sociocultural
Download
Skip this Video
Download Presentation
Sociocultural

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 8

Sociocultural - PowerPoint PPT Presentation


  • 68 Views
  • Uploaded on

Sociocultural. El terme sociocultual ve de les paraules "social" i "cultural"; el social segons la real acadèmia espanyola és: el pertanyent o relatiu a la societat. Es defineix societat com una agrupació

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about ' Sociocultural ' - naiara


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
slide2
El terme sociocultual ve de les paraules "social" i "cultural"; el social segons la real acadèmia espanyola és: el pertanyent o relatiu a la societat
slide3
Es defineix societat com una agrupació

natural o pactada de persones que contribueixen unitat diferent de cadascun dels seus individus, amb la finalitat de complir, mitjançant la mútua cooperació, tots o algun dels fins de la vida.

slide4
I el cultural és el conjunt de formes de vida i costums, coneixements i grau de desenvolupament artístic, científic, industrial, en una època, grup social, etc.
slide5
qualsevol procés o fenomen relacionat amb els aspectes socials i culturals d\'una societat o comunitat.
slide6
Quan s\'aplica l\'adjectiu de sociocultural a algun fenomen o procés es fa referència a una realitat construïda per l\'home que pot tenir a veure amb com interactuen les persones entre si mateixes, amb el medi ambient i amb altres societats.
slide7
Ouiam el hachimi
  • Oumayma mimouni
  • Hind asbai
ad