slide1 n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Sint-Vincentiusziekenhuis Deinze PowerPoint Presentation
Download Presentation
Sint-Vincentiusziekenhuis Deinze

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 26

Sint-Vincentiusziekenhuis Deinze - PowerPoint PPT Presentation


 • 162 Views
 • Uploaded on

Schutterijstraat 34 9800 Deinze  09 387 71 11 www.azstvdeinze.be. Sint-Vincentiusziekenhuis Deinze. Sterk door de dynamiek. Technologie op maat. Iedereen kent iedereen Iedereen helpt iedereen. Oog voor de mens achter de patiënt. Aandacht voor dialoog. De kracht van mensen.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Sint-Vincentiusziekenhuis Deinze' - zan


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
slide1

Schutterijstraat 34 9800 Deinze

 09 387 71 11 www.azstvdeinze.be

Sint-Vincentiusziekenhuis Deinze

slide2

Sterk door de dynamiek

Technologie op maat

Iedereen kent iedereenIedereen helpt iedereen

Oog voor de mens achter de patiënt

Aandacht voor dialoog

De kracht van mensen

In volle uitbreiding

Werken in het Sint-Vincentiusziekenhuis:Ook voor jou

slide3

consultaties: 75 000 op jaarbasis

dagziekenhuis: 5 500 op jaarbasis

afdelingen

slide4

functie gespecialiseerde

spoedgevallenzorg: meer dan

13 000 patiënten op jaarbasis

afdelingen

slide5

hospitalisatie: meer dan

7 000 patiënten op jaarbasis

170 bedden:

heelkunde: 46

inwendige: 48

intensieve zorgen: 6

geriatrie: 34

materniteit: 16

kinderafdeling: 20

afdelingen

slide6

materniteit: bijna 600 bevallingen op jaarbasis

neonatologie

kinderafdeling: 1 400 opnames

afdelingen

slide7

operatiekwartier: meer dan 6 000 operaties op jaarbasis

functie

intensieve zorgen:

6 bedden

afdelingen

slide8

zorgprogramma’s:

 • cardiale pathologie A en P
 • oncologische basiszorg
 • geriatrie

functie palliatieve zorg

collectieve autodialyse (CAD) samen

met AZ Maria Middelares Gent

afdelingen

slide9

Meerdere jobs en vakantiejobs voor verpleegkundigen op de diensten

  • inwendige ziekten  heelkunde
  • geriatrie  spoedopname
  • intensieve zorgen  medische beeldvorming
  • operatiekwartier  mobiele equipe
  • materniteit  pediatrie

Mogelijkheid tot werken en studeren

Ziekenhuisbarema’s

Uitgebreid inscholingsprogramma

ons aanbod

slide10

Fietsvergoeding

Hospitalisatieverzekering

Aanvullend pensioen

Overname anciënniteit

Bijdrage in de zorgverzekering

Gunstige prijzen in de cafetaria

tal van voordelen

slide12

Inlichtingen

Mw. Frieda Ghekiere verpleegkundig directeur  09 387 71 11frieda.ghekiere@azstvdeinze.be

Sollicitatiebrief met CV en foto

PersoneelsdienstSint-Vincentiusziekenhuis DeinzeSchutterijstraat 349800 Deinze 09 387 70 50personeelsdienst@azstvdeinze.be

inlichtingen en sollicitaties

slide13

Werken, of werken en studeren in

het Sint-Vincentiusziekenhuis Deinze

Ook voor jou

getuigenissen

slide14

“Na het afstuderen was ik het liefst fulltime op de dienst medische beeldvorming aan de slag gegaan, maar er was op dat ogenblik alleen een halftijdse betrekking vrij. Ik heb die job dan gecombineerd met een halftijdse job op het operatiekwartier, waar ik veel geleerd heb. Amper een jaar later kreeg ik de kans om voltijds te werken op de dienst medische beeldvorming. Het is een leuke uitdaging om het technische aspect van deze dienst te integreren in “het zorgen voor”.”

Bart, bachelor in de verpleegkunde, gestart in 2005

Werken? Studeren? Combineren?

slide15

“Omdat ik in de Hogeschool Gent heb gestudeerd, kende ik het ziekenhuis hier niet. Ik woon echter vlakbij en ik kreeg de kans om er te beginnen op de afdeling inwendige ziekten, een afdeling waar ik altijd al graag gewerkt had.”

Saar, bachelor in de verpleegkunde, gestart in 2004

Werken? Studeren? Combineren?

slide16

“Ik werk al 30 jaar op de materniteit en heb het ziekenhuis heel sterk zien veranderen. Met onze afdeling proberen we continu in te spelen op de laatste nieuwe inzichten. Daarom volgen wij regelmatig bijscholingen. Ikzelf heb recent de opleiding tot lactatiekundige gevolgd. Allemaal volgden we bijscholing i.v.m. de STAN-monitoring. Ik maak deel uit van een fantastisch team, ook met de artsen klikt het goed. Door flexibele werkuren was het mogelijk om als moeder van 4 kinderen een carrière uit te bouwen. In al die tijd heb ik er nog geen dag spijt van gehad dat ik hier werk!”

Brigitte, bachelor in de vroedkunde,

gestart in 1976

Werken? Studeren? Combineren?

slide17

“Ik heb lang gewikt en gewogen vooraleer te beslissen om hier te starten, aangezien ik op verschillende plaatsen mocht beginnen en omdat ik het ziekenhuis niet echt kende. Wat voor mij de doorslag heeft gegeven, is dat ik op heelkunde kon starten, een afdeling waar een grote diversiteit van specialismen aan bod komt. Na enkele weken werd ik al door zowat iedereen in het ziekenhuis aangesproken met mijn voornaam.”

