Website laten bouwen
Download
1 / 10

professionele website laten maken - PowerPoint PPT Presentation


  • 86 Views
  • Uploaded on

Wanneer u zult uw professionele website laten maken ontwerp alle samengesteld u moeten bouwen en publiceren op het internet. Dan je een paar vrienden, colleges moet of werknemers gaan via uw website om ervoor te zorgen dat het laadt snel, is gemakkelijk te volgen en er zijn geen gebroken links. Sla deze stap niet! Stel je voor hoe gefrustreerd u worden als de koppeling aan uw winkelwagentje gebroken was en je zou geen verkoop gemaakt zou! Nu kunt u uw professionele website bouwen! Check deze link hier https://www.goedewebsitebouwen.nl/ voor meer informatie over professionele website laten maken.\nVolg ons: https://goo.gl/gTjtRv\nhttps://goo.gl/Kioaae\nhttps://goo.gl/Ff9XCP\nhttps://goo.gl/ZMMpBf\nhttps://goo.gl/VTckRX\n

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'professionele website laten maken' - webbouwer


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
Website laten bouwen

website latenbouwen

Als drukke ondernemer heb je vaak geen tijd voor het bouwen en/of bijhouden van de website voor je bedrijf.

Het team van Goede Website Bouwen helpt je graag door een goede website te ontwerpen, bouwen én beheren, waardoor jij tijd over houdt om aan je bedrijf te werken.

Wij ontzorgen je volledig voor een vast bedrag per maand.


Kosten website laten maken
kosten website latenmaken

HTML, FTP, uploaden, zoekmachine optimalisatie – al die dingen zijn best wel lastig en verwarrend. Ook kost het best wel veel tijd om dit soort dingen uit te zoeken en dan hoeven we het nog niet eens te hebben over “ergens een puntje vergeten”, want ja dan kan het zomaar zijn dat je site ineens niet meer werkt.

Overal schieten kleine bedrijfjes uit de lucht die voor “slechts € 99,-” je website maken. Je betaalt voor een complete website en dan kom je er al snel achter dat er alleen simpel wat plaatjes en tekst zijn neergezet. De website is niet mobielvriendelijk en als je dat alsnog wil, dan moet je flink bijbetalen. Niet echt wat je in gedachten had en je bent dan al € 99,- kwijt.


Website laten bouwen1
website latenbouwen

Bij Goede Website Bouwen ontzorgen we je volledig en zorgen we ervoor dat je een complete mobielvriendelijke website krijgt die past bij je bedrijf en huisstijl.


Professionele website laten maken
professionele website latenmaken

Laat je Goede Website Bouwen in 3 eenvoudige stappen:

Stap 1: Plaats je bestelling

Kies hieronder een websitepakket en plaats je bestelling.

Laat ons direct na je bestelling weten wat je wensen zijn door het invullen van een korte vragenlijst.

Als je deze hebt ingevuld, krijgen wij automatisch een bericht en gaan we voor je aan de slag!

Stap 2: Wij maken de website

Binnen 1 week na het plaatsen van je bestelling en het invullen van de vragen ontvang je een link naar de nieuwe website.

Het is nu tijd voor de kleine aanpassingen; wil je het logo iets naar rechts? Of toch iets naar links? Laat het ons weten!


Professionele website laten maken1
professionele website latenmaken

Stap 3: Bijna klaar!

Wanneer de kleine aanpassingen zijn doorgegeven, leveren wij binnen enkele dagen je website op.

Je ontvangt ook de e-mail gegevens zodat e-mails kan ontvangen en verzenden via je computer en telefoon.

Op de afgesproken datum zetten we de website live, uiteraard kan dat ook direct!

Daarna verzorgen wij het onderhoud / maken dagelijks een back-up.


Website bouwer gezocht
website bouwergezocht

Kies hieronder het pakket dat het beste bij je past!

Het team van GoedeWebsiteBouwen.nl ontwerpt en bouwt een WordPress website voor je en zorgen ervoor dat het technische gedeelte goed onderhouden wordt. Ook maken wij een dagelijkse back-ups van je site.

Heb je een nieuw bericht of nieuwe foto’s die geplaatst dienen te worden, laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat de aanpassing binnen 24 uur verwerkt wordt! Het pakket is uiteraard maandelijks opzegbaar en de opstartkosten betaal je alleen de eerste keer.


Website maker
website maker

Kies voor het basis websitepakket als je zelf al teksten en foto’s hebt. Heb je nog geen teksten en/of foto’s, laat ons dit dan voor je regelen en kies voor het complete websitepakket.

Mocht je nog vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

Inmiddels zijn wij al jaren werkzaam in de digitale wereld. We hebben ervaring opgedaan op het gebied van webdesign, webdevelopment, software ontwikkeling en online marketing wereldwijd. Zo hebben we klanten in Europa, maar bijvoorbeeld ook in de Verenigde Staten, Australië, Brazilië en Zuid-Afrika. Dit alles vanuit onze online thuisbasis in Voorburg.


Website maker1
website maker

We kregen steeds vaker de vraag: “Ik wil een website door jullie laten bouwen, maar waar kan ik informatie in het Nederlands vinden?”. Hierdoor is GoedeWebsiteBouwen is ontstaan. Op onze portfolio pagina zie je dan ook alleen Nederlandse projecten, wij zijn uiteraard voornemens om dit portfolio flink uit te bouwen.

We zien graag uit naar een fijne samenwerking, mocht je nog vragen hebben schroom dan niet om contact op te nemen!


Www goedewebsitebouwen nl

website latenbouwen

www.goedewebsitebouwen.nl