talvirenkaiden hy tyj n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Talvirenkaiden hyötyjä PowerPoint Presentation
Download Presentation
Talvirenkaiden hyötyjä

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 6

Talvirenkaiden hyötyjä - PowerPoint PPT Presentation


  • 3 Views
  • Uploaded on

Kun talvi tulee, on olemassa muutoksia, joita sinun ei pidä tehdä vain kotona, vaan myös ajoneuvosi kanssa, jotta elät mukavasti elämääsi. Jos sinulla olisi ympärivuoden tai kesärenkaat ajoneuvoosi, sinun on vaihdettava talvirenkaisiin, jotta voit nauttia mukavasta ja turvallisesta ajokokemuksesta. Talvirenkaat on valmistettu erityisistä kulutuspinnoitteista, jotka parantavat suorituskykyään lumisilla, jäisillä ja märillä teillä. Jos käytät kesärenkaita talvella, et voi nauttia talvirenkaiden eduista.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Talvirenkaiden hyötyjä' - AriPekkaAutio


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
talvirenkaiden hy tyj 1
Talvirenkaiden hyötyjä

Kun talvi tulee, on olemassa muutoksia, joita sinun ei pidä tehdä vain kotona, vaan myös ajoneuvosi kanssa, jotta elät mukavasti elämääsi. Jos sinulla olisi ympärivuoden tai kesärenkaat ajoneuvoosi, sinun on vaihdettava talvirenkaisiin, jotta voit nauttia mukavasta ja turvallisesta ajokokemuksesta.

Talvirenkaat on valmistettu erityisistä kulutuspinnoitteista, jotka parantavat suorituskykyään lumisilla, jäisillä ja märillä teillä. Jos käytät kesärenkaita talvella, et voi nauttia talvirenkaiden eduista.

Joten mitä hyötyä saat talvirenkaista?

talvirenkaiden hy tyj 2
Talvirenkaiden hyötyjä

Ensimmäinen hyöty on parempi ote. Nämä renkaat ovat ylivoimaisia kesällä ja ympärivuoden renkailla, kun teillä on jäätä ja lunta. Ne on suunniteltu erityisesti pitämään pitoa jäisissä ja lumisissa olosuhteissa.

Niissä on pehmeämpi ja aggressiivisempi kumi, kovat nastat ja erittäin syvät kulutuspinnat, jotka yhdistyvät antamaan heille vetoa, jota voit saada ajaessasi ajoneuvoa talvisilla teillä. Ne ovat pakollisia, jos tulet alueelta, jossa talvet ovat hyvin ankaria.

talvirenkaiden hy tyj 3
Talvirenkaiden hyötyjä

Toinen hyöty, josta voit nauttia talvirenkailla, on erinomainen jarrutuskyky. Jarruttaminen voi olla erittäin tärkeää, kun ajat märällä, lumisella tai jäisellä tiellä. Kesä- ja ympärivuoden renkaat voivat helposti pettää jäällä ja lumisilla teillä, koska niillä ei ole parasta pitoa tällaisille teille.

Mutta talvirenkaat ylivoimaisella otteella pystyt jarruttamaan ilman, että joudut huolehtimaan että joudut liirtoon tai kaartaa pois tieltä. Niissä on metalliset nastat, jotka voivat kaivautua jäähän tai lumeen, jotta voit jarruttaa mukavasti ilman liikaa kamppailemasta.

talvirenkaiden hy tyj 4
Talvirenkaiden hyötyjä

On erittäin tärkeää tietää oikea aika käyttää talvirenkaita. Joissakin Yhdysvaltojen ja eri maiden valtioissa on kiellettyä käyttää näitä renkaita vuoden muina kausina, lukuun ottamatta talvea.

Muista, että talvirenkaat ovat ainoa yhteys sinun ja tien välillä. Koska ne ovat niin tärkeä turva lisävaruste autossa, joten on tärkeää varmistaa, että ne ovat kunnossa.

Mene tänne lisätietoa talvirenkaiden eduista saat nokianrenkaat.fi sivuilta tänään.