Download
kaun banega quiz master n.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
FASTEST FINGER FIRST PowerPoint Presentation
Download Presentation
FASTEST FINGER FIRST

FASTEST FINGER FIRST

153 Views Download Presentation
Download Presentation

FASTEST FINGER FIRST

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. KAUN BANEGA QUIZ MASTER FASTEST FINGER FIRST

  2. ARRANGE THESE LETTERS IN ALPHABETICAL ORDER . • (A) K (B) P (C) N (D) I ANS : (D) I(A) K (C) N (B) P

  3. WRITE DOWN THESE NUMBERS IN WORDS . • (A) 540 (B) 405 (C) 504 (D) 054 . ANS : (A) FIVE HUNDRED FORTY (B) FOUR HUNDRED FIVE (C) FIVE HUNDRED FOUR (D) FIFTY FOUR .

  4. (3) ARRANGE THESE BODY PARTS TOP TO BOTTOM . (A) LEG (B) WRIST (C) NECK (D) EYE . ANS : (D) EYE (C) NECK (B) WRIST (A) LEG .

  5. (4) FIND THE ODD OUT . (A) TOUNGE (B) EYE (C) NOSE (D) ARM (E) EAR . ANS : (D) ARM .

  6. (5) WHICH WORD CONTAINS MORE VOBELS . (A) CONTINENTAL (B) AFFIDAVIT (C) PREVENTION (D) ENTERTAINMENT . ANS :

  7. (6) ARRANGE THE INDIAN CITIES NORTH TO SOUTH AS THEIR LOCATION . (A) HYDRABAD (B) SRINAGAR (C) TRIVENDRAM (D) LUDHIANA ANS : (B) SRINAGAR (D) LUDHIANA (A) HYDRABAD (C) TRIVENDRAM

  8. (7) ARRANGE THESE YEARS IN INCREASING ORDER . (A) PLATINUM JUBILEE YEAR (B) GOLDEN JUBILEE YEAR (C) DIAMOND JUBILEE YEAR (D) SILVER JUBILEE YEAR .

  9. (8) ARRANGE THE FRUITS ACCORDING TO THEIR SIZE IN DESCENDING ORDER . (A) WATERMELON (B) APPLE (C) PINEAPPLE (D) GRAPES . ANS : (D) GRAPES (B) APPLE (C) PINEAPPLE (A) WATERMELON.

  10. (9) ARRANGE THESE GOVERNMENT POSTS ACCORDING TO THEIR POWER LESS TO MORE . (A) GOVERNER (B) TEHSILDAR (C) PRESIDENT (D) DEPUTY COMMISSIONER . ANS : (C) PRESIDENT (A) GOVERNER (D) DEPUTY COMMISSIONER (B) TEHSILDAR .

  11. (10) ARRANGE THESE LANGUAGES ACCORDING TO SPOKEN BY MORE PEOPLE . (A) ORIYA (B) GARO (C) HINDI (D) MARATHI . ANS : (C) HINDI (D) MARATHI (A) ORIYA (D) GARO .