I hallen finns också städskåpet. - PowerPoint PPT Presentation

anja
slide1 n.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
I hallen finns också städskåpet. PowerPoint Presentation
Download Presentation
I hallen finns också städskåpet.

play fullscreen
1 / 7
Download Presentation
I hallen finns också städskåpet.
130 Views
Download Presentation

I hallen finns också städskåpet.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. På väggen finns både en familjealmanacka och en anslagstavla där man kan skriva upp viktiga saker. I korgen kan man lägga plånbok, nycklar och mobiltelefon när man kommer hem. Då är det lätt att hitta dem när man ska åka hemifrån.

  2. De fyra i familjen har varsin back för fritidsgrejor på hyllan. Backarna är märkta med familjemedlemmarnas färger grönt, orange, gult och blått. Det är lätt att se vad som ligger i de genomskinliga backarna.

  3. Här ser man att även facken för mössor och vantar, skoskåpet och brevfacken är märkta med små färgmarkeringar i grönt, orange, blått och gult. Det är bra att varje sak har sin plats. En tydlig struktur gör det lättare att hålla ordning.

  4. I hallen finns också städskåpet.

  5. I städskåpet finns lättlästa böcker om städning. Här kan du också se idéer om hur du kan planera och komma ihåg vad du ska göra hemma. Då kan du se vilken dag du ska dammsuga till exempel och i vilken ordning du ska städa.

  6. I hallen hittar du också exempel på robusta scheman i trä, till exempel det här luck-schemat. Om det är svårt att förstå bilder kan man planera dagen med riktiga föremål. Det som är gjort kan man plocka bort och dra ner luckan över bilden.

  7. Vid ytterdörren sitter en porttelefon med kamera. När någon ringer på kan du se vem det är, så du vet vem du släpper in.På andra sidan dörren sitter en påminnare. När du öppnar dörren tänds bilder som påminner dig att t ex. stänga av spisen och kaffebryggaren innan du går hemifrån.