- PowerPoint PPT Presentation

slide1 n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
PowerPoint Presentation
play fullscreen
1 / 3
110 Views
Download Presentation
waylon
Download Presentation

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. Válasz: Áraszd ránk lelkedet, Istenünk: újítsd meg a föld színét.Mondj áldást, lelkem, az Úrnak! Nagy vagy nagyon, én Uram, Istenem. Fenségbe és ékességbe öltözöl, sugárzó fény a te köntösöd.

  2. -         Áraszd ránk lelkedet, Istenünk: újítsd meg a föld színét.Szilárd alapokra ágyaztad a földet, s nem fog soha meginogni. Az őstenger köntösként takarta, A hegyeket is vizek borították.-         Áraszd ránk lelkedet, Istenünk: újítsd meg a föld színét.A forrásvízeket patakokba gyűjtöd, ott csörgedeznek a hegyek között. Az ég madarai partjukon fészkelnek, az ágak közt zengik énekük.

  3. -         Áraszd ránk lelkedet, Istenünk: újítsd meg a föld színét.Eged kamráiból öntözöd a hegyeket, a földet jól tartod javad bőségével. Az állatoknak füvet sarjasztasz, és növényeket az ember javára,Hogy kenyeret nyerjen a földből.-         Áraszd ránk lelkedet, Istenünk: újítsd meg a föld színét.Mily sokrétű a te műved, Uram! Bölcsességgel alkottál mindent. Teremtményeid betöltik a földet, mondj áldást, lelkem az Úrnak.-