woimanurkka k yntiosoite korson terveysasema naalipolku 6 a 0 kerros n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Woimanurkka Käyntiosoite: Korson terveysasema, Naalipolku 6 A, 0-kerros PowerPoint Presentation
Download Presentation
Woimanurkka Käyntiosoite: Korson terveysasema, Naalipolku 6 A, 0-kerros

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 4

Woimanurkka Käyntiosoite: Korson terveysasema, Naalipolku 6 A, 0-kerros - PowerPoint PPT Presentation


 • 79 Views
 • Uploaded on

Woimanurkka Käyntiosoite: Korson terveysasema, Naalipolku 6 A, 0-kerros. Woimanurkka on Korson terveysasemalla sijaitseva voimaharjoittelupaikka 60 vuotta täyttäneille vantaalaisille. Ilmoittautumiset, lisätietoja: p. 09 8392 7012 / liikuntapalvelut www.vantaa.fi/liikunta

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Woimanurkka Käyntiosoite: Korson terveysasema, Naalipolku 6 A, 0-kerros' - wylie


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
woimanurkka k yntiosoite korson terveysasema naalipolku 6 a 0 kerros
Woimanurkka Käyntiosoite: Korson terveysasema, Naalipolku 6 A, 0-kerros

Woimanurkka on Korson terveysasemalla sijaitseva voimaharjoittelupaikka

60 vuotta täyttäneille vantaalaisille.

Ilmoittautumiset, lisätietoja:

p. 09 8392 7012 / liikuntapalvelut

www.vantaa.fi/liikunta

Toiminnan järjestäjät pidättävät oikeudet muutoksiin.

slide2

Woimanurkka

Woimanurkka on 60 vuotta täyttäneille vantaalaisille suunnattu voimaharjoittelupaikka Korson terveysasemalla. Woimanurkkaan on valittu ikääntyneille soveltuvia kuntosalilaitteita alaraajojen ja keskivartalon lihasten vahvistamiseen. Woimanurkka ei ole varsinainen kuntosali. Tilassa ei ole pukeutumis- ja peseytymistiloja.

Harjoittelu tapahtuu 10−12 hengen ryhmissä. Sinun tulee ilmoittautua ryhmään ennen harjoittelun aloittamista. Voit ilmoittautua vain yhteen ryhmään. Ryhmäsi kokoontuu aina samaan aikaan koko harjoittelukauden ajan. Ryhmään nimetty vertaisohjaaja/t opastavat Sinulle kuntosalilaitteiden toimintaperiaatteet ja Woimanurkan toimintatavat. Tietoa ikääntyvien voimaharjoittelusta on Woimanurkan seinällä roikkuvassa laminoidussa oppaassa.

Huomioithan, että Sinun tulee kyetä itsenäiseen harjoitteluun. Mikäli kuntosi on erityisen heikko, suosittelemme, että hakeudut lääkärin lähetteellä fysioterapian antamaan kuntoutukseen. Woimanurkassa ei ole mahdollista saada henkilökohtaista harjoitusohjelmaa. Voit ottaa tarvittaessa avustajan mukaasi.

Harjoittelukausi

Kuntosaliryhmät toimivat terveysaseman aukioloaikoja mukaillen.

Syyskausi: ma 1.9.– to 11.12.2014.

Ryhmät

Vapaita harjoittelupaikkoja voit tiedustella p. 09 8392 7012 / erityisliikunnan suunnittelijalta. Syyskaudelle ilmoittautumiset toukokuun alusta alkaen. Voit ilmoittautua ainoastaan yhteen ryhmään. Ryhmät pääsevät käynnistymään sitä mukaa kun niihin saadaan nimettyä vertaisohjaajat. Seuraavat ryhmät toimivat syksyllä 2014:

Ma 8.00−9.30, 9.30−11.00, 11.00−12.30, 12.30−14.00

Ti 8.00−9.30, 9.30−11.00, 11.00−12.30

Ke 8.00−9.30, 9.30−11.00, 11.00−12.30 (naiset)

To 8.00−9.30

Maksu

Harjoittelumaksu on 25 €/harjoitusvuoro/harjoittelukausi. Liikuntapalvelut toimittaa Sinulle laskun kotiosoitteeseen. Mikäli täytät kuluvan vuoden aikana 70 vuotta tai olet sitä iäkkäämpi vantaalainen, voit harjoitella maksutta.

Huomioi, että ryhmään ilmoittautuminen toimii laskutusperusteena. Mikäli muutat mielesi harjoittelun aloittamisen suhteen, Sinun tulee tehdä perua asia viimeistään 2 viikon kuluessa ilmoittautumisesta. Muutoin maksu laskutetaan. Maksu on perintäkelpoinen. Maksua ei palauteta.

Oletko kiinnostunut toimimaan vertaisohjaajana ryhmässä?

