Att utveckla en mobilapp som anv ndare kommer att lska
Download
1 / 7

- PowerPoint PPT Presentation


  • 63 Views
  • Uploaded on

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about '' - Andersson11989


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

Att utveckla en mobilapp som anv ndare kommer att lska

Vi lever i en alltmer mobil vÀrld. Inte lÀngre Àr det tillrÀckligt för oss att vÀnta tills vi kommer hem och loggar in pÄ vÄr PC, att prata med vÄra vÀnner pÄ sociala medier, eller Googla nÄgot nÀr vi kommer till ett offentligt bibliotek. Vi vill göra dessa saker pÄ en gÄng och medan vi Àr pÄ sprÄng.

För att möta den ökande efterfrÄgan av allmÀnhetens stora konsumtion har mÄnga webbplatser nuförtiden utvecklade applikationer som kan nÄs frÄn en rad olika mobila enheter. Detta för att sÀkerstÀlla att deras kunder inte gÄr miste om nÄgot. FramgÄngen för en mobilapp beror dock till stor del pÄ dess anvÀndbarhet. HÀr kommer nÄgra tips för den som funderar pÄ att utveckla en mobilapp:


Att utveckla en mobilapp som anv ndare kommer att lska

Gör din app enkel att anvÀnda: tillrÀckligt för oss att vÀnta tills vi kommer hem och loggar in pÄ vÄr PC, att prata med vÄra vÀnner pÄ sociala medier, eller Googla nÄgot nÀr vi kommer till ett offentligt bibliotek. Vi vill göra dessa saker pÄ en gÄng och medan vi Àr pÄ sprÄng.

Trots att mÄnga av oss Àger smartphones kanske vi inte nödvÀndigtvis Àr sÄ bra pÄ att anvÀnda dem. Att utveckla en app som kan anvÀndas av Àven de mest tekniskt naiva mÀnniskor Àr avgörande för dess framgÄng. Om du har en vÀn eller familjemedlem kÀnd för dennes oerfarenhet inom teknik kan du alltid testa appen pÄ dem. De kommer att ge dig Àrlig feedback om saker sÄ som hur lÀtt den Àr att förstÄ, hur snabbt de kan komma Ät den samt om den var till nytta för dem. SÄ snart appen blir alltför komplicerad eller inte innehÄller nÄgon anvÀndbar eller relevant information, kommer anvÀndarna tappa intresset och gÄ vidare till en annan app som kommer att ge dem vad de behöver.


Att utveckla en mobilapp som anv ndare kommer att lska

Testa appen vÀl: tillrÀckligt för oss att vÀnta tills vi kommer hem och loggar in pÄ vÄr PC, att prata med vÄra vÀnner pÄ sociala medier, eller Googla nÄgot nÀr vi kommer till ett offentligt bibliotek. Vi vill göra dessa saker pÄ en gÄng och medan vi Àr pÄ sprÄng.

Det finns flera online-plattformar som kan hjÀlpa dig att testa appen medan den Àr i utvecklingsstadiet. Detta kan ge dig mycket anvÀndbar feedback innan du gÄr live med den.

FörstÄ din mÄlgrupp:

Att veta exakt vad anvÀndarna av din webbplats rÀknar med att fÄ ut eller lÀra sig av din app Àr viktigt för att kunna veta om du ger dem vad de behöver. Vad motiverar anvÀndarna, och hur kan du placera vissa triggers för att leda dem


Att utveckla en mobilapp som anv ndare kommer att lska

vidare till din webbplats och hÄlla dem motiverade? tillrÀckligt för oss att vÀnta tills vi kommer hem och loggar in pÄ vÄr PC, att prata med vÄra vÀnner pÄ sociala medier, eller Googla nÄgot nÀr vi kommer till ett offentligt bibliotek. Vi vill göra dessa saker pÄ en gÄng och medan vi Àr pÄ sprÄng.

Var tillgÀnglig pÄ sÄ mÄnga digitala plattformar som möjligt:

De flesta av oss Àger inte bara en enhet. Vi kanske har en bÀrbar dator, en stationÀr dator, en smartphone och en tablet. Om appen inte fungerar lika bra pÄ varje enhet kan du begrÀnsa chanserna för din framgÄng.

Försök Àven se till att dina designprinciper matchar den enhet som du vill att den ska anvÀndas pÄ. Till exempel; anvÀndare av Android-enheter anvÀnder dem pÄ annat sÀtt jÀmfört med dem som anvÀnder iPhones. NÀr det gÀller mobila applikationer Àr det aldrig sÄ att en design passar alla enheter.


Att utveckla en mobilapp som anv ndare kommer att lska

Se till att appen Àven fungerar i offline-lÀge: tillrÀckligt för oss att vÀnta tills vi kommer hem och loggar in pÄ vÄr PC, att prata med vÄra vÀnner pÄ sociala medier, eller Googla nÄgot nÀr vi kommer till ett offentligt bibliotek. Vi vill göra dessa saker pÄ en gÄng och medan vi Àr pÄ sprÄng.

NÀr man utvecklar en app Àr det viktigt att övervÀga om den kommer att fungera lika effektivt nÀr anvÀndaren Àven Àr offline. Att inte vara ansluten till WiFi eller annan signal ska inte vara ett hinder för funktionaliteten i din app. MÄnga av de mest populÀra apparna har blivit det pÄ grund av deras anvÀndbarhet nÀr man Àr offline. För att hÄlla jÀmna steg med konkurrensen mÄste Àven din app fungera pÄ detta sÀtt.


Att utveckla en mobilapp som anv ndare kommer att lska

Var tydlig med vad du vill presentera för din mÄlgrupp: tillrÀckligt för oss att vÀnta tills vi kommer hem och loggar in pÄ vÄr PC, att prata med vÄra vÀnner pÄ sociala medier, eller Googla nÄgot nÀr vi kommer till ett offentligt bibliotek. Vi vill göra dessa saker pÄ en gÄng och medan vi Àr pÄ sprÄng.

FramgÄngsrika mobilappar har tydliga budskap och ett huvudsyfte. Att ge anvÀndare för mÄnga alternativ eller funktioner pÄ en liten skÀrm leder endast till att förvirra dem och göra sÄ att dem snabbt blir ointresserade.

Caaro Àr en professionell webbyrÄ i Stockholm som hjÀlper företag med en mÀngd olika branding tjÀnster. Det erbjuder ett brett utbud av kreativa tjÀnster, inklusive bra hemsidor, logo design, mobil app utveckling, 2D / 3D animation, visitkort, broschyrer eller nÄgon annan typ av design. Om du letar efter en webbyrÄ med nyckelordet, webbdesign Stockholm, app utvecklare stockholm, besök Caaro.se.