Microsoft 70-410 Updated Questions And Answers - PowerPoint PPT Presentation

zoeshaw
microsoft 70 410 n.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Microsoft 70-410 Updated Questions And Answers PowerPoint Presentation
Download Presentation
Microsoft 70-410 Updated Questions And Answers

play fullscreen
1 / 17
Download Presentation
Microsoft 70-410 Updated Questions And Answers
300 Views
Download Presentation

Microsoft 70-410 Updated Questions And Answers

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. MICROSOFT 70-410 INSTALLING AND CONFIGURING WINDOWS SERVER 2012 www.pass4sureusa.com

  2. www.pass4sureusa.com This exam measures your ability to accomplish the technical tasks listed below. The percentages indicate the relative weight of each major topic area on the exam. The higher the percentage, the more questions you are likely to see on that content area on the exam. Exam Overview

  3. www.pass4sureusa.com This exam is part one of a series of three exams that test the skills and knowledge necessary to implement a core Windows Server 2012 infrastructure in an existing enterprise environment. Passing this exam validates a candidate’s ability to implement and configure Windows Server 2012 core services, such as Active Directory and the networking services. Passing this exam along with the other two exams confirms that a candidate has the skills and knowledge necessary for implementing, managing, maintaining, and provisioning services and infrastructure in a Windows Server 2012 environment. Who should take this exam?

  4. www.pass4sureusa.com Exam Topics With Percentage(In Which they Come in Exam)

  5. www.pass4sureusa.com You Choose Pass4sureusa because we Provide the Following Features to our Users Why Choose Pass4sureusa…??? Success Guarantee Quality Demo We provide 100% Exam Passing Guarantee. Your SUCCESS is guaranteed with Pass4sure! We provide 100% Money Back Assurance. Get your Money Back, if you don't pass the exam. All dumps are high quality and tested by experts with their right answers. We give 100% Quality Study Material You can also get Demo of dumps before your purchase. Contact us to see demo of any exam for free.

  6. www.pass4sureusa.com Pass4sureusa are offering some best packages if a customer wants to buy more then one exam’s study material. Some of them are Listed below OUR Packages

  7. www.pass4sureusa.com Question # 1: You work as an administrator at ABC.com. The ABC.com network consists of a single domain named ABC.com. All servers in the ABC.com domain, including domain controllers, have Windows Server 2012 R2 installed.You have been instructed to modify the name of the local Administrator account on all ABC.com workstations. You want to achieve this using as little administrative effort as possible. Which of the following actions should you take? A. You should consider configuring the Security Options settings via the Group Policy Management Console (GPMC). B. You should consider configuring the Security Options settings via Server Manager. C. You should consider configuring the replication settings. D. You should consider navigating to Local Users and Groups via Computer Management on each workstation. Answer: A MICROSOFT 70-410 Sample Questions

  8. www.pass4sureusa.com Question # 2: You work as a network administrator at ABC.com. The ABC.com network consists of a single domain named ABC.com. All servers on the ABC.com network have Windows Server 2012 R2 installed and all client computers have Windows 8 installed. You install the DHCP server services on a server named ABC_SR02 and configure a DHCP scope for the ABC.com network. You want ABC_SR02 to automatically assign IP configurations to all client computers on the network. How would you accomplish this task? (Choose all that apply) A. You should activate the DHCP scope on ABC_SR02. B. You should authorize ABC_SR02 in Active Directory. C. You should configure the client computers to Obtain an IP address automatically. D. You should configure the client computers to with an alternative IP address. Answer: B,C MICROSOFT 70-410 Sample Questions

  9. www.pass4sureusa.com Question # 3: You work as an administrator at ABC.com. The ABC.com network consists of a single domain named ABC.com. All servers on the ABC.com network have Windows Server 2012 R2 installed. ABC.com has a server, named ABC-SR07, which has the AD DS, DHCP, and DNS server roles installed. ABC.com also has a server, named ABC-SR08, which has the DHCP, and Remote Access server roles installed. You have configured a server, which has the File and Storage Services server role installed, to automatically acquire an IP address. The server is named ABCSR09. You then create a filter on ABC-SR07. Which of the following is a reason for this configuration? A. To make sure that ABC-SR07 issues ABC-SR09 an IP address. B. To make sure that ABC-SR07 does not issue ABC-SR09 an IP address. C. To make sure that ABC-SR09 acquires a constant IP address from ABC-SR08 only. D. To make sure that ABC-SR09 is configured with a static IP address. Answer: B MICROSOFT 70-410 Sample Questions

