slide1 n.
Download
Skip this Video
Download Presentation
www.polish-art.ro

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 13

www.polish-art.ro - PowerPoint PPT Presentation


  • 95 Views
  • Uploaded on

www.polish-art.ro. CHEIA PROSPERITĂŢII ESTE ACUM ÎN MÂNA DUMNEAVOASTRĂ Aflaţi cum puteţi castiga lunar minim 1500 € Stimate întreprinzător,

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'www.polish-art.ro' - zachary


Download Now An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
slide2
CHEIA PROSPERITĂŢII ESTE ACUM ÎN MÂNA DUMNEAVOASTRĂ

Aflaţi cum puteţi castiga lunar minim 1500 €

Stimate întreprinzător,

Această prezentare este diferită de oricare alta pe care aţi primit-o până acum: nu vă promite nimic. Vă prezintă însă o oportunitate de a face bani, indispensabilă celor care doresc să prospere.

Dacă nu sunteţi sigur că doriţi să continuaţi, am să vă înţeleg. Dar vă asumaţi riscul de a nu vă îmbunătăţi viaţa. Sunteţi gata să luaţi această decizie care va afecta viaţa dvs. şi a celor dragi?

Dacă citiţi în continuare, înseamnă că sunteţi o persoană ancorată în realitate, conştientă că secretul unei vieţi prospere stă în derularea unei afaceri sigure.

În lume, la fiecare secundă se pune pe picioare o mică afacere. Număraţivă şi dvs. printre cei care îşi îmbunătăţesc astfel viaţa!Şi nu uitaţi că dvs. sunteţi privilegiat, pentru că acum sunteţi ferit de capcanele mediului de afaceri.

Afacerea pe care o prezint în continuare conţine toate informaţiile necesare pentru a fi derulată în siguranţă. Profitul unei afaceri depinde mai multde informaţii decât de capitalul investit. Coordonatorii sistemului au căutat, au selectat şi au verificat pentru dvs. toate informaţiile. Sunteţi aşadar ferit de neplăceri. Şi asta nu o spun eu, ci beneficiarii unui astfel de sistem.

Nu aveţi nevoie de un capital de pornire impresionant. Pentru început nici măcar nu trebuie să renunţaţi la activitateadvs. de bază. Puteţi începe afacerea cu 1500 €, printr-o simplă amenajare a unui spaţiu cu suprafaţa de 40 metri pătraţi, bani pe care îi recuperaţi garantat chiar din primele 2 luni de funcţionare.Iar dacă doriţi să vă dezvoltaţi afacerea puteţi obţine împrumuturi din fondurile europene. Afacerea se dezvoltă pe măsură ce creşteţi capacitatea de utilizare a spaţiului de lucru şi astfel puteţi câştiga chiar şi peste 3000 € pe lună, fiind practic imposibil să daţi faliment.

slide3
Acest sistem se bucură în prezent de un succes de piaţă incontestabil.

Cu puţin curaj şi cunoştinţele dobândite în urma specializării, puteţi începe o afacere aducătoare de profituri şi cu piaţă în plină ascensiune.

Evitaţi greşelile costisitoare inerente începutului. Ca beneficiar al acestui sistem, puteţi apela la serviciul nostru de consultanţă specializată şi personalizată.

Astfel, vă clarificaţi orice problemă legată de această afacere.

Consultanţa se acordă în fiecare zi de luni, între orele 9 şi 16. Vă rugăm să nu uitaţi să vă programaţiîn prealabil.

Stă în puterea dumneavoastră să vă asiguraţi un viitor confortabil!

Nu pierdeţi timp preţios! Comandaţi chiar acum kitul de produse şi accesorii profesionale pentru întreţinereaşi recondiţionarea caroseriilor auto!

Specializarea în domeniu constă în aprofundarea cunoştinţelor referitoare la utilizarea sistemului atât teoretic cât şi practic.

Perioada de specializare este de 3 zile, timp suficient pentru acumularea cunoştinţelor necesare demarării afacerii şi pentru a fi cât mai eficienţi, specializarea se poate efectua si la sediul dumneavoastră.

Costul unei astfel de specializări este de 500 €(fără TVA) în Bucureşti şi 1000 €(fără TVA) în alte localităţi.

De asemeni puteţi opta pentru varianta Franchise unde specializarea este gratuită însă cresc costurile de amenajare şi dotare, impuse de francizor.

Îndrăzniţi să nu riscaţi nimic

detergen i de vase pentru ma ini
Detergenţi de vase pentru maşini?

Detergenţii de vase acţioneazǎ bine asupra produselor pentru care au fost creaţi.

Aceştia, neavând PH-ul echilibrat nu pot fi folosiţi la spǎlarea maşinii întrucât afecteazǎ stratul de protecţie (ceara de protecţie) al acesteia dizolvându-l.

Detergenţii pentru spǎlarea maşinii cum ar fi: Auto Magic #56 Wash & Wax şi

# 35 E-Z Suds Liquid Concentrate, au fost creaţi cu PH-ul echilibrat şi fortificat, precum şi cu strǎlucire opticǎ, pentru a curǎţa mizeria şi a adǎuga un plus de strǎlucire, neândepǎrtând ceara ori mãtuind vopseaua. Înainte de a începe spǎlareavehiculului este important a şti diferenţa dintre cele douǎ produse de spǎlat Auto Magic premium.

Primul produs 35 E–Z Suds Liquid Concentrat, are PH-ul echilibrat cu mare putere spumantǎ si este destinat curǎţǎrii adânci a suprafeţelor exterioare ale maşinii, operaţie ce nu poate fi efectuatǎ corespunzǎtor cu alte produse.

Cel de-al doilea 56 Wash & Wax Concentrate, acţioneazǎ cel mai bine pe vopsea finisand suprafetele curǎţate corespunzǎtor. Este formulat cu strǎluciri optice care înfrumuseţeazǎ suprafaţa vehiculului în timp ce-l speli.

ce este lacul
Ce este lacul?

Lacul este o peliculã transparentǎ aplicatã pe partea superioarã a bazei pentru a oferi protecţie, a da strãlucire, adâncime culorii şi reflecţie.

Lacul aplicat necesitã eforturi de întreţinere prin ceruire sau polish în vederea

protejãrii suprafeţelor vopsite ale caroseriei, evitând astfel degradarea prematurã cauzatã de efectele nocive ale factorilor de mediu.

Întreţinerea lacului are o importanţǎ deosebitǎ în ceea ce priveşte rolul sãu protector, deoarece măreşte considerabil durata de viaţǎ a suprafeţei vopsite.

Metal

Lac

Vopsea bazã

Primer

pregatirea suprafetelor inainte de polish
Pregatirea suprafetelor inainte de polish.

Luand in considerare faptul ca spalarea si uscarea sunt primii pasi din pregatirea suprafetelor ce urmeaza a fi prelucrate, inainte de orice interventie manuala sau mecanica asupra unei suprafete vopsite, indepartarea depunerilor este obligatorie.

Aceasta operatie este specificata in diagrama conditiei vopselei, pasii corespunzatori de prelucrare si nu in ultimul rand produsele necesare.

Curǎţarea exterioarǎ vǎ permite sǎ vedeţi clar condiţia vopselei precum şi orice avarie ascunsǎ.O suprafaţǎ curatǎ necesitǎ un proces de ‘claying’’ înaintealustruirii, polish-ǎrii sau ceruirii.

Starea A

Starea B

Starea C

slide8

Ce este un compound?

Un compound este un produs foarte agresiv destinat îndepãrtãrii straturilor contaminate şi nivelãrii rapide a suprafeţei vopsite. Aceşti compuşi (compounds) conţin abrazivi care îndepãr-teazã zgârieturile şi defectele stratului de vopsea sub rotaţia unui tampon ori sub presiunea unui prosop acţionat cu mâna.Oferã o mai rapidã îndepãrtare a straturilor contaminate (oxidãri, zgârieturi, defecte), decât majoritatea polish-urilor.

Abrazivii vor mãtui suprafaţa, motiv pentru care operaţiile de finisare în trepte devin obligatorii realizând astfel o finisare corespunzãtoare.

Atenţie: Respectã paşii corespunzãtori din tabelul Diagrama Condiţiei Vopselei, ţinând cont de starea de degradare pe care o necesitã suprafaţa ce urmeazã a fi prelucratã.

slide9

Cât de des ar trebui sã vǎ ceruiţi maşina ?

Prin operaţia de ceruire se înţelege aplicarea manuală sau mecanică a unui produs cu proprietăţi protectoare (ceară cremă sau pastă) pe suprafeţe vopsite. Aceastã operaţie variazã în funcţie de vârsta şi starea maşinii. Alţi factori, precum unde este maşina parcatã(garaj, afarã, ambele combinaţii) şi regiunea în care locuieşti, poate influenţa maşina şi nevoile sale de întreţinere.

Ca regulã generalã, ceara şi polish-ul maşinii tale se schimbã la fiecare anotimp.

O ceruire pe an e mai bunã decît nimic, dar nu ajutã foarte mult. Poţi creşte perioada de timp dintre aplicãrile cu cearã prin operaţia de “claying” (îndepǎrtarea contaminǎrilor), operaţie care va fi efectuatã înaintea ceruirii.

Operaţia de “claying” este procesul de îndepãrtare sigurã a aderenţei contaminãrilor de la suprafaţa vopselei, aderenţã ce nu poate fi îndepãrtatã la spãlat. Aceste contaminãri includ: seva copacilor, vopseaua pulverizatã (gazarea), bitum, gudron, ploi acide precum şi alte contaminãri din atmosferã.

slide10

Diferenţa dintre polish şi ceară

Un polish este destinat îndepǎrtǎrii zgârieturilor fine, petelor şi oxidǎrilor. Polish-urile lucreaza cu abrazivi şi curǎţitori chimici pentru netezirea şi nivelarea suprafeţei.

De exemplu, unei zgârieturi de pe o suprafaţǎ curatǎ i se pot reflecta marginile microscopice. Acest lucru face ca zgârieturile sǎ se reliefeze din zona învecinatǎ. Un polish poate netezi sau nivela marginile, reducând cantitatea de luminǎ ce reflectǎ zgârieturile. În multe cazuri, un polish poate îndepǎrta complet zgârieturile minore de pe o suprafaţǎ.

O cearǎ este destinatǎ numai pentru protectia suprafaţelor vopsite.

Protecţia este necesarǎ pentru a nu permite acţiunii nocive a factorilor externi de mediu precum şi a altor contaminanţi sǎ adere la suprafaţa vopsitǎ.

Unele produse combinǎ într-un singur pas acţiunea de îndepǎrtare a stratului contaminat efectuat de polish, cu protecţia oferitǎ de cearǎ. Ele lucreazǎ foarte bine împreunã, dar nu sunt la fel de eficiente precum cazurile în care cele douǎ procese sunt efectuate separat.

trusa de produse
Trusa de produse

2118

Aceste preturi nu contin TVA

trusa de accesorii
Trusa de accesorii

1895

Aceste preturi nu contin TVA