1 / 3

oriëntatiefase / oefenleerfase / toepassingsfase

Inhoud Methodiek Aanwijzingen. Fartlek Let op !! geen groepsvormingen ieder eigen tempo! Coachen op ademhaling en houding mindere lopers!

wilda
Download Presentation

An Image/Link below is provided (as is) to download presentation Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author. Content is provided to you AS IS for your information and personal use only. Download presentation by click this link. While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server. During download, if you can't get a presentation, the file might be deleted by the publisher.

E N D

Presentation Transcript

1. Inhoud Methodiek Aanwijzingen Fartlek Let op !! geen groepsvormingen ieder eigen tempo! Coachen op ademhaling en houding mindere lopers! 1 minuut dribbel1 minuut tempo - 1 minuut dribbelen - 30 seconden tempo - 1 minuut dribbelen1,5 minuut tempo - 1 minuut dribbelen - 25 seconden tempo - 1 minuut dribbelen3 minuten tempo - 1 minuut dribbelen - 30 seconden tempo - 1 minuut dribbelen 4 minuten tempo – 1 minuut uitlopen Conditioneel met bal Warming up Loop scholing 8 minuten 3 minuten rust inc. Rekken Verlengde warming up kaatsen 3 of 4 minuten (15 minuten) 60 seconden rust Fartlek CONDITIE/sprint vermogen 3 of 4 minuten (15 minuten) 60 seconden rust Groot positie spel!!! oriëntatiefase / oefenleerfase / toepassingsfase

2. Variatie 1 Doordraaien Eerst 1 bal , later 2 ballen in spel Variatie 2 Kaatsen Eerst 1 bal later 2 ballen in spel Ruimte maken buiten de pionnen!! Oefening links en Rechtsom Fartlek Organisatie 12mtr trainer Goed tijd aan geven aan spelers 10mtr 10mtr 10mtr

3. 3 man achter elkaar Eerste sprint weg 5 meter draait open en vraagt kaats! Organisatie 10 mtr • Conditie in • Wedstrijdverband. • Bal dribbelend overbrengen • Bal in de handen over brengen • 2 ballen over brengen • Bal dribbelend brengen • tot de helft medespeler pikt • hem op • Bal in handen neerleggen • op de helft en medespeler • pikt hem op • Positie spel grote afstanden • 6:6 4 10 mtr