slide1 n.
Download
Skip this Video
Download Presentation
Žena

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 5

Žena - PowerPoint PPT Presentation


  • 101 Views
  • Uploaded on

Žena. U auto servisu. Uđe žena u auto servis i pita za poklopac 710. Prodavač ostane malu u čudu, priđe na kasu i pita tamo šefa za poklopac 710. On, isto tako iznenađen, pozove mehaničara, i postavi mu pitanje u vezi poklopca 710, no međutim niti on nije znao o čemu se radi.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Žena' - william-parks


Download Now An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
slide1

Žena

U auto servisu

slide2

Uđe žena u auto servis i pita za poklopac 710

Prodavač ostane malu u čudu, priđe na kasu i pita tamo šefa za poklopac710.

On, isto tako iznenađen, pozove mehaničara, i postavi mu pitanje u vezi poklopca 710, no međutim niti on nije znao o čemu se radi.

slide3

Međutim žena insistira, budući kako kaže da se radi o jednom bitnom djelu motora, koji je na misteriozan način nestao. Silom traži novi poklopac 710!

No budući da stvarno nitko nije imao ni pojma što bi to moglo biti, vlasnik se dosjeti i pita ženu da li bi ona taj poklopac 710 mogla i nacrtati.

slide4

Ta žena, sasvim slučajo bila je vješta u crtanju i kako se naravno tog dijela motora jako dobro sjećala, nacrtala je kružnicu 8 centimetara dijametra, te u nju upisala broj 710.