Online kockanje i kla enje
Download
1 / 4

ONLINE KOCKANJE I KLA?ENJE - PowerPoint PPT Presentation


  • 158 Views
  • Uploaded on

ONLINE KOCKANJE I KLAĐENJE. Kada je sve pocelo?.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'ONLINE KOCKANJE I KLA?ENJE' - varian


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

Kada je sve pocelo
Kada je sve pocelo?

Online kladjenje i kockanje je počelo 1996. godine, a tada je znalo biti dosta čudnih stvari kao što su neisplaćeni dobitci i prekonoćna zatvaranja samih kladionica. Danas to više nije tako, onlajn kladionice i kockarnice su legalne i regulisane, a neke su čak i na berzama! Tačno znate sa kim imate posla jer su sve kladionice regulisane, a online sportsko kladjenje i kockanje je veoma bezbedno i jednostavno. 


Da li je online kockanje i kladjenje bezbedno
Da li je online kockanje i kladjenje bezbedno

Korisnički račun otvorite u nekoliko minuta i veoma brzo možete da započnete sa onlajn kladjenjem, a zahvaljujući novim tehnologijama svi vaši podaci su bezbedni i ne morate da se brinete da će brojevi vaših kartica ili računa da završe u krivim rukama. Velik broj najboljih onlajn kladionica je odavno prisutan na ovim prostorima, a znatan broj ih je preveden na barem jedan od ex-yu jezika. Svim početnicima ili onima koji ne znaju ni jedan strani jezik preveden interfejs može da olakša snalaženje i korišćenje, a listu kladionica sa srpskim/hrvatskim interfejsom pogledajte na stranici online kladionice na srpskom.


Internet pla anje
Internet plaćanje bezbedno

Dugo vremena smo u Srbiji imali probleme sa internet plaćanjem, a i danas su nam nedostupni neki od najpoznatijih načina onlajn plaćanja jer nije bilo poverenja prema karticama izdatim u domaćim bankama i našem bankarskom sustavu generalno. Pojavom stranih banaka u Srbiji u ponudi se našlo i nekoliko sigurnih kartica koje možete koristiti za plaćanje na internetu. Način na koji sve funkcioniše je da pare sa kartice prvo uplatite na internet račun  sa kojeg onda uplaćujete pare na kladionice. Na isti način vršite isplatu: kladionica - internet račun - bankovni račun. Možete uplate/isplate da vršite i direktno kod onlajn kladionica ali proces sa skrill-moneybookersom ili netellerom ima puno prednosti koje možete da nadjete u tekstu na ovoj stranici.