bancpost n.
Download
Skip this Video
Download Presentation
Bancpost

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 5

Bancpost - PowerPoint PPT Presentation


  • 139 Views
  • Uploaded on

Bancpost. Copy LP. Copy formular : Cumparaturile cu Cardul tau de credit Bancpost iti aduc puncte de loialitate si bani inpoi !.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Bancpost' - wenda


Download Now An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
bancpost

Bancpost

Copy LP

slide2
Copy formular: Cumparaturilecu Cardul tau de credit Bancpost itiaducpuncte de loialitatesibaniinpoi!
slide3

DesprecampanieDe acum, cumparaturilesiplatile cu cardul tau de credit Bancpost teajutasaprimestimaimult de la cumparaturile tale sisaeconomisesti cu fiecareleucheltuit.Puncteleastfelacumulatepot fitransformate in baniprintr-un simpluapel la serviciulRelatiiClienti.Acumulezipuncte de loialitateoriundeesteacceptat la platacardul tau Bancpost, indiferent de valoareacumparaturilor. In plus, primestipana la 2% inapoipeCardul tau de Credit de fiecare data candilfolosesti, chiarsipentrucumparaturile in rate faradobanda.

slide4

American ExpressBeneficii> Pentrufiecareleucheltuitprimesti 3 puncte la cardul Gold sau 2 puncte la cel Green.> Primestiinapoipana la 2% din valoareacumparaturilor.> 0% comision la plata cu cardul.> Rate faradobanda in peste 2000 de locatiicomerciale din tara . > Programulrecomandaunuiprieten

VisaBeneficii> Pentrufiecareleucheltuitprimesti 2 puncte la cardul Gold sau 1 punct la cele Classic/Electron.> Rate faradobanda in peste 2000 de locatii cu 0% comision la plata.

> Asigurare de calatorie.

> Limitazilnica de retrageri de pana la 1500 de lei/zi.

slide5

ConversiepunctePuncteleacumulatevoraparea in extrasul de cont lunar. In felulacestaveiputeacalculacesuma se intoarce la tine.Conversia in bani se va face in momentul in care aiacumulat un numar de puncte care saitiaduca o sumarelevanta.In urmaapelului tau, reprezentantiinostrivor opera cererea de tranformarea punctelor in bonus pecardul tau, iarbaniivorajunge in contul tau in zileleurmatoare.+ Grafic ca in pliant.