Www.meszk.etovabbkepzes.hu
Download
1 / 14

meszk.etovabbkepzes.hu Tanulási – Vizsgázási Útmutató - PowerPoint PPT Presentation


 • 126 Views
 • Uploaded on

www.meszk.etovabbkepzes.hu Tanulási – Vizsgázási Útmutató. 1. Bejelentkezés I.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'meszk.etovabbkepzes.hu Tanulási – Vizsgázási Útmutató' - wilson


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

www.meszk.etovabbkepzes.hu

Tanulási – Vizsgázási

Útmutató


1 bejelentkez s i
1. Bejelentkezés I.

 • A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara azon szakmai szervezet számára, akik nem rendelkeznek e-továbbképzési felülettel, lehetőséget biztosít e-továbbképzés lebonyolítására egy zárt rendszer formájában. Ezen vizsgafelület független a Kamarai továbbképzési felülettől.

 • A továbbképzésre az adott szakmai szervezetnél lehet bejelentkezni.

 • A zárt rendszerű vizsgafelület az alábbi linken érhető el: http://vallalkozas.etovabbkepzes.hu/login.aspxBejelentkezni a Kamara által kiadott azonosítóval és jelszóval lehetséges, amelyet minden jelentkező számára a vizsgakurzus megnyitásakor biztosítunk.

 • Ha bármilyen kérdése merülne fel a rendszer használatával, vagy a beállításokkal kapcsolatosan, munkaidőben 08.00 – 16.00 közöttkérjük hívja a (06 ) 1 / 335-6970-es, vagy a (06) 70 / 457-3283-as telefonszámot.


2 bejelentkez s ii
2. Bejelentkezés II.

 • Sikeres bejelentkezés után megnyílik a tesztoldal, ahol tetszés szerint a vizsgázási határideig időkorlát nélkül kitölthetők a tesztek. A tesztoldalra bármikor be lehet lépni és a megadott válaszokat a vizsgázási határidőig lehet módosítani.

 • A vizsgázási idő lejárta után a MESZK értékeli ki a teszteket, és a FESZ adja ki a tk pontokat.


3 tanul s
3. Tanulás

 • Minden továbbképzésen belül letölthető formátumban találja meg az egyes témakörökhöz tartozó tananyagokat.

 • Az előadások megnyitásához és hallgatásához Microsoft Office Professional 2007 –es szoftver szükséges. Amennyiben Önnek régebbi szoftver van a gépén, lehetőséget biztosítunk segédprogram letöltésére.

 • A vizsgakurzus ideje alatt bármikor lehetősége van a tananyagok elsajátításához.4 vizsg z s
4. Vizsgázás

 • Egy továbbképzés minden egyes tananyagrészéhez legalább 5-10 kérdésből álló teszt feladatlapok tartoznak (egyszerű feleletválasztásos kérdésekkel)

 • A tesztoldalak kitöltéséhez válassza az adott tananyagok alatt található „vizsgázás megkezdése” menüpontot. Ezután megnyílik a „vizsgalap”, ahol a tananyaghoz tartozó kérdéssorokra adhatja meg a választ.

 • Minden kérdésnek egy helyes válasza van, több válasz megadására nincs lehetőség. A kérdéseket nem szükséges egymás utáni sorrendben kitölteni, a válaszok tetszés szerint módosíthatók.

 • A vizsgalap kitöltése után nyomja meg a „teszt leadása” gombot. A vizsgalap válaszai az adott ciklus végéig ezután is még bármikor módosíthatók.

 • Mindenegyes sikeresen leadott vizsgalapról értesítést küldünk a megadott e-mail címre.

 • A „virtuális index” menüpontot választva leellenőrizheti, hogy minden tesztet hiánytalanul kitöltött-e. A megtekintés gombra kattintva megnézheti, vagy akár ki is nyomtathatja a már kitöltött tesztlapokat.


Amennyiben a vizsgázási anyag megtekintése után szeretné kitölteni a tesztoldalt, válassza az adott tananyagok alatt található „teszt kitöltése” menüpontot. Ezután megnyílik a „vizsgalap”, ahol a tananyaghoz tartozó kérdéssorokra adhatja meg a választ.


Minden kérdésnek egy helyes válasza van, több válasz megadására nincs lehetőség.

A kérdéseket nem szükséges egymás utáni sorrendben kitölteni. A válaszok tetszés szerint módosíthatók.
Sikeres tanul st s vizsg z st k v nunk
SIKERES TANULÁST ÉS VIZSGÁZÁST leellenőrizheti, hogy minden tesztet hiánytalanul kitöltött-e. KÍVÁNUNK!


ad