Lisätietoja p. 09 8392 7012 / liikuntapalvelut, anne.pakarinen@vantaa.fi

slide3
Huomioitavaa
 • Ryhmät ovat suosittuja ja niihin on tulossa runsaasti asiakkaita. Tämän vuoksi pyydämme, että ilmoitat mikäli haluat keskeyttää harjoittelun ryhmässä.
 • Mikäli olet ilmoittamatta pois ryhmästä 3 kertaa peräkkäin, tilallesi voidaan ottaa uusi harjoittelija. Yksittäisistä (1–3 kerran) poissaoloista ei tarvitse ilmoittaa.
 • Etukäteen tiedossa olevat pitkät poissaolojaksot (yli 3 kertaa) voi merkitä kuntosalin käyttäjäpäiväkirjaan tai ilmoittaa alla mainittuun numeroon. Ohjeet poissaolojen merkitsemisestä kansiossa.
 • Mikäli harjoituskausi kuntosalilla peruuntuu esim. terveysaseman erikoisjärjestelyjen vuoksi (äkilliset pandemiarokotukset, poikkeukselliset aukioloajat yms.) maksua ei hyvitetä asiakkaalle.
 • Ilmoittautumiset, tiedustelut, peruutukset:
 • 09 8392 7012 / liikuntapalvelut, anne.pakarinen@vantaa.fi
 • Lisätietoja myös www.vantaa.fi/liikunta-sivuilta.
slide4

Woimanurkan toimintaohjeet ja säännöt

 • Ilmoittautumalla mukaan toimintaan sitoudut noudattamaan tilan sääntöjä sekä siisteyttä ja varovaisuutta välineiden käytössä. Sinun tulee huomioida muut harjoittelijat, terveysaseman potilaat sekä henkilökunta.
 • Tutustu huolellisesti laitekohtaisiin ohjeisiin. Älä harjoittele sairaana tai huonovointisena. Harjoittelu ei saa aiheuttaa huonovointisuutta harjoittelun aikana tai jälkeenpäin. Tutustu tilan hälytysohjeisiin.
 • Woimanurkassa on pieni, verholla eristetty nurkkaus vaatteiden vaihtamista varten, naulakot, kenkätelineet ja pieni lukollinen lokerikko esim. pientä kassia varten. Lokerikko toimii 1 € kolikkopantilla. Pyri jättämään arvotavarat kotiin. Löytötavarat laitetaan tilassa olevaan löytötavara-astiaan. Omaisuutta voi tiedustella myös vahtimestarilta tai laitoshuoltajalta. Vantaan kaupunki ei vastaa varastetusta tai kadonneesta omaisuudesta.
 • Kaikkien tulee noudattaa annettuja harjoitteluaikoja. Harjoittele ainoastaan omalla harjoitteluvuorollasi. Huomioi, että vaatteiden pukeminen / vaihtaminen sisältyy harjoitteluvuoroon (90 min), joten varaa itsellesi riittävästi aikaa pukeutumiseen ennen harjoitusvuorosi aikana. Poistu tilasta ennen seuraavan vuoron alkamista.
 • Salilla suositeltavat asusteet: sisäjalkineet (esim. puhdaspohjaiset lenkkitossut) ja joustava vaatetus sekä juomapullo ja hikiliina. Ei harjoittelua sukkasiltaan, paljain jaloin, sandaaleissa (esim. crocseissa) tai ulkokengissä. Turvalliset harjoitusjalkineet eivät pääse putoamaan jalasta ja aiheuttamaan siten vaaratilanteita.
 • Älä jää lepäämään laitteeseen vaan siirry seuraavaan laitteeseen/lepää laitteen vieressä/muualla tilassa. Nouse laitteesta pois myös harjoittelusarjan välissä (poikkeuksena apuvälinettä käyttävät ja liikkumiskyvyltään heikentyneet), jotta muut pääsevät käyttämään laitetta. Laitteesta pois nouseminen lepotauon ajaksi on hyvää liikuntaa, edesauttaa palautumista sekä mahdollistaa muiden harjoittelun laitteessa lepotaukosi aikana.
 • Pyyhi käyttämäsi kuntosalilaitteet suihkupullossa olevalla nesteellä tai käytä hikiliinaa. Muista siirtää käyttämäsi välineet takaisin niille osoitetuille paikoille.
 • Mikäli asiakas on ilmoittamatta pois ryhmästä 3 kertaa peräkkäin voidaan hänen harjoituspaikkansa antaa harjoituspaikkaa kaipaavalle mikäli ryhmässä ei ole muutoin tilaa. Etukäteen tiedossa olevat pitkät poissaolojaksot voi merkitä Woimanurkan käyttäjäpäiväkirjaan tai ilmoittaa ennakkoon alla mainittuun numeroon.
 • Vahingoittuneista laitteista on ilmoitettava välittömästi vertaisohjaajalle tai p. 09 8392 7012. Tilassa on vikailmoitusvihko, josta voi seurata mistä vioista on ilmoitettu liikuntapalveluihin.
 • Harjoitteluryhmät toimivat terveysaseman aukioloaikoja mukaillen. Mikäli harjoituskausi peruuntuu / muuttuu esim. terveysaseman erikoisjärjestelyjen vuoksi (äkilliset pandemiarokotukset, poikkeukselliset aukioloajat yms.) maksua / harjoitusvuoroja ei hyvitetä asiakkaalle.
 • Nautinnollisia harjoitteluhetkiä ja liikkumisen iloa!