Els, bachelor in de verpleegkunde, gestart in 2005

“Vanuit de Katho in Kortrijk heb ik vorig jaar stage gelopen op de gemengde dienst inwendige ziekten en heelkunde en op de daghospitalisatie. Ik hield van de typische kleinschaligheid en wist al snel dat ik er graag zou werken. Van zodra ik hoorde dat ik hier op heelkunde mocht beginnen, was de keuze vlug gemaakt en ben ik niet verder ingegaan op andere aanbiedingen. Intussen begeleiden Els en ik als stagementor zelf studenten.”

Virginie, bachelor in de verpleegkunde, gestart in 2006

Werken? Studeren? Combineren?

slide18

“Twee jaar geleden kreeg ik de kans om gedurende 10 maanden in Suriname te verblijven en er ook tijdelijk te werken. Voor ik vertrok, heb ik mutatie naar intensieve zorgen gevraagd. Daar werk ik nu al meer dan 1 jaar. Momenteel doe ik stage op spoed en zal ik over enkele maanden mijn bijzondere beroepstitel in spoedgevallenzorg en intensieve zorg behaald hebben.”

Liesbet, bachelor in de verpleegkunde, gestart in 2003

“Omdat ik nog wil verder studeren om de beroepstitel in spoedgevallenzorg en intensieve zorg te behalen maar ook al onmiddellijk aan de slag wou, was ik blij dat ik de mogelijkheid kreeg om de beide te combineren. Door mijn job binnen de mobiele equipe moet ik nooit werken op lesdagen en kan ik mijn stages doen tijdens de werktijd.”

Tim, bachelor in de verpleegkunde, gestart in 2008

Werken? Studeren? Combineren?

slide19

“Ik ben nogal leergierig en dus heb ik de laatste jaren al behoorlijk wat studiedagen en ook langdurige cursussen gevolgd. Toen ik nog op de afdeling inwendige ziekten werkte, heb ik het getuigschrift van oncologisch verpleegkundige en het diploma van bachelor in het zorgmanagement behaald. Op mijn vraag werk ik intussen al 2 jaar op de dienst daghospitalisatie.

Omdat we op onze afdeling regelmatig patiënten met borstkanker behandelen, voelde ik de nood aan verdieping en heb ik bijkomend een cursus senologie gevolgd.”

Ann, bachelor in de verpleegkundige, gestart in 2003

Werken? Studeren? Combineren?

slide20

“Toen ik 8 jaar geleden begon te werken, was onze afdeling geriatrie totaal niet te vergelijken met de afdeling zoals ze vandaag is. Recent nog werd een softwareprogramma voor het voorschrijven, bestellen en toedienen van medicatie ingevoerd. Het lijkt wel alsof de hele dienst zich aan het bijscholen is. Niet alleen hebben alle collega’s een computeropleiding op maat gekregen, maar onder de impuls van het zorgprogramma geriatrie tracht zowat de helft van het team hetzij de bijzondere beroepsbekwaamheid, hetzij, zoals ik, de bijzondere beroepstitel in de geriatrie te behalen.”

Sabrina, bachelor in de geriatrische verpleegkunde, gestart in 1998

“Vóór ik op de geriatrie gestart ben, heb ik in een RVT gewerkt. Het was een grote aanpassing, maar ik werd goed begeleid en ik kon veel uitleg vragen. Intussen ben ik goed ingewerkt en ben ik begonnen aan de brugopleiding.”

Delphine, gediplomeerd verpleegkundige,

gestart in 2006

Werken? Studeren? Combineren?

slide21

“Na een 2-tal jaren op de gemengde dienst inwendige ziekten en heelkunde heb ik gekozen voor de thuiszorg. Ik miste het werk in een ziekenhuis echter en omdat ik er altijd graag had gewerkt, was ik blij dat ik in het ziekenhuis in Deinze terug aan de slag kon, en dan nog op het operatiekwartier! Deze brede ervaring is mij zeer goed uitgekomen bij mijn brugopleiding, die ik in 2009 zal afronden.”

Marilka, gediplomeerd verpleegkundige, gestart in 2000 en opnieuw in 2004

Werken? Studeren? Combineren?

slide22

“Ik heb pas laat gesolliciteerd omdat ik nog wilde verder studeren, maar kon snel aan de slag in de mobiele equipe. Intussen heb ik de opleiding spoedgevallen-zorg en intensieve zorg gevolgd en werk ik al geruime tijd op spoed, wat meegenomen is voor mijn verplichte stage. Ook de stage intensieve zorgen kon ik hier in het ziekenhuis doen, grotendeels binnen mijn werktijd.”

Brendy, bachelor in de pediatrische verpleegkunde, gestart in 2005

Werken? Studeren? Combineren?

slide23

“Ik heb het ziekenhuis leren kennen toen ik vanuit het I.V.V. Sint-Vincentius in Gent stage kwam doen op de spoed-gevallendienst. Intussen werk ik al meer dan 4 jaar op de gemengde dienst inwendige ziekten en heelkunde en zit ik in mijn laatste jaar van de brugopleiding. Ik kreeg de kans om tijdelijk deeltijds te werken. Samen met mijn educatief verlof geeft dit mij voldoende ruimte om te studeren.”

Katrien, gediplomeerd verpleegkundige,

gestart in 2004

Werken? Studeren? Combineren?

slide24

Voor meer informatie

Mw. Frieda Ghekiereverpleegkundig directeur  09 387 71 11frieda.ghekiere@azstvdeinze.be

Neem ook eens een kijkje op onze website

www.azstvdeinze.be