slide1 l.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
slimme baasjes hebben een hondenverzekering! PowerPoint Presentation
Download Presentation
slimme baasjes hebben een hondenverzekering!

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 3

slimme baasjes hebben een hondenverzekering! - PowerPoint PPT Presentation


  • 268 Views
  • Uploaded on

Op zoek naar een hondenverzekering? Wij vergelijken de verschillende hondenverzekeringen en geven je een onafhankelijk advies. http://www.honden-verzekering.org/

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

slimme baasjes hebben een hondenverzekering!


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    Presentation Transcript
    1. Slimme baasjes hebben een hondenverzekering!Alleen een mens zonder hart kan weerstaan aan een paar grote trouwe hondenogen. Als we in al onze kwetsbaarheid zwichten en het dier in huis nemen staan we vaak niet stil bij de werkelijke kosten ervan. Tot we geconfronteerd worden met dingen waar we liever niet aan denken, zoals ziekte, verlies, diefstal of overlijden.Als echte dierenliefhebber ziet u uw hond als een onvoorwaardelijke vriend voor het leven en een volwaardig lid van het gezin, en daarom zult u altijd het beste willen voor uw viervoeter. Dus als er iets mee gebeurt, krijgt u het toch niet over uw hart om het dan de allerbeste zorg te ontzeggen? Maar al zouden we onze rechterarm ervoor geven, het zal uw dier niet helpen. Zonder keiharde pegels kan men niets beginnen. Natuurlijk is het oneerlijk, dat een dier in onze maatschappij nog altijd minder rechten heeft als het gaat om basisbehoeften zoals goede medische zorg. Alleen baasjes met veel geld kunnen zich dure operaties permitteren, die de levenskwaliteit van de hond voor altijd zullen bepalen. En wat als het zou overlijden, heeft het na een leven lang trouw en vriendschap geen recht op een waardig afscheid? Het is vanzelfsprekend om een huisdier te willen cremeren of een laatste rustplaats te geven, waar we naar toe kunnen gaan om te rouwen en te herdenken. Een hond betekent voor veel mensen evenveel als elk ander gezinslid, gelukkig maar en volkomen terecht.

    2. Het is daarom heel goed nieuws dat er verzekeraars zijn die dit realiseren en begrijpen. Bij deze maatschappijen kunt u een speciale hondenverzekering afsluiten om alle mogelijke risico’s en kosten te dekken. Zij bieden tegen doorgaans zeer schappelijke tarieven verschillende formules aan. Afhankelijk van de mate waarin u de kosten vergoed wilt krijgen en de volledigheid van de gedekte risico’s betaalt u meer of minder premie. Al vanaf zo’n 10 euro per maand is het mogelijk om een groot deel van uw kosten vergoed te krijgen. Daarnaast worden er vaak nog bijkomende forfaitaire vergoedingen uitgekeerd bij overlijden, verlies of diefstal en zelfs aan advertentiekosten en vindersloon is gedacht. Ook opvangkosten en reisannulatie zijn dikwijls onderdeel van het verzekeringspakket. Op het internet vindt u verschillendeverzekeraarswaar u terechtkuntvooreenhondenverzekering. Bedenkwelkekostenvoor u belangrijkzijnomzekervergoedtekrijgen en kijkooknaar de geboden extra’s en naar de voorwaarden, zoalsbijvoorbeeld de wachttijd, eeneventueleleeftijdsgrens of uitsluitingen. Weegvervolgens de kostenaf en vraageventueel extra informatie of bevraag u eens op diverse forums naar de ervaringen van anderehondenbezitters. Zokiest u eenoplossing die u uiteindelijk het meeste geld bespaart en krijgtuwhondgegarandeerdallezorgen die het verdient!