Download
trend micro security software in of uitschakelen n.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Trend Micro Security Software in- of Uitschakelen PowerPoint Presentation
Download Presentation
Trend Micro Security Software in- of Uitschakelen

Trend Micro Security Software in- of Uitschakelen

1 Views Download Presentation
Download Presentation

Trend Micro Security Software in- of Uitschakelen

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. Trend Micro Security Software in- of Uitschakelen

  2. Soms moet u uw Trend Micro-software uitschakelen wanneer u problemen met uw systeem wilt analyseren, of een hardwareapparaat wilt installeren of wilt vaststellen of de antivirus zelf problemen op de computer veroorzaakt. Om dit te doen, moet u de gegeven stappen volgen:

  3. Schakel Trend Micro Software uit op de taakbalk • Klik met de rechtermuisknop op het pictogram Trend Micro Software op de taakbalk. Of, als u het pictogram van de software niet kunt zien, drukt u op de pijlknop in de rechterhoek van het scherm waar de rest van de pictogrammen wordt weergegeven. • Klik nu met de rechtermuisknop op het pictogram van de software en klik vervolgens op de optie Afsluiten. • Wacht enkele seconden totdat het pictogram verdwijnt.

  4. Uitschakelen van de Trend Micro Diagnostic Toolkit • Download SupportTool.zip-software van internet en klik vervolgens met de rechtermuisknop op het gedownloade bestand. • Klik nu op de knop Hier uitpakken. Wacht even en als het voltooid is, ziet u een nieuw bestand met de naam SupportTool.bat. • Klik nu met de rechtermuisknop op SupportTool.bat en selecteer vervolgens als administrator. • Druk nu op de optie Ja wanneer Gebruikersaccountbeheer verschijnt. • Klik in het venster Diagnostische toolkit op het tabblad Verwijderen en klik vervolgens op Alle componenten stoppen.

  5. Wacht tot het pictogram van Trend Micro verdwijnt. Als u dit niet kunt, maakt u verbinding met het Telefoonnummer Trend Micro Support nederland voor directe hulp +31-203690332. We hebben een team van ervaren technici om elk probleem met antivirussoftware op te lossen. We kunnen helpen bij het elimineren van het virus uit het systeem. Klanten kunnen ons op elk moment van de dag en nacht verbinden om hun problemen op te lossen. Bron voor meer info klik op deze link Avast Helpdesk Telefoon.