Download
administering office 365 n.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Microsoft Certified Trainer PowerPoint Presentation
Download Presentation
Microsoft Certified Trainer

Microsoft Certified Trainer

169 Views Download Presentation
Download Presentation

Microsoft Certified Trainer

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. 70-323 Exam Administering Office 365 Microsoft 70-323 Exam Demo http://www.testbells.com/70-323.html

  2. QUESTION NO: 83 • You deploy Microsoft SharePoint Online. The deployment contains one site. The site contains the following configurations: • Custom site columns • Custom site content types • A custom document library • Custom permissions assigned to the documents in the document library You save a site as a template and you include the site content in the template. You create a new site by using the site template. You need to ensure that the new site has the same custom configurations as the original site. What should you configure in the new site? • A. the site content types • B. the permissions assigned to the documents • C. the site columns • D. the document library settings • Answer: B http://www.testbells.com/70-323.html

  3. 70-323 Exam • QUESTION NO: 84 • Your company uses Microsoft SharePoint Online.Youdeploy the Microsoft Online Services Directory Synchronization tool. Users report that when they go to their personal site, the organization chart fails to display the company hierarchy. • You need to ensure that the organization chart displays the company hierarchy. • Which attribute should you modify in Active Directory? • A. ManagedBy • B. Manager • C. MemberOf • D. Department • Answer: B http://www.testbells.com/70-323.html

  4. 70-323 Exam • QUESTION NO: 85 • Your company has an intranet site that is hosted on Microsoft SharePoint Online. A user named User1 has a personal site. The personal site has a Shared Documents library that contains 500 MB of data. • User1 accidentally deletes the personal site. • You need to recover the personal site in the minimum amount of time. • What should you do? • A. From Microsoft SQL Server Management Studio, run a query that uses a RESTORE DATABASE statement. • B. Instruct User1 to open the intranet site and click My Site. From Site Settings, open the Recycle Bin and recover all of the content to its original location. • C. Run stsadm.exe and specify the restore operation. • D. From the Office 365 portal, create a service request. • Answer: D http://www.testbells.com/70-323.html

  5. 70-323 Exam http://www.testbells.com/70-323.html

  6. 70-323 Exam • QUESTION NO: 86 • Your company uses Microsoft SharePoint Online. • You need to prevent users from tagging content by using the keyword "bad" . All of the content already tagged by using the keyword "bad" must be untagged. • - • - • - • - • - • What should you do? • A. From the Taxonomy Term Store, modify the System group. • B. From the User Profiles settings, modify the Configure Personalization Site settings. • C. From the Taxonomy Term Store, modify the Team Site Collection Group. • D. From the User Profiles settings, modify the Manage Social Tags and Notes settings. • Answer: A http://www.testbells.com/70-323.html

  7. 70-323 Exam • QUESTION NO: 87 DRAG DROP • You deploy a Microsoft SharePoint Online environment and a Microsoft SharePoint Server 2010 Service Pack 1 (SP1) server farm. You assign each user one of the following security clearance levels: • Level 1 • Level 2 • Level 3 • You need to recommend a solution to meet the following requirements: • Configure a string attribute named Sec Clearance for all user profiles. • Ensure that when users with a security level equal to Level 3 click My Site in the SharePoint Online site, they are redirected automatically to their My Site in the internal SharePoint farm. • What should you recommend? • To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order. http://www.testbells.com/70-323.html

  8. Answer:

  9. 70-323 Exam • Explanation: • 1, create custom user property.2, create a custom audience.3, create a trusted host location. • Ref: http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc262327.aspx • http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc261958%28v=office.14%29.aspx • http://technet.microsoft.com/en-us/library/ee721061 http://www.testbells.com/70-323.html

  10. 70-323 Exam • QUESTION NO: 88 HOTSPOT • Your company has a site that is hosted on Microsoft SharePoint Online. • The site contains a list of customers. • You create a Shared Documents library named Orders. • You need to ensure that users can link the documents uploaded to Orders to a customer on the customer list. • Which type of column should you use? • To answer, select the appropriate column in the answer area. http://www.testbells.com/70-323.html

