DESETA (JUBILARNA) GODI
Download
1 / 5

DESETA (JUBILARNA) GODI ŠNJA SKUPŠTINA DRUŠTVA ZA INTEGRITET I VEK KONSTRUKCIJA Dnevni red - PowerPoint PPT Presentation


  • 106 Views
  • Uploaded on

DESETA (JUBILARNA) GODI ŠNJA SKUPŠTINA DRUŠTVA ZA INTEGRITET I VEK KONSTRUKCIJA Dnevni red 1. Izveštaj Upravnog odbora o radu u 2010. godini 2. Izveštaj o radu časopisa “Integritet i vek konstrukcija” u 2010. godini 3. Finansijski izveštaj za 2010. godinu 4. Izveštaj Nadzornog odbora

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'DESETA (JUBILARNA) GODI ŠNJA SKUPŠTINA DRUŠTVA ZA INTEGRITET I VEK KONSTRUKCIJA Dnevni red' - afram


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

DESETA (JUBILARNA) GODIŠNJA SKUPŠTINA

DRUŠTVA ZA INTEGRITET I VEK KONSTRUKCIJA

Dnevni red

1. Izveštaj Upravnog odbora o radu u 2010. godini

2. Izveštaj o radu časopisa “Integritet i vek konstrukcija” u 2010. godini

3. Finansijski izveštaj za 2010. godinu

4. Izveštaj Nadzornog odbora

5. Organizacija rada DIVK

6. Plan rada u 2011. godini

7. Razno

25. mart 2011.

13:00 Svečana sala Instituta za ispitivanje materijala

Bulevar vojvode Mišića 43, Beograd


D E S E T A G O D I Š N J A S K U P Š T I N A D I V K

Finansijski izveštaj za 2010.

Milica Tošić


DESETA GODIŠNJA SKUPŠTINA DRUŠTVA ZA INTEGRITET I VEK KONSTRUKCIJAFinansijski izveštaj za 2010.Prihodi i rashodi

  • DIVK je u 2010. godini ostvario skromne prihode i još skromnije rashode i ostvario pozitivan finansijski rezultat nedovoljan da izmiri zaostale obaveze po pitanju štampanja časopisa „Integritet i vek konstrukcija“ (IVK) u istoj godini (a koje su izmirene početkom 2011. godine).

  • Prihodi potiču od pojedinačnih i članarine pomažućih članova DIVK, reklame pojedinih kompanija u časopisu IVK, te skromnog doprinosa MNTR, koja je, u celini, utrošena na plaćanje godišnje članarine DIVK u „Evropskom udruženju za integritet“ (ESIS).

  • Rashodi se, sem pomenute članarine, odnose, pre svega, na štampanje časopisa IVK, koji je redovno (kvartalno) izlazio tokom godine, zatim, u manjem obimu, na neke materijalne troškove (kao što su kancelarijski materijal, sitan inventar i automobilsko gorivo) i usluge (knjigovodstvene) i dr.


DESETA GODIŠNJA SKUPŠTINA DRUŠTVA ZA INTEGRITET I VEK KONSTRUKCIJAFinansijski izveštaj za 2010.Problemi finansiranja

  • Poslovi pripreme časopisa IVK za štampu uključujući recenzije i redakciju, zatim administrativni poslovi (uključujući finansije) i sve drugo se u DIVK obavlja volonterski, uz sporadičnu i neredovnu nadoknadu stvarnih troškova.

  • Izrazit je problem nedovoljnog i neredovnog prihoda, pre svega od članarina, teškoće plasmana IVK (i drugih publikacija DIVK) na tržištu, zatim izostanak plaćenih seminara tokom 2010. godine, koji bi, u celini, povećali prihode DIVK i mogućnost ulaganja u ciljeve za koje je osnovan, a to je afitmacija teorije mehanike loma i unapređenje njene praktične primene.


DESETA GODIŠNJA SKUPŠTINA DRUŠTVA ZA INTEGRITET I VEK KONSTRUKCIJAFinansijski izveštaj za 2010.Pregled prihoda i rashoda po ZR


ad