Maandag Wasdag
Download
1 / 27

Maandag Wasdag - PowerPoint PPT Presentation


  • 114 Views
  • Uploaded on

Maandag Wasdag. Vroeger was het Maandag WASDAG en ging het er wel anders aan toe dan nu, ruwe vrouwen en kinderhanden van het vele zware werk, grote wasketels en pannen op het vuur, schrobben, bleken enz….nee dan hebben wij het tegenwoordig maar mooi makkelijk….

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Maandag Wasdag' - adriel


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
Maandag wasdag

Maandag Wasdag

Vroeger was het Maandag WASDAG en ging het er wel anders aan toe dan nu, ruwe vrouwen en kinderhanden van het vele zware werk, grote wasketels en pannen op het vuur, schrobben, bleken enz….nee dan hebben wij het tegenwoordig maar mooi makkelijk….


Maandag wasdag

Moest mijn moeder een zakje blauw hebben, dan kwamen we terug met een zakje Reckitt's. Dat was het vaste merk in die tijd en zo waren er veel meer.Maandag wasdag

Einde

Wasdag uit

Grootmoeders tijd

(a)