presu
Download
1 / 3

Projekat postavljanja ručnih promotivnih presa za limenke PRIJAVA LOKACIJE ZA PRESU - PowerPoint PPT Presentation


  • 70 Views
  • Uploaded on

Projekat postavljanja ručnih promotivnih presa za limenke PRIJAVA LOKACIJE ZA PRESU. Širenje mreže punktova za reciklažu limenki . Recan Fondacija je u 2012 godini započela nabavku ručnih promotivnih presa za limenke u cilju širenja punktova za reciklažu limenki.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about ' Projekat postavljanja ručnih promotivnih presa za limenke PRIJAVA LOKACIJE ZA PRESU' - bikita


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
Projekat postavljanja ru nih promotivnih presa za limenke prijava lokacije za presu
Projekat postavljanja ručnih promotivnih presa za limenkePRIJAVA LOKACIJE ZA PRESU

Širenje mreže punktova za reciklažu limenki


Recan Fondacija je u 2012 godini započela nabavku ručnih promotivnih presa za limenke u cilju širenja punktova za reciklažu limenki.

Pet promotivnih presa trenutno postavljamo na dogovorene lokacije (Kopaonik, TC Delta City, TC Ušće).

Prese su u obliku limenki, promera 60 cm, visine oko 130 cm, interesantne za korišćenje i podstiču građane na reciklažu i interakciju. Prese imaju siguran mehanizam za korišćenje i veliku iskorišćenost skladišnog prostora: 2000 komada ili oko 30 kg, a mehanizam je potpuno mehanički.

S obzirom da prese imaju oglasni prostor koji direktno povezuje brend oglašivača s pozitivnim odnosom ka reciklaži i zaštiti životne sredine, ta sredstva recan Fondaciji omogućuje nabavku presa i širenje mreže punktova za prikupljanje limenki.

recan Fondacija želi da napravi mrežu potencijalnih lokacija za prese i ponudi ih oglašivačima u 2013 godini. Zato Vas pozivamo da nam se javite ukoliko imate lokaciju koja je frekventna, interesantna, postoji potrošnja limenki i Vaša želja da ovakvu presu postavite, a da vi nemate finasijskih obaveza vezanih za nabavku i postavljanje prese.

Ukoliko ste zainteresovani za ovaj projekat, molimo Vas da popunite prijavu lokacije u prilogu, a mi ćemo se potruditi da pronađemo sponzore/oglašivače i na taj način finasiramo postavku prese.

Recan Fondacija će uzeti u obzir one lokacije na kojima postoje komunalna preduzeća koja se bave odnošenjem prikupljenih limenki.

U napred zahvalni,

Recan Fondacija


Formular za prijavu lokacije
Formular promotivnih presa za limenke za prijavulokacije


ad