  10. www.pass4sureusa.com Question # 4: You work as an administrator at ABC.com. The ABC.com network consists of a single domain named ABC.com. All servers on the ABC.com network have Windows Server 2012 R2 installed. You have received instructions to install the Remote Desktop Services server role on a server, named ABC-SR07. You want to achieve this remotely from a server, named ABC-SR06. Which of the following actions should you take? A. You should consider accessing the Server Manager console on ABC-SR07. B. You should consider accessing the Server Manager console on ABC-SR06. C. You should consider accessing the TS Manager console on ABC-SR07. D. You should consider accessing the TS Manager console on ABC-SR06. Answer: B MICROSOFT 70-410 Sample Questions

  11. www.pass4sureusa.com Question # 5: Which of the following options allows you to review the default root hints in on a DNS server that runs Windows 2012 Server? A. You should run the dcdiag /v command at an elevated command prompt. B. You should open the netlogon.dns file in Notepad. C. You should open the cache.dns file in NotePad. D. You should run the dnscmd command from the command prompt. Answer: C MICROSOFT 70-410 Sample Questions

  12. www.pass4sureusa.com Question # 6: You work as a network administrator at ABC.com. The ABC.com network consists of a single domain named ABC.com. All servers on the ABC.com network have Windows Server 2012 R2 installed and all client computers have Windows 8 installed. The ABC.com network contains a domain controller named ABC_DC01. You want to run the ping ABC_dc01.ABC.com command from a client computer named ABC_WS27. How would you accomplish this? A. You should configure the firewall on ABC_DC01 to allow inbound ICMP traffic. B. You should run the dcdiag /v command on ABC_DC01. C. You should run the netdiag /v command on ABC_WS27. D. You should configure the firewall on ABC_Ws27 to allow inbound ICMP traffic. Answer: A MICROSOFT 70-410 Sample Questions

  13. www.pass4sureusa.com Question # 7: You work as a senior administrator at ABC.com. The ABC.com network consists of a single domain named ABC.com. All servers on the ABC.com network have Windows Server 2012 R2 installed. You are running a training exercise for junior administrators. You are currently discussing the use of Non-Uniform Memory Architecture (NUMA). Which of the following is TRUE with regards to Non-Uniform Memory Architecture (NUMA)? (Choose two.) A. It is a computer architecture used in multiprocessor systems. B. It is a computer architecture used in single processor systems. C. It allows a processor to access local memory faster than it can access remote memory. D. It allows a processor to access remote memory faster than it can access local memory. Answer: A,C MICROSOFT 70-410 Sample Questions

  14. www.pass4sureusa.com Question # 8: You work as a senior administrator at ABC.com. The ABC.com network consists of a single domain named ABC.com. All servers on the ABC.com network have Windows Server 2012 R2 installed. You are running a training exercise for junior administrators. You are currently discussing NIC Teaming. Which of the following is TRUE with regards to NIC Teaming? (Choose all that apply.) A. It allows for traffic failover to prevent connectivity loss if a network component fails. B. It prevents bandwidth aggregation. C. The Windows Server 2012 R2 implementation of NIC Teaming supports a maximum of 5 NICs in a team . D. The Windows Server 2012 R2 implementation of NIC Teaming supports a maximum of 32 NICs in a team. Answer: A,D MICROSOFT 70-410 Sample Questions

  15. www.pass4sureusa.com Question # 9: You work as a senior administrator at ABC.com. The ABC.com network consists of a single domain named ABC.com. All servers on the ABC.com network have Windows Server 2012 R2 installed. You are running a training exercise for junior administrators. You are currently discussing connection security rules. Which of the following is TRUE with regards to connection security rules? (Choose all that apply.) A. Connection security rules allows for traffic to be secured via IPsec. B. Connection security rules do not allow the traffic through the firewall. C. Connection security rules are applied to programs or services. D. Connection security rules are applied between two computers. Answer: A,B,D MICROSOFT 70-410 Sample Questions

  16. www.pass4sureusa.com Question # 10: You work as an administrator at ABC.com. The ABC.com network consists of a single domain named ABC.com. All servers in the ABC.com domain have Windows Server 2012 R2 installed. The ABC.com network uses the network ID 192.168.1.0/26 and has a single DNS server named ABC_SR07. ABC_SR07 has a Standard Primary DNS zone. Which of the following options is the correct reverse lookup zone for the ABC.com network? A. 192.168.1-0.in-addr.arpa. B. 192.168.1.26.in-addr.arpa. C. 26.1.168.192.in-addr.arpa. D. 1.168.192-26.in-addr.arpa. Answer: C MICROSOFT 70-410 Sample Questions

  17. www.pass4sureusa.com