A-kilta
Download
1 / 3

A-kilta - PowerPoint PPT Presentation


  • 138 Views
  • Uploaded on

A-kilta A-klinikan asiakkaat ja työntekijät päättivät vuonna 1964 perustaa päihdeongelmaisten ja heidän läheistensä ja ystäviensä muodostaman vapaaehtoisuuteen perustuvan yhdistyksen.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'A-kilta' - azia


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
A kilta

A-kilta

A-klinikan asiakkaat ja työntekijät päättivät vuonna 1964 perustaa päihdeongelmaisten ja heidän läheistensä ja ystäviensä muodostaman vapaaehtoisuuteen perustuvan yhdistyksen.

Yhdistyksen toiminta alkoi A-klinikalla Vuolteenkadulla ja se rekisteröitiin 1971. Vuolteenkadulta muutettuaan Papinkatu 22 oli yhdistyksen ensimmäinen virallinen tila.

Ennen Tahmelan A-kiltaa väliin mahtui ainakin Valkaman kesäpaikka.


A kilta

Tahmelan A-kilta

Tahmelan A-killan talon historia alkaa 1900-luvun alusta jolloin siinä asui yksityisihmisiä, 1950-luvulla talo myytiin kaupungille, sillä ehdolla, että siinä järjestettäisiin sosiaalitoimintaa. Ennen Tahmelan monitoimitalon ja tukikodin vakiintumista 1991 talossa oli ollut lastenkoti, poikakoti ja naistensuojakoti. Tahmelan A-kilta on aina pysynyt alkuperäisessä muodossaan, lukuunottamatta lastenkodin aikana tehtyä lisäsiipeä. Tahmelan A-kilta toimii Tampereen kolmentoista A-killan päätoimistona, jossa työskentelee useita henkilöitä. Koko talon työntekijämäärä on 10.


A kilta

Toiminta

Tahmelan A-kilta on joka päivä auki klo 8-16 ja maanantaisin ja perjantaisin klo 20 asti. A-kilta toiminnan tavoite on päihdeongelmista vapaa elämäntapa ja sitä kautta parempi elämänhallinta ja elämisen laatu. Toimintaan kuuluvat erilaiset keskusteluryhmät, vapaa-ajan tapahtumat ja tilaisuudet, saunaillat, harrastustoiminta, liikunta, koulutus, tiedotus, retket, matkat, leiritoiminta, tukihenkilötoiminta, päihdeongelmaisten edunvalvonta, yhdyskuntatyö, päiväkeskus- ja tukikotipalvelujen myynti Tampereen kaupungille sekä erityyppiset kehittämisprojektit. Koko A-kilta toiminta lähtee ihmisten ehdoilla ja heidän sen hetkisistä tarpeista


ad