  11. http://www.testbells.com/70-323.html

  12. Answer: http://www.testbells.com/70-323.html

  13. Explanation:

  14. 70-323 Exam • QUESTION NO: 89 DRAG DROP • You plan to deploy Microsoft SharePoint Online. • Your company identifies the following requirements for the planned deployment: • All documents must be moved to the Recycle Bin two years after the documents are deleted, and permanently deleted after five years. • Administrators must be able to track which users delete files. • You need to identify which features must be implemented to meet the deployment requirements. • The solution must use the minimum amount of administrative effort. • Which features should you identify? • To answer, drag the appropriate feature to the correct requirement in the answer area. http://www.testbells.com/70-323.html

  15. Answer:

  16. 70-323 Exam Explanation: http://www.testbells.com/70-323.html

  17. 70-323 Exam For Complete real exam in just $39 go on http://www.testbells.com/70-323.html

  18. 70-323 Exam • QUESTION NO: 90 • Your company has an intranet site that is hosted on Microsoft SharePoint Online. • The human resources department frequently creates pages for company announcements, These announcement pages must only be visible on a specific date. • You need to recommend a feature that can be used to display the announcement pages automatically on a specific date. • Which feature should you recommend? • A. SharePoint Server Publishing Infrastructure • B. Metadata Navigation and Filtering • C. Document Sets • D. Microsoft Office Web Apps http://www.testbells.com/70-323.html

  19. 70-323 Exam • E. In-place record management • F. Reporting • G. Document ID • H. SharePoint Server Enterprise Site Collection Features • I. Content Type Syndication Hub • J. Library and Folder Based Retention • K. Content Organizer • L. Workflows • Answer: A • Explanation: Explanation/Reference: • http://technet.microsoft.com/en-us/library/ff628963.aspx http://www.testbells.com/70-323.html

  20. 70-323 Exam http://www.testbells.com/70-323.html

  21. QUESTION NO: 91 • Your company has an intranet site that is hosted on Microsoft SharePoint Online. The company has a document library that contains 1,500 Microsoft OneNote files. You need to ensure that users can open the OneNote files directly from a web browser. • Which feature should you use? • A. SharePoint Server Publishing Infrastructure • B. Metadata Navigation and Filtering • C. Reporting • D. Content Type Syndication Hub • E. Content Organizer • F. SharePoint Server Enterprise Site Collection Features • G. Document ID • H. Library and Folder Based Retention • I. Microsoft Office Web Apps • J. Document Sets • K. Workflows • L. In-place record management • Answer: I

  22. QUESTION NO: 92 • Your company has an intranet site that is hosted on Microsoft SharePoint Online. The site contains 1,000 Microsoft Visio diagrams. You need to ensure that users without Visio installed on their client computer can open the diagrams. • Which feature should you use? • A. Reporting • B. Workflows • C. SharePoint Server Publishing Infrastructure • D. Content Organizer • E. Document ID • F. Metadata Navigation and Filtering • G. Document Sets • H. Library and Folder Based Retention • I. SharePoint Server Enterprise Site Collection Features • J. In-place record management • K. Content Type Syndication Hub • L. Microsoft Office Web Apps • Answer: I

  23. QUESTION NO: 93 • Your company has an Office 36S subscription. All user mailboxes are hosted on Microsoft Exchange Online. Corporate security policy states that all administrative users must be assigned the minimum number of permissions. You need to ensure that an administrator named Admin4 can enable a litigation hold on the mailboxes. • To which role or role group should you add Admin4? • A. Global administrator • B. UM Management • C. Recipient Management • D. Discovery Management • E. Service administrator • F. Organization Management • G. Billing administrator • H. Password administrator • I. User management administrator • J. View-Only Organization Management • K. Help Desk • L. Records Management • Answer: D

  24. 70-323 Exam For Complete real exam in just $39 go on http://www.testbells.com/70-323.html

  25. 70-323 Exam For Complete real exam in just $39 go on http://www.testbells.com/70-323.html

  26. 70-323 Exam For Complete real exam in just $39 go on http://www.testbells.com/70-323.html

  27. 70-323 Exam For Complete real exam in just $39 go on http://www.testbells.com/70-323.html

  28. 70-323 Exam • For Complete real exam in just $39 go on http://www.testbells.com/70-323.html