A cest lucru nu i-a mai dat pace savantului. - PowerPoint PPT Presentation

slide1 n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
A cest lucru nu i-a mai dat pace savantului. PowerPoint Presentation
Download Presentation
A cest lucru nu i-a mai dat pace savantului.

play fullscreen
1 / 9
A cest lucru nu i-a mai dat pace savantului.
115 Views
Download Presentation
xue
Download Presentation

A cest lucru nu i-a mai dat pace savantului.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. Un savant in ornitologie a fost surprins de faptul, că masculul de privighetoare, (deoarece numai el cântă), nu încetează să cânte zi și noapte, după ce puii au ieșit din ouă.

  2. Acest lucru nu i-a mai dat pace savantului. Oare de ce cântă tatăl de privighetoare zi și noapte ? De ce nu ajunge să cânte numai ziua?

  3. A scos trei dintre puii masculi din cuib. I-a dus în casă, i-a hrănit și a avut grijă de ei.. După trei săptămâni i-a reintrodus în cuib.

  4. A venit și timpul când au părăsit cuibul, au devenit maturi, dar cei trei pui, care au crescut fără tată timp de trei săptămâni, au scos niște țipete stridente, care au alungat toate femelele din zona lor.

  5. Intr-o asemenea situație nu mai exista pereche, cuib, deci nici urmași și nici continuare.

  6. Acel animal mărunt, cu capul mic și cu un creier minuscul, știe totuși, că: • * am doar trei săptămâni pentru • a implanta în capul puilor mei • acele melodii, care sânt absolut necesare pentru a asigura continuarea, deci viitorul lor *

  7. În mâinile voastre se găsesc cel puțin timp de 18 ani copii voștri.

  8. Voi ce ați reușit să implantați în inimile lor? Luati aminte de la păsări, cum cântă părintele puilor, fărăîncetare melodia supraviețuirii speciei.

  9. Și cântă neîncetat, până la epuizare. Și numai după aceea le dă drumul în lume! Se formează perechi noi, se construiesc cuiburi noi, se depun ouă, și vine generația nouă. Deci există continuare!