Preparació de l'excursió a la Garrotxa
Download
1 / 7

Preparació de l'excursió a la Garrotxa - PowerPoint PPT Presentation


  • 133 Views
  • Uploaded on

Preparació de l'excursió a la Garrotxa Una setmana abans de anar a la sortida la vam preparar,la Montse ens va fer unes fitxes ,vam tindre que buscar informació dels arbres següents:Alzina,Roure pènol i el Faig. Vam estudiar arbre per arbre. Surtida a la Garrotxa. Vam Observar

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Preparació de l'excursió a la Garrotxa' - twyla


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

Preparació de l'excursió a la Garrotxa

Una setmana abans de anar a la sortida la vam preparar,la Montse ens va fer unes fitxes ,vam tindre que buscar informació dels arbres següents:Alzina,Roure pènol i el Faig.

Vam estudiar arbre per arbre.Al volca croscat

Vam

Observar

Interpretar

Classificar i

Comunicar

Al volca Croscat

Primer de tot vam escoltar al mestre que es deia Jordi .

Ens va explicar com va erupcionar aquell volca ,ens van dir que el volien partir per la meitat però gracies als que vivien a aquell espai no el van tirar. I ens va dir que eren els piroclastos,els piroclastos són les pedres volcàniques.


La fageda den jord

Vam

Observar

Inferir

Mesurar

Classificar

La fageda den jordà

Per primer vam estar observar els arbres. Desprès vam escoltar la explicació següent , ens va dir que aquets arbres eren bastants alts i una mica vells.

També va dir que els arbustos no creixerien perquè els més alts no li deixava ni tensols una mica de llum .Desprès vam mesurar el perímetre dels arbres.


Trevall al camp del croscat
TREVALL AL CAMP DEL CROSCAT

A la Garrotxa ,ens van donar una fixa sobre el que ens avien explicar sobre el volca Croscat .Vam tindre que posar l’ordre del creixement de el volca Croscat.


Trevall de camp a la fageda
TREVALL DE CAMP A LA FAGEDA

2

FAGEDA D’EN JORDÀ

Quan vam arribar a la fageda d’en Jordà vam fer una feina sobre el faig hi havíem de mesurar el perímetre del arbre,fer un dibuix de el fruit i la fulla.

3

1

4

Escoltàvem els cotxes ,el vent i

les branques


Treball a l aula
Treball a l’Aula

Quan vam arribar a classe la Montse ens va repartir una fixa .Vam tindre que escriure el que volíem recordar de la Fageda d’en Jordà ,fe un dibuix del Faig i fer una descripció del Faig